Cep Telefonları

Cep Telefonları

Son dakika cep telefonları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cep telefonları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cep telefonları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cep Telefonları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cep telefonları gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.494 cep telefonları haberi bulunmuştur. Tüm cep telefonları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır’da sürücü kursu çalışanlarının da içinde olduğu suç örgütüne yönelik düzenlenen “Fısıltı” operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı. 70 adayın kopya çekmesi engellendi.
9.03.2024 Gündem
20-23 Şubat BİM Aktüel katalog yayınlandı: Ütü, blender, çelik kettle Cuma indirimlerinde!
20-23 Şubat BİM Aktüel katalog yayınlandı: Ütü, blender, çelik kettle Cuma indirimlerinde! Alışveriş severlerin merakla beklediği katalog bu hafta da indirimli ürünleriyle müşterilerini sevindirdi. Bu hafta salı ve cuma günü BİM'e gelecek ürünler araştırılmaya başlandı. İndirimli fiyatlarla akıllı saatler, cep telefonları ve kablosuz kulaklıklar bu hafta Salı ve Cuma günü tüm mağazalarda yer alacak. İşte 20-23 Şubat BİM Aktüel kataloğu...
20.02.2024 Ekonomi
Batık geminin 'Batuhan A' olduğu netleşti! Dalış faaliyeti gerçekleştirilecek
Batık geminin 'Batuhan A' olduğu netleşti! Dalış faaliyeti gerçekleştirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, sonar görüntüsü ile deniz yüzeyinin 51 metre altında tespit edilen batık geminin, 'Batuhan A' olduğunun kesinleştiğini, sabah saatlerinden itibaren batığa dalış faaliyeti gerçekleştirileceğini açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Cep telefonları kamusal alanda yasaklandı! Fransa'da akıllı telefonlara karşı ilk referandum...
Cep telefonları kamusal alanda yasaklandı! Fransa'da akıllı telefonlara karşı ilk referandum... Akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Fransa'nın küçük kasabası Seine-Port'ta yapılan oylamayla kamusal alanlarda cep telefonu kullanımı yasaklandı. Bu adım, Batı Avrupa ülkesi için bir ilk anlamına geliyor.
12.02.2024 Dünya
# (Kare, Diyez, Hashtag) İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede # İşareti Nasıl Yapılır?
# (Kare, Diyez, Hashtag) İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede # İşareti Nasıl Yapılır? Özellikle bilgisayar üzerinde en çok kullanılan işaretlerden biri olarak Hashtag işareti öne çıkmaktadır. Çünkü genel çerçevede sosyal medya hesaplarında bir durumu belirtmek için paylaşmak amaçlı yazının başına eklenir. Bu durum kare işareti, diyez ya da Hashtag işareti olarak da aynı isim ile anılabilir.
3.02.2024 Yaşam
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı Diyarbakır’da polisin plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adı altında iş yerlerinde fuhuş yaptıran çeteye yönelik düzenlenen ‘Balans’ operasyonunda 4’ü kadın, 9 şüpheli gözaltına alındı. 3 aylık takipte, çete üyelerinden bir kadının tabancayla bir erkeğe ateş açması ve mühürlenen iş yerlerinin zorla açılması da kameralara yansıdı.
29.01.2024 Gündem
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır ve İzmir'de, sosyal medyada oluşturdukları kariyer platformlarından iş arayanları dolandıran ve paralarını alıp kamuda iş vaadinde bulunan 12 şüpheli, 'Paydos' adlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerin aldıkları paraları, farklı hesaplara yatırıp 'türbülans' ismi verdikleri yöntemle izini kaybettirmeye çalıştığı ortaya çıktı.
20.01.2024 Gündem
AB, elektronik cihazlarda ‘ortak şarj’ kullanılacağını duyurdu
AB, elektronik cihazlarda ‘ortak şarj’ kullanılacağını duyurdu Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Cumartesi yaptığı açıklamada, 2024 itibarıyla şarj cihazlarının her elektronik alet için tek tip şekilde üretilmeye başlayarak ‘ortak şarj’ sistemine geçeceklerini duyurdu.
1.01.2024 Dünya
Cep telefonları ile ilgili yeni düzenleme! Süre 180 güne çıkarılacak
Cep telefonları ile ilgili yeni düzenleme! Süre 180 güne çıkarılacak AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, yurt dışından getirilen mobil cihazların Türkiye'de kaydedilmeden kullanılma süresinin 120'den 180 güne çıkarılacağını ve geçici ithalat kapsamında Türkiye'ye getirilen araçların ülkede kalma süresinin de yurt dışından emekli olanlar için 4 yıla artırılacağını belirtti.
25.12.2023 Gündem
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü Pendik ve Kocaeli'de eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
18.12.2023 Gündem
Yurt dışından elektronik eşya getirenler dikkat! 2024 yılı için yeni karar
Yurt dışından elektronik eşya getirenler dikkat! 2024 yılı için yeni karar Yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, cep telefonu gibi cihazlar için 2024 yılında tahsil edilecek bandrol bedelleriyle ilgili karar verildi.
16.12.2023 Ekonomi
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu Kan donduran olay 25 Mart 2022 tarihinde Kırşehir'de yaşandı. Sevgili iki genci öldürdükten sonra Kızılırmak Nehri'ne atan katil zanlıları hakkında verilen cezaları Ankara Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
9.11.2023 Gündem
2024'te vergi ve harçlarda artış bekleniyor: Cep telefonları, pasaport ve ehliyet ücretlerine dikkat
2024'te vergi ve harçlarda artış bekleniyor: Cep telefonları, pasaport ve ehliyet ücretlerine dikkat Yeni yıla girerken, vergi ve harçlarda değişiklikler olacak. Ekim ayı enflasyon verilerinin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanmasıyla birlikte, 2024 yılında çeşitli harçlar ve vergilerde artışlar bekleniyor. Özellikle yurt dışından getirilen cep telefonlarının kaydedilmesi için gereken harç bedeli, pasaport harçları, ehliyet harçları ve trafik cezalarında artış yaşanabilir. Peki, 2024 vergi ve harçlar ne kadar? Pasaport, ehliyet, IMEI ve trafik cezalarına zam ne kadar olacak? Vergi ve harçlar ne kadar artacak? Pasaport, ehliyet, IMEI ve trafik cezalarına zam yüzde kaç olacak?
3.11.2023 Ekonomi
Nicolo Zaniolo'nun gelecek planı belli oldu
Nicolo Zaniolo'nun gelecek planı belli oldu Sandro Tonali ve Nicolo Fagioli ile birlikte adı bahis skandalına karışan Nicolo Zaniolo'nun yaşadığı süreçle ilgili planı belli oldu. İşte detaylar...
1.11.2023 Galatasaray
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri’ne katıldı. Türk Yıldızları'nın İstanbul semalarında gerçekleştirdiği gösteri büyük beğeni topladı. O anlar ise CNN TÜRK canlı yayınında ekranlara geldi.
29.10.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: İsrail'in insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız
Bakan Uraloğlu: İsrail'in insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2013 yılında basılan ve üzerinde Mescid-İ Aksa ile Sultan Ahmet Cami’nin bulunduğu Türkiye-Filistin ortak pulu, halklarımız arasındaki kardeşliği adeta ölümsüzleştirmiş ve tarihe kayıt düşmüştür. Ve şimdi El Ehli Baptist Hastanesinde yaşanan bu elim hadiseyi tarihe kayıt düşmek adına yeni bir pul daha tasarlıyoruz. İsrail’in bu insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız” dedi.
20.10.2023 Ekonomi
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera...
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera... Eşinin boğazına bıçak dayan kocaya çevreden geçenler müdahale etti. Boşanmak istediği eşi Beytullah Ş. (26) tarafından cadde ortasında saçından sürüklenip, sırtından yaralanan ve boğazına bıçak dayanan Gülderen Ş. (26), çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kalabalık, Beytullah Ş.'yi linç etmek istedi. O anlar cep telefonları ile görüntülendi, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
17.10.2023 Gündem
Cep telefonları için yeni karar! 7 yıldan 1 yıla düşürüldü, 1 Ocak 2024'ten itibaren başlıyor
Cep telefonları için yeni karar! 7 yıldan 1 yıla düşürüldü, 1 Ocak 2024'ten itibaren başlıyor Kullanılmayan cep telefonlarının kapatılması için süre, 7 yıldan 1 yıla düşürüldü. 1 Ocak 2024'ten itibaren 1 yıl kesintisiz sinyal alınamayan telefonların IMEI kaydı silinecek.
12.10.2023 Gündem
7 yıldan 1 yıla düşürüldü! Cep telefonu kararı Resmi Gazete'de
7 yıldan 1 yıla düşürüldü! Cep telefonu kararı Resmi Gazete'de Cep telefonu ile ilgili dikkat çeken açıklama yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle sinyal alınamayan cep telefonlarının kapatılması için süre 7 yıldan 1 yıla düşürüldü. 1 Ocak 2024'ten itibaren 1 yıl kesintisiz sinyal alınamayan telefonların IMEI kaydı silinecek.
12.10.2023 Ekonomi
Cep telefonları yatakta bile yanımızda! Kritik uyarı geldi: Mutlaka kapatın
Cep telefonları yatakta bile yanımızda! Kritik uyarı geldi: Mutlaka kapatın Akıllı telefonu baş ucundan hatta yatağınızdan ayırmamak için sebepler saymakla bitmiyor. Sevgiliden gelen son mesaj, Instagram paylaşımına gelen yorumlar... Peki cep telefonundan ayrılamamanın ne gibi zararları bulunuyor?
8.10.2023 Sağlık
Telefonunuzun mesajları kopyalanıyor olabilir! Akıllı telefonlardaki casus nasıl yakalanır?
Telefonunuzun mesajları kopyalanıyor olabilir! Akıllı telefonlardaki casus nasıl yakalanır? Akıllı cep telefonları hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Sosyal medya, online alışveriş ve mesajlaşma gibi birçok özellikleriyle cep telefonları ayrılmaz bir parçamız oldu. Özel hayatı izinsiz izlemek için tasarlanan casus yazılımlar, haberiniz olmadan cep telefonunuza hem uzaktan hem fiziksel olarak yüklenebiliyor. Uygulamalar beklenmedik izin talep ediyorsa, telefon aşırı ısınıyorsa, e-posta ve mesajlarda anormallik oluyorsa cebinizde ‘casus’ olabilir.
25.09.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
'Mavi Ay' en parlak konumuna ulaştı! Muhteşem manzara
'Mavi Ay' en parlak konumuna ulaştı! Muhteşem manzara Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu ve normalden daha parlak gözlendiği 'Mavi Ay' gökyüzünde zirveye ulaşarak, en parlak ve büyük haliyle gözlendi. Saat 04.36'da oluşan bu görüntüleri fırsat bilenler, ellerinde cep telefonları ile ayın bu evresini kaydetti.
31.08.2023 Yaşam
Mesajlaşmalarda büyük tehlike: 'İnflamasyona bağlı gelişen hastalıklar görülebiliyor'
Mesajlaşmalarda büyük tehlike: 'İnflamasyona bağlı gelişen hastalıklar görülebiliyor' Cep telefonları hayatımızın merkezinde yer alırken, kullanım yaşı da bir hayli düştü. Gelişen teknoloji ile beraber çoğu kişide telefon bağımlılığı artarken, çocukları da bu teknolojiden uzak tutmak neredeyse imkansız hale geldi. Bir kere alındığı zaman ardı arkası kesilmeyecek olan telefonun çocuklar üzerinde büyük sorunlara yol açacağı da biliniyor. Özellikle dikkat eksikliği, beyne zarar verme, işitme kaybı, gözlerde bozukluk gibi durumlarla karşılaşılıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
22.08.2023 Sağlık
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun Amerika’da bir karı koca, ülke tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı vakalarından birinde suçlarını kabul etti. 2016 yılında yapılan soygunun çift yakalandığındaki piyasa değeri 4,5 milyar dolara karşılık geliyor.
5.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cep Telefonları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cep telefonları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.