Gazete Vatan Logo

Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne?

Dizi ve sinema oyuncusu Demiray Erül hayatını kaybetti. 84 yaşında hayatını kaybeden Demiray Erül’ün ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Peki, Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? İşte detaylar…

Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne?

Çiçek Taksi oyuncularından Demiray Erül hayatını kaybetti. 84 yaşında hayata gözlerini yuman Demiray Erül’ün vefatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları'ndan tarafından duyuruldu.

DEMİRAY ERÜL KİMDİR?

Tiyatro, Sinema ve dizi oyuncusu Demiray Erül, 18 Mayıs 1938 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Sanat kariyerine Şehir Tiyatroları'nda başlayan Demiray Erül, sayısız oyunda boy gösterdi. Dansta da başarılı oldu ancak dizi ve filmlerle de beyazperdede, TV ekranlarında sevenleri karşısına çıktı. Erül, aynı zamanda bir seslendirme sanatçısıdır. Oyuncu, 16 Ekim günü 84 yaşında yalşama veda etti. Ölüm nedeni ise açıklanmadı.

Demiray Erül, "Antonius ile Kleopatra", "Ahududu", "Deli Eder İnsanı Bu Dünya", "Gazete Gazete", "Karaların Memetleri", "Aç Gözlüler", "Lüküs Hayat" oyunlarında rol aldı.

Son olarak "Doktorlar" dizisinde Nihat Altındağ karakterine hayat veren Demiray Erül, "Arka Sokaklar", "Köprü", "Cennet Mahallesi", "Patron Kim", "Tatlı Hayat", "Böyle mi Olacaktı", "Köşe Kapmaca", "Çiçek Taksi", "İz Peşinde", "Milyarder" ve "Tarzan Rıfkı" gibi Dizi ve filmlerde oynadı.

Haberin Devamı