Arif V 216

Arif V 216

Son dakika Arif V 216 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arif V 216 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arif V 216 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arif V 216

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arif v 216 gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 arif v 216 haberi bulunmuştur. Tüm arif v 216 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı Cem Yılmaz’ın canlandırdığı sevilen karakterlerden Erşan Kuneri dizi olarak izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. GORA ve Arif V 216’nın karakterlerinden olan Erşan Kuneri, erotik film yapımcısı olarak filmlerde yer almış, kısa rolüne rağmen büyük beğeni toplayan karakterlerden olmuştu. Dijital platformda yayınlanancak Erşan Kuneri dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, diziden yeni fotoğraflar da paylaşıldı. Peki, Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? Erşan Kuneri kimdir? Erşan Kuneri konusu ne? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı…
4.05.2022 Kültür Sanat
Zafer Algöz'ün otopark isyanı!
Zafer Algöz'ün otopark isyanı! Cem Yılmaz'ın ilk kez 'G.O.R.A.' filminde izleyicilerin karşısına çıkardığı 'Erşan Kuneri'nin maceralarını anlatacağı dizide rol alan Zafer Algöz, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Elindeki evraklardikkat çeken usta oyuncu, otopark ücretlerinden dolayı İstanbul'da artık otomobil kullanmadığını söyledi.
6.04.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan şaşırtan açıklama
Cem Yılmaz'dan şaşırtan açıklama Daha önce 'G.O.R.A.', 'Arif v 216' filmlerinde yer verdiği 'Erşan Kuneri' karakterinin dizisini çeken Cem Yılmaz, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Yılmaz, 'Erşan Kuneri' ile ilgili beklenen haberi verdi.
15.09.2021 Magazin
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü!
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü! Çağlar Çorumlu’nun oynadığı Zeki Müren’li reklam sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncuyu eleştiren de oldu beğenen de. Çorumlu’yu destekleyen Nilgün Belgün ve Zafer Algöz, Zeki Müren’in kendisini taklit edenlere verdiği cevabı hatırlattı: "Taklitler aslını yaşatır."
8.09.2021 Magazin
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare Cem Yılmaz, daha önce 'G.O.R.A.', 'Arif v 216' filmlerinde yer verdiği 'Erşan Kuneri' karakterinin dizisini çekiyor. Kadroyu oluşturan usta komedyen, sosyal medyada hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı.
18.06.2021 Magazin
Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizisi için çalışmalara başladı! Erşan Kuneri kimdir?
Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizisi için çalışmalara başladı! Erşan Kuneri kimdir? Cem Yılmaz, kişisel sosyal medya hesabı Instagram'dan Erşan Kuneri karakterinin dizisine başladığını duyurdu. 1975-1978 yılları arasında geçeceğini söylediği dizinin 2022’ye hazır olacağını belirten Yılmaz, "Önce biraz eskiz karalama ile başlar sonra etlenir, canlanır" ifadelerini kullandı. Peki, Erşan Kuneri kimdir?
18.07.2020 Gündem
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir? Dudullu Postası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alınca oyuncu kadrosu da merak edilemeye başlandı. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Dudullu Postası'nda Cem karakterine hayat veren Özgür Emre Yıldırım hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Ödüllü oyuncu Özgür Emre Yıldırım kimdir? Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
2.04.2020 Gündem
Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri' bombası
Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri' bombası Usta komedyen Cem Yılmaz, 'G.O.R.A' ve 'Arif V 216' filmlerinin sevilen karakteri 'Erşan Kuneri' hakkında flaş bir açıklamada bulundu.
15.01.2020 Magazin
Seda Bakan sosyal medyayı ikiye böldü!
Seda Bakan sosyal medyayı ikiye böldü! Oyuncu Seda Bakan ile Ali Erel'in kızları Leyla 3 gün önce dünyaya geldi. Bakan'ın Instagram'dan kızı Leyla'yı emzirirken paylaştığı poz olay yarattı.
19.08.2019 Magazin
Sosyal medyayı sallayan paylaşım! O halde...
Sosyal medyayı sallayan paylaşım! O halde... Oyuncu Ozan Güven, Instagram hesabından yaptığı esprili bir paylaşımla takipçilerini güldürdü.
7.03.2019 Magazin
Cem Yılmaz sözünü tuttu
Cem Yılmaz sözünü tuttu Önceki gün Twitter'da hayranlarıyla sohbet eden Cem Yılmaz, güzel sanatlar fakültesinde okuyan bir öğrencinin piyano isteğini yerine getirdi.
24.01.2019 Magazin
Enes Batur canlı yayında anlattı: Ben asosyaldim
Enes Batur canlı yayında anlattı: Ben asosyaldim Çektiği videolarla ünlenen Enes Batur, ‘Ben asosyal bir insandım. Çok fazla arkadaşım da yoktu, bu işe yöneldim’ dedi.
22.01.2019 Magazin
Müslüm 77 milyon TL kazandırdı
Müslüm 77 milyon TL kazandırdı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan, Zerrin Tekindor ve Timuçin Esen'in başrollerini paylaştığı 'Müslüm' filminden yeni rekor geldi.
12.12.2018 Magazin
Müslüm filminden bir rekor daha!
Müslüm filminden bir rekor daha! Müslüm filmi 5 milyon 56 bin kişi ile Arif v 216'yı da geride bırakarak 2018'in şu ana kadar en çok izlenen filmi unvanına erişti.
27.11.2018 Magazin
Cem Yılmaz'dan Acun bombası
Cem Yılmaz'dan Acun bombası Onlarca fenomen filme imza atan Cem Yılmaz, asıl işinin stand-up olduğunu söyledi. Komedyen, “Sahnede kendimi daha iyi ve özgür hissediyorum. Yapamayacağım şey yok” dedi. Cem Yılmaz, filminde Acun Ilıcalı'ya da rol verdiğini söyledi.
27.11.2018 Magazin
Cem Yılmaz izdihamı!
Cem Yılmaz izdihamı! Oyuncu, yapımcı ve komedyen Cem Yılmaz, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında kentteki sinemaseverlerle bir araya geldi. Yılmaz, "G.O.R.A", "A.R.O.G" ile "Arif V 216" filmlerindeki "Arif" karakterinin normal bir insan olduğunu söyledi.
10.11.2018 Magazin
'Kaçamak ve 2 Arada'nın vizyon tarihi belli oldu
'Kaçamak ve 2 Arada'nın vizyon tarihi belli oldu Cem Yılmaz'ın büyük bir merakla beklenen 'Kaçamak ve 2 Arada' filmlerinin vizyon tarihi belli oldu.
22.10.2018 Magazin
Defne’den zor soru
Defne’den zor soru CEM Yılmaz’ın son filmi ‘Arif V 216’nın belgeseli görücüye çıktı.
10.10.2018 Magazin
3 yıl sonra yeniden...
3 yıl sonra yeniden... Ata Demirer'in yazdığı ve başrolü Demet Akbağ ile paylaştığı 'Hedefim Sensin' için geri sayım başladı. 'Eyvah Eyvah' serisinin yıldızları son filmden üç yıl sonra tekrar bir araya geldi.
18.08.2018 Magazin
Cem'i severim Şahan'ı tanımam
Cem'i severim Şahan'ı tanımam Usta aktör Ediz Hun’dan Cem Yılmaz- Şahan Gökbakar rekabetine ilginç bir yorum geldi.
18.05.2018 Magazin
Cem Yılmaz’a savcılıktan kötü haber
Cem Yılmaz’a savcılıktan kötü haber Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz'ın son filmi 'Arif V 216'da yer alan bir sahnede sigara içerek, sigara yasağını ihlal ettiği ve özendirdiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Bunun üzerine Yılmaz da Kural'dan şikâyetçi oldu
30.04.2018 Magazin
Cem Yılmaz'ı görenler tanıyamadı
Cem Yılmaz'ı görenler tanıyamadı Fazla kiloları nedeniyle diyet ve spor yapan ünlü komedyen Cem Yılmaz, 4 ayda 17 kilo verdi. Yılmaz'ın son halini görenler ise tanımakta güçlük çekti.
24.04.2018 Magazin
Önemli toplantım var
Önemli toplantım var Son olarak Cem Yılmaz’ın yazıp oynadığı ‘Arif V 216’da rol alan oyuncu Seda Bakan, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
13.04.2018 Magazin
3 ayda 12 kilo  gitti
3 ayda 12 kilo gitti Cem Yılmaz ‘Arif V 216’ filminin hazırlık sürecinde aldığı kilolardan kurtuldu.
29.03.2018 Magazin
Kayhan’ı izlemedim
Kayhan’ı izlemedim Cem Yılmaz, önceki gün Etiler’deki kuaförüne giderek saç traşı oldu.
26.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arif V 216 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arif v 216 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.