Cem Yılmaz Film

Cem Yılmaz Film

Son dakika Cem Yılmaz film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Yılmaz film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Yılmaz film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Yılmaz Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem yılmaz film gelişmeleri de dahil olmak üzere 619 cem yılmaz film haberi bulunmuştur. Tüm cem yılmaz film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Yılmaz’dan 'Karakomik Filmler' eleştirilerine yanıt
Cem Yılmaz’dan 'Karakomik Filmler' eleştirilerine yanıt Komedyen Cem Yılmaz, 'Karakomik Filmler' serisinin ilk filmleri '2 Arada' ve 'Kaçamak'ın Eskişehir’deki gösteriminde sevenleriyle bir araya gelirken, sosyal medyadan yapılan eleştirilere yanıt verdi.
23.10.2019 Magazin
'Arif V 216' rekora koşuyor! Tam 42 milyon 930 bin 548 TL...
'Arif V 216' rekora koşuyor! Tam 42 milyon 930 bin 548 TL... Komedyen Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'Arif V 216' filmi, iki haftada 3.3 milyon izlendi.
23.01.2018 Kültür Sanat
Arif V 216 ilk haftasında ne kadar izlendi?
Arif V 216 ilk haftasında ne kadar izlendi? Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216'nın ilk hafta izlenme sayısı belli oldu.
12.01.2018 Kültür Sanat
Cem Yılmaz filmleri kitap oldu!
Cem Yılmaz filmleri kitap oldu! Komedyen Cem Yılmaz’ın gişede önemli başarılara imza atan filmlerinin senaryoları kitaplaştırılarak İnkılâp Kitabevi’nden yayımlandı.
16.11.2017 Kültür Sanat
Tarkan'dan Cem Yılmaz paylaşımı!
Tarkan'dan Cem Yılmaz paylaşımı! Megastar Tarkan "Kuzu Kuzu" adlı şarkısını, "Arif Işık" karakteriyle seslendiren ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı kutlayarak başarılar diledi.
15.11.2017 Magazin
Gizemli sarışının kim olduğu ortaya çıktı!
Gizemli sarışının kim olduğu ortaya çıktı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf merak konusu olmuştu. Gerçek ortaya çıktı...
28.06.2017 Magazin
İşte Cem Yılmaz'ın korkutan görüntüsü!
İşte Cem Yılmaz'ın korkutan görüntüsü! Yoğun şekilde yeni filminin hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz'ın görüntüsü hayranlarını korkuttu.
4.05.2017 Magazin
Cem Yılmaz'dan 20. yıl sürprizi!
Cem Yılmaz'dan 20. yıl sürprizi! Cem Yılmaz, 'Her Şey Çok Güzel Olacak' filminin gelecek sene 20. yılı olması nedeniyle orta metraj bir film düşündüğünü açıkladı.
28.04.2017 Kültür Sanat
Cem Yılmaz'dan gizemli paylaşım!
Cem Yılmaz'dan gizemli paylaşım! Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, 2018 yılında gösterime girecek 'Arif V 216' filmiyle ilgili yaptığı son instagram paylaşımı kafa karıştırdı.
5.04.2017 Magazin
Cem Yılmaz: Geyik yetseydi dünyayı ben yönetirdim
Cem Yılmaz: Geyik yetseydi dünyayı ben yönetirdim Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'dan çok konuşulacak sözler. Yılmaz, 'Geyik yetseydi dünyayı ben yönetirdim' dedi.
4.04.2017 Magazin
'Cem Yılmaz film yapmasın'
'Cem Yılmaz film yapmasın' Erkan Petekkaya, Cem Yılmaz hakkında ilginç bir eleştiride bulundu
10.02.2017 Magazin
Cem Yılmaz film ekibiyle şarkı söyledi
Cem Yılmaz film ekibiyle şarkı söyledi Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ali Baba ve 7 Cüceler filminin Azerice şarkısını filmin oyuncuları ile birlikte periscope canlı yayınında söyledi. Yılmaz aynı oyuncularla film yaptığı eleştirilerine de atıfta bulunarak, "Yine aynı adamlar" esprisi yaptı.
25.11.2015 Magazin
İşte Cem Yılmaz'ın yeni filminin adı!
İşte Cem Yılmaz'ın yeni filminin adı! Ünlü oyuncu Cem Yılmaz, merakla beklenen son filminin adını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Cem Yılmaz'ın yeni filminin adı;Ali Baba ve 7 Cüceler..
3.05.2015 Magazin
Cem Yılmaz'a sert tepki!
Cem Yılmaz'a sert tepki! Tokatlılar, Cem Yılmaz'ın 'Son Umut' filminde, sanatçı Ömür Gedik'in ise albümünde 'Hey On Beşli' ağıtının türkü gibi seslendirilmesine tepki gösterdi.
6.01.2015 Magazin
Cem Yılmaz dansözü görünce..
Cem Yılmaz dansözü görünce.. “Pek Yakında”nın ana sponsoru Pepsi, 2 Ekim’de vizyona girecek film için parti düzenledi. Cem Yılmaz, film setine dönüştürülen salonda kutlama pastasını kestikten sonra, “Dansöz yok mu? Her şey tamam o eksik” diye espri yaptı. Pek Yakında filmi için düzenlenen partide ünlü komedyene dansöz sürprizi.
24.09.2014 Arşiv
Cem Yılmaz 'Pek Yakında' geliyor (Cem Yılmaz Pek Yakında fragmanı izle)
Cem Yılmaz 'Pek Yakında' geliyor (Cem Yılmaz Pek Yakında fragmanı izle) Cem Yılmaz 'Pek Yakında'nın fragmanını paylaştı Ünlü komedyen Cem Yılmaz, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen filmi "Pek Yakında" filminin fragmanını sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştı.
5.09.2014 Arşiv
Cem Yılmaz geri geliyor
Cem Yılmaz geri geliyor ünlü komedyen Cem Yılmaz, 10 Ocak'tan itibaren yeniden sahnelere dönüyor.
11.12.2010 Magazin
Şahan'a yok Ata'ya var
Şahan'a yok Ata'ya var 'Recep İvedik' filminin galasına katılmayan ünlü komedyenlerin Ata Demirer'i yanlız bırakmadı
25.02.2010 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü?
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü? Genç oyuncu Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar hayatını kaybetti. Acı haber sonrası oyuncunun da hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Berat Efe Parlar nereli?
24.01.2023 Televizyon
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı!
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı! Son yılların en çok konuşulan komedyenlerinden, “Konuşanlar” serisinin yaratıcısı Hasan Can Kaya, ilk sinema filmiyle sevenleriyle buluşacak.
7.10.2022 Magazin
Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü? Sinemanın usta oyuncusu Rıza Pekkutsal nereli, kaç yaşındaydı?
Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü? Sinemanın usta oyuncusu Rıza Pekkutsal nereli, kaç yaşındaydı? Usta Sinema ve Tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Rıza Pekkutsal, İzmir'de hayatını kaybetti. Peki, Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı, nereli? İşte, Türk sinema oyuncusu Rıza Pekkutsal'ın hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler…
17.08.2022 Kültür Sanat
Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti
Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti Usta sinema ve tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti. Kemal Sunal ile birçok filmde rol alan Rıza Pekkutsal, 'Bombacı Mülayim' filmindeki memur karakteriyle hafızalara kazınmıştı.
16.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cem Yılmaz Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem yılmaz film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.