Cemil Bayık

Cemil Bayık

Son dakika cemil bayık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemil bayık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemil bayık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemil Bayık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemil bayık gelişmeleri de dahil olmak üzere 612 cemil bayık haberi bulunmuştur. Tüm cemil bayık haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK İran Gençlik Koordinasyonu sözde Sorumlusu Tolhildan Kandil kod Barzan Hesenzade’yi Irak/Kandil’de etkisiz hale getirdi.
21.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye/Kelar sorumlusu Hüsnü Kümek'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.03.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
PKK'lı terörist teslim oldu! Görüntüsü ortaya çıktı: Açlıktan bağırsakları delindi
PKK'lı terörist teslim oldu! Görüntüsü ortaya çıktı: Açlıktan bağırsakları delindi Mehmetçiğin Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki kararlı operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Mağaradan çıkarak teslim olan teröristlerin görüntüsü, teröristlerin sefalet içindeki yaşamlarını gözler önüne serdi.
9.06.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına yarın Marmara Cezaevi yerleşkesi karşısında bulunan duruşma salonunda başlanacak.
8.05.2023 Gündem
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor Alman Frankfurter Rundschau gazetesi terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Yeşil Sol Parti'nin Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çalıştığını itiraf ederek partinin eşbaşkanı Ricarda Lang'in Erdoğan karşıtları için oy istediğini yazdı.
6.05.2023 Dünya
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıyafet değiştirdiler, terör örgütünden çıktılar gibi bir parti kurmuşlar, Yeşil Sol Parti. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar. Kandil'de o terör dağlarında, o terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim polislerimiz de bunu tespit etti, kıskıvrak aldılar bu gece" dedi.
26.04.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 36 şüphelinin yargılanmasına 9 Mayıs'ta başlanacak.
6.03.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'nin bütün güvenlik maliyeti, Batı'nın kontrollü hataları sebebiyledir
Bakan Soylu: Türkiye'nin bütün güvenlik maliyeti, Batı'nın kontrollü hataları sebebiyledir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Sahil Güvenlik Değerlendirme Toplantısı'nı Avrupa ve ABD üzerinden okuduklarını belirterek, "Çünkü, trafik kazaları ve asayiş olayları hariç Türkiye'nin neredeyse bütün güvenlik maliyeti, bu ülkelerin küresel olarak yaptıkları kontrollü hatalar sebebiyledir" dedi.
12.01.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terör örgütü PKK'ya bir darbe daha
MİT'ten nokta operasyon! Terör örgütü PKK'ya bir darbe daha MİT tarafından Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa Cephe Sorumlusu Mehmet Akyol etkisiz hale getirildi.
26.09.2022 Gündem
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan, uyuşturcu ticareti ve PKK ilişkisine yönelik yayımlanan raporda, "Yıllardır sistematik şekilde devam ettiği uyuşturucu ticaretinden milyarlarca dolar gelir sağlayan, çocuklarımızı zehirleyen, elde ettiği gelirle terörist faaliyetlerini sürdüren PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız" ifadeleri kaydedildi.
16.08.2022 Gündem
PKK elebaşı Cemil Bayık'ın Selahattin Demirtaş'a 16 milyon dolar gönderdiği iddiası!
PKK elebaşı Cemil Bayık'ın Selahattin Demirtaş'a 16 milyon dolar gönderdiği iddiası! Terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan ve Kobani soruşturmasında 'gizli tanık' olarak ifade veren 'Leheng Dersim Adil' kod adlı Merdan Rüştü Ovalıoğlu, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın Selahattin Demirtaş'a eş başkanken HDP’nin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere 16 milyon dolar gönderdiğini söyledi.
21.07.2022 Gündem
‘Fuat’ kod adlı Ali Haydar Kaytan öldürüldü! Kan donduran detay
‘Fuat’ kod adlı Ali Haydar Kaytan öldürüldü! Kan donduran detay Son dakika haberi... MİT ve TSK, terörle mücadelede en uzun soluklu operasyonlardan birini gerçekleştirdi. Irak'ın kuzeyindeki operasyonla etkisiz hale getirilen teröristler arasında "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın da yer aldığı belirlendi. Teröristlerin moralini yüksek tutmak amacıyla Kaytan'ın ölümünü gizlediği ve defin işlemini yapan PKK'lıların infaz edildiği ortaya çıktı.
18.11.2021 Gündem
Türkiye'den Lübnan gazetesine sert tepki: Dehşet verici
Türkiye'den Lübnan gazetesine sert tepki: Dehşet verici Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Ali Barış Ulusoy, Lübnan'daki bir gazetenin terör örgütü PKK'nın sözde 2 numaralı ismi ile röportaj yapmasının "dehşet verici" olduğunu söyledi.
2.11.2021 Dünya
PKK’ya büyük şok! MİT gösterdi SİHA vurdu! Üst düzey isim...
PKK’ya büyük şok! MİT gösterdi SİHA vurdu! Üst düzey isim... Son dakika haberi... Diyarbakır'ın Lice İlçesinde MİT’in verdiği koordinatlarla İHA ile tek atışla vurularak etkisiz hale getirilen teröristin Armanç Cudi kod adlı Abdullah Bulat olduğu ortaya çıktı. Bulat'ın örgütün sözde özel güç yapılanmasında suikastçı olduğu ve bir süre önce Murat Karayılan ve Cemil Bayık tarafından sansasyonel saldırılar ve suikastlar için gönderildiği tespit edildi.
22.07.2021 Gündem
PKK kampı kuşatıldı! An meselesi! Cemil Bayık, Duran Kalkan...
PKK kampı kuşatıldı! An meselesi! Cemil Bayık, Duran Kalkan... Irak’ta peşmergeler, Kandil’deki Berdenazi Kampı’nı kuşattı. Bu kampta terör örgütü PKK’nın çekirdek kadroları, Türkiye’ye yönelik sürekli tehditler savuruyordu.
10.06.2021 Gündem
PKK'nın sözde komutanı itiraf etti! 350 kişiyi deşifre etti
PKK'nın sözde komutanı itiraf etti! 350 kişiyi deşifre etti PKK'nın 20 yıl istihbarat ve akademi saha sorumluluğunu yaptıktan sonra kaçıp teslim olan sözde takım komutanı M.Y. 350 teröristi deşifre edip, örgütün tüm faaliyetlerini detaylarıyla anlattı.
24.05.2021 Gündem
Teröristbaşı Cemil Bayık itiraf etti! 'Çözemedik'
Teröristbaşı Cemil Bayık itiraf etti! 'Çözemedik' Terör örgütü PKK'da kahraman mehmetçiğimizin operasyonları sonrasında yaşanan şaşkınlık ve panik zirve yaptı. Terör elebaşlarından Cemil Bayık, yaşadıkları korkuyu itiraf etti ve "MİT Kuzey Irak’ta çok önemli kadrolarımızı vurdu. İstihbaratı verenlerin kim olduğunu çözemedik" dedi.
21.05.2021 Gündem
Sofi Nurettin kimdir? Sofi Nurettin nereli? Sofi Nurettin öldü mü? İşte MSB'nin görüntüleri!
Sofi Nurettin kimdir? Sofi Nurettin nereli? Sofi Nurettin öldü mü? İşte MSB'nin görüntüleri! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada MİT operasyonuyla PKK'nın sözde Suriye genel sorumlusu "Sofi Nurettin" kod isimli teröristin, Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirildiğini bildirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Milletimle müjdeli bir haberi paylaşmak istiyorum' diye verdiği PKK'nın en üst düzey yöneticilerinden Sofi Nurettin'in etkisi hale getirildiğini duyurmuştu. Milli Savunma Bakanlığı da, PKK’nın sözde Suriye genel sorumlusu "Sofi Nurettin" kod adlı teröristin saklandığı mağaranın vurulma anına ait görüntüleri paylaştı. Peki, Sofi Nurettin kimdir? Sofi Nurettin nereli? Sofi Nurettin öldü mü? İşte Sofi Nurettin operasyonu gürüntüleri!
18.05.2021 Gündem
Teröristbaşı Cemil Bayık'tan Kürtlere hakaret!
Teröristbaşı Cemil Bayık'tan Kürtlere hakaret! Terör örgütü PKK elebaşılarından Cemil Bayık hainlere kabus olan harekâtın durdurulması için görüntülü mesaj yayınladı ve Kürtlerin kendilerine destek vermediğinden şikayet ederek onlara hakaret etti.
7.05.2021 Gündem
Sinan Dersim kod adlı terörist Dalokay Şanlı öldürüldü
Sinan Dersim kod adlı terörist Dalokay Şanlı öldürüldü PKK'nın çatı yapılanması KCK'nın Yürütme Konseyi üyesi olan Sinan Dersim kod adlı Dalokay Şanlı'nın geçen yıl ekim ayında Kandil'e düzenlenen nokta hava harekâtıyla öldürüldüğü tespit edildi. PKK'nın para kasası olan Şanlı, Cemil Bayık, Murat Karayılan, Bahoz Erdal, Duran Kalkan gibi örgütün kilit isimlerinin yer aldığı KCK'nın 14 kişilik karar organında yer alıyordu.
23.04.2021 Gündem
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu Aralarında FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde üst düzey yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu.
7.04.2021 Siyaset
Bakan Soylu hedef göstermişti! Karayılan Gara'da mıydı?
Bakan Soylu hedef göstermişti! Karayılan Gara'da mıydı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Gara operasyonuyla ilgili konuşmalarında Murat Karayılan’ı hedef göstermesi, “Murat Karayılan Gara’daymış. Operasyondan kısa süre önce orayı terk etmiş” söylentisinin yayılmasına neden oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi araştırdı. Karayılan Gara'da mıydı?
22.02.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan Boğaziçi açıklaması: 79'u terör örgütü üyesi
Bakan Soylu'dan Boğaziçi açıklaması: 79'u terör örgütü üyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın HDP'ye talimat verdiğini açıkladı.
2.02.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi!
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi! Kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen, 6-8 Ekim 2014’de ülke genelinde yaşanan olaylara ilişkin, aralarından eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 27’si tutuklu 108 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanıkların tamamı 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.
7.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cemil Bayık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemil bayık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.