Cennet Mahallesi

Cennet Mahallesi

Son dakika cennet mahallesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cennet mahallesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cennet mahallesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cennet Mahallesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cennet mahallesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 cennet mahallesi haberi bulunmuştur. Tüm cennet mahallesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı Küçükçekmece'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Mahalleli panikle sokağa çıkarken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
7.03.2024 Gündem
Çağla Şıkel'den Victoria's Secret açıklaması! Teklif geldi mi?
Çağla Şıkel'den Victoria's Secret açıklaması! Teklif geldi mi? Çağla Şikel geçtiğimiz günlerde katıldığı bir organizasyonda yeniden evleneceği yönündeki iddiaları yanıtlarken, Çağla Şıkel son olarak YouTube programına konuk oldu. Çağla Şıkel 'Victoria Secret'tan teklif aldı, Cennet Mahallesi dizisi için gitmedi' haberlerine ilk kez yanıtladı.
3.10.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
Genç kız sokaktaki kavgayı izlerken camdan düşerek öldü
Genç kız sokaktaki kavgayı izlerken camdan düşerek öldü Küçükçekmece’de sokak arasında kavga eden grubu izlemek isteyen 16 yaşındaki Irmak B., kavgayı seyrettiği esnada ayağı kayarak camdan düştü. Olay sonucu genç kız hayatını kaybederken ekipler olay ile ilgili inceleme başlattı.
23.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum'dan Küçükçekmece'ye 5 yeni müjde
Bakan Kurum'dan Küçükçekmece'ye 5 yeni müjde Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde miting yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yeraltı otoparkımızın da yapımına süratle devam ediyoruz. Halkalı Millet Bahçemiz güzel oldu mu? Şimdi yeni projeler üstünde inşallah ilçemize daha nice yeşil alanlar kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Fatih merkez ile İnönü Mahallesi'ndeki rezerv alanlarımızı hazırladık. Safta mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmamız devam ediyor. Alanda 100 metrekare olmak 2+1, 163 bağımsız birimimizin projelendirme çalışmasını tamamladık. Yenişehir rezerv yapı alanına ilişkin imar sürecimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın taleplerini, itirazlarını inceliyoruz. İnşallah hiçbir mağduriyete izin vermeden sağlıklı, rızaya dayalı bir dönüşüm sürecini hep birlikte yürüteceğiz" dedi.
28.04.2023 Gündem
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne?
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? Dizi ve sinema oyuncusu Demiray Erül hayatını kaybetti. 84 yaşında hayatını kaybeden Demiray Erül’ün ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Peki, Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? İşte detaylar…
17.10.2022 Gündem
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi İstanbul’da 8 ilçede su kesintisi! İSKİ tarafından bakım, onarım ve arıza çalışmaları nedeniyle Arnavutköy, Ataşehir, Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Küçükçekmece, Sancaktepe, Tuzla ilçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak. Peki, Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İşte detaylar…
20.09.2022 Gündem
Küçükçekmece’de çalınan 100 yıllık halı bulundu
Küçükçekmece’de çalınan 100 yıllık halı bulundu Küçükcekmece’de havalandırmak için balkon demirine asıldıktan sonra rüzgarın uçurduğu yaklaşık 10 bin dolar değerindeki halıyı yolda bularak götüren motosiklet tespit edildi. 100 yıllık olduğu belirtilen halı polisin çalışmasıyla bulundu.
21.07.2022 Yaşam
Kız çocuklarına istismar iddiası mahalleyi karıştırdı
Kız çocuklarına istismar iddiası mahalleyi karıştırdı Küçükçekmece’de iki kız çocuğunun alışveriş yaptığı sırada taciz edildiği iddiası mahalleyi karıştırdı. Şüpheli gözaltına alınırken, onu linç etmek isteyen grup biber gazı sıkılarak dağıtıldı.
17.06.2022 Yaşam
14 yaşındaki kız çocuğunun iş yerinde taciz edildiği söylentisi ortalığı karıştırdı! Şüpheli, linçten zor kurtuldu
14 yaşındaki kız çocuğunun iş yerinde taciz edildiği söylentisi ortalığı karıştırdı! Şüpheli, linçten zor kurtuldu Küçükçekmece’de, 14 yaşındaki kızın iş yerinde taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Mahalle sakinleri iş yerinin önünde toplanıp şahsı linç etmek isterken, polis ekipleri ise şahsı gözaltına alarak zırhlı araçla emniyete götürdü.
16.06.2022 Yaşam
'Cennet Mahallesi'nin 'Ayşe'si Belemir Temizsoy nişanlandı
'Cennet Mahallesi'nin 'Ayşe'si Belemir Temizsoy nişanlandı Bir döneme damga vuran 'Cennet Mahallesi'nde 'Ayşe' karakterine hayat veren Belemir Temizsoy, dizinin başladığı 2004 yılında henüz 8 yaşındaydı. Belemir Temizsoy, evlilik yolunda ilk adımı attı.
11.06.2022 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu...
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu... 'MFÖ' grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Başarılı bir tedavi süreci geçiren ve iyileşen ünlü isimden sevenlerini üzen haber geldi. Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Uğur, konserlerini erteleyeceklerini duyurdu.
29.04.2022 Magazin
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler!
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler! Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar nede öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
3.03.2022 Magazin
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti Uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Usta Oyuncu Ayten Erman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.02.2022 Magazin
Nihat Doğan: Alişan'ı arayıp, özür diledim
Nihat Doğan: Alişan'ı arayıp, özür diledim Türkücü Nihat Doğan, önceki gün objektiflere takıldı. Dünyaca ünlü markaların mağazalarından alışveriş yapan Doğan, objektiflere poz verdikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı.
14.01.2022 Magazin
Alişan: 'Cennet Mahallesi'nde öpüşme mi olur?
Alişan: 'Cennet Mahallesi'nde öpüşme mi olur? Alişan, Kadıköy'de eşi Buse Varol ile görüntülendi. Canlı yayında “Buse (Varol) dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı” diyen Alişan, sosyal medyada yapılan “Sen de Cennet Mahallesi’nde Çağla Şıkel ile öpüştün” şeklindeki yorumlara dikkat çeken bir yanıt verdi.
13.01.2022 Magazin
Küçükçekmece'de metrobüs kazası! Yaralılar var...
Küçükçekmece'de metrobüs kazası! Yaralılar var... Küçükçekmece Cennet Mahallesi metrobüs durağında iki metrobüs kaza yaptı. Seferleri bir süre aksatan kazada 25 kişi hafif şekilde yaralandı.
5.07.2021 Gündem
Caddenin orta yerini istila ettiler! Nedenini kimse bilmiyor
Caddenin orta yerini istila ettiler! Nedenini kimse bilmiyor Küçükçekmece'de, işlek caddedeki ağaca oğul veren arılar kısa süreli hareketliliğe neden oldu.
30.05.2021 Yaşam
Melek Baykal kısa süreliğine veda etti!
Melek Baykal kısa süreliğine veda etti! Cennet Mahallesi'nin dizisinde ‘Pembe’ karakteriyle hafızalara kazınan Melek Baykal kısa süreliğine sosyal medyaya veda etti.
27.05.2021 Magazin
Kuruluş Osman Sultan Mesut kimdir? Sultan Mesut'u canlandıran Şener Savaş kimdir?
Kuruluş Osman Sultan Mesut kimdir? Sultan Mesut'u canlandıran Şener Savaş kimdir? Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'a yeni isimler katılmaya devam ediyor. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız usta oyuncu Şener Savaş Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Mesud rolüyle dahil oldu. Dizinin takipçileri Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Mesud'un hayatı hakkında detayları ve Şener Savaş'ın biyografisini merak ediyor. Peki, Sultan Mesut'u canlandıran Şener Savaş kimdir? Kuruluş Osman Sultan Mesut kimdir? Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Mesud kaç yaşında, nerede öldü? İşte Kuruluş Osman dizisi ile ilgili son gelişmeler...
5.05.2021 Gündem
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Levent Niş kimdir? Levent Niş kaç yaşında, nereli, eşi kim? Levent Niş neden öldü?
Levent Niş kimdir? Levent Niş kaç yaşında, nereli, eşi kim? Levent Niş neden öldü? Türk tiyatrosunun usta isimlerinden oyuncu ve yönetmen Levent Niş 64 yaşında vefat etti. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Türk tiyatrosunun kıymetli oyuncularından Levent Niş'in vefatını üzüntüyle öğrendik. Devlet Tiyatrolarımızın emektar sanatçısına Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz.' ifadeleri kullanıldı. Usta oyuncunun ani vefatı sevenlerini yasa boğarken hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Levent Niş kimdir? Levent Niş kaç yaşında, nereli, eşi kim? Levent Niş neden öldü?
13.03.2021 Gündem
Levent Niş hayatını kaybetti
Levent Niş hayatını kaybetti Usta oyuncu ve yönetmen Levent Niş, hayatını kaybetti. 64 yaşındaki Niş'in vefatı sevenlerini yasa boğdu.
13.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cennet Mahallesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cennet mahallesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.