Gazete Vatan Logo

Cem Yılmaz dansözü görünce..

Pek Yakında”nın ana sponsoru Pepsi, 2 Ekim’de vizyona girecek film için parti düzenledi. Cem Yılmaz, film setine dönüştürülen salonda kutlama pastasını kestikten sonra, “Dansöz yok mu? Her şey tamam o eksik” diye espri yaptı. Pek Yakında filmi için düzenlenen partide ünlü komedyene dansöz sürprizi.

Pek Yakında”nın ana sponsoru Pepsi, 2 Ekim’de vizyona girecek film için parti düzenledi. Cem Yılmaz, film setine dönüştürülen salonda kutlama pastasını kestikten sonra, “Dansöz yok mu? Her şey tamam o eksik” diye espri yaptı.

Sürprize şaşırdı
Bu espri havada kalmadı, yetkililer alarma geçti, Derya adlı oryantale ulaştı. Genç kız evinden alınıp Feriye Lokantası’na getirildi.

Koşar adım salona dalan oryantal, hemen dans şovuna başladı. Bu sürprizi beklemeyen Cem Yılmaz da bir süre onunla karşılıklı göbek attı.

Yeşilçam tadı
Yılmaz, partiye rol arkadaşları Ozan Güven, Özkan Uğur, Zafer Algöz’le aynı minibüste geldi. Birlikte gazetecilere poz veren Yılmaz, filmiyle ilgili olarak “Özlenen bir Yeşilçam tadını yakalayacaktır” ifadesini kullandı.7 milyon ulaşılmaz değil

İlk kez yönetmenlik yaptığını söyleyen Cem Yılmaz, filmin gişe rekoru kırıp kırmayacağı sorularına ise “Tek başıma ilk defa yönetmenlik yaptım.

Arkadaşlarım da benden gayet memnunlar. Rakamlar çok yukarılarda 7 milyonlarda geziniyor ama bilmem belli olmaz. 7 milyon çok iyi rakam ama ulaşılmaz değil” dedi.

Önce Beşiktaş
Gecede pasta kesimi için filmde konuk oyuncu olarak yer alan Yılmaz Erdoğan’ın, partiye katılması beklenirken, ünlü oyuncunun bu sırada Beşiktaş-Bursaspor maçını takip ettiği ortaya çıktı. Erdoğan’ın, maçın bitiminden sonra geleceğini bildirmesiyle Cem Yılmaz ve arkadaşları üzerinde filmin afişinin bulunduğu pastayı kesti.

Haberin Devamı



Cem Yılmaz'ın 3 Ekim'de vizyona girecek olan 'Pek Yakında' isimli filminin ana sponsoru Pepsi, önceki gece sürpriz bir parti düzenledi. Cem Yılmaz; geceye ekip arkadaşları Ozan Güven, Özkan Uğur ve Zafer Algöz'le birlikte katıldı. Ünlü isimlerin de bulunduğu davette Yılmaz, şöyle konuştu: "Film, özlenen Yeşilçam tadını yakalayacak. Tek başıma ilk kez yönetmenlik yaptım. İzleyici sayısının tahmini 7 milyonlarda olması bekleniyor ama bilmem, belli olmaz. 7 milyon çok iyi rakam, ulaşılmaz değil." Geceden notlar şöyle:


'Pek Yakında' ekibi, üzerinde film afişi bulunan pastayı birlikte kesti.
Filmde konuk oyuncu olarak yer alan Yılmaz Erdoğan, Beşiktaş- Bursaspor maçını izlediği için pasta kesimine katılamadı.
Cem Yılmaz, dansöz istedi. Bunun üzerine partiye Derya adlı dansöz çağrıldı.

DANSÖZLE GÖBEK ATILAR
Cem Yılmaz ve Ozan Güven, dansözle karşılıklı göbek attı. Dansöz Derya partide Cem Yılmaz ile sohbet etti.
Bir dönem Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşayan Deniz Akkaya; Yılmaz Erdoğan'ın ve Ozan Güven'in oyunculuğunu beğendiğini söyledi.

Cem Yılmaz, Russell Crowe'un geçtiğimiz günlerde attığı 'Cem'cim şu sıralar hiç komik değilsin' tweet'i ile ilgili soruları şöyle yanıtladı: "Beraber bir şaka yaptık. Russell, Türkçe bilmiyor ama öğrenmiş işte!"

Apar topar dansöz getirildi
"Pek Yakında" filminin ana sponsoru Pepsi, Cem Yılmaz'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmin başarısını kutlamak için eğlenceli bir parti düzenledi. "Pek Yakında"nın ana sponsoru Pepsi, 2 Ekim'de vizyona girecek film için parti düzenledi. Cem Yılmaz, film setine dönüştürülen salonda kutlama pastasını kestikten sonra, "Dansöz yok mu? Her şey tamam o eksik" diye espri yaptı.

Bu espri havada kalmadı, yetkililer alarma geçti, Derya adlı oryantale ulaştı. Genç kız evinden alınıp Feriye Lokantası'na getirildi. Koşar adım salona dalan oryantal, hemen dans şovuna başladı. Bu sürprizi beklemeyen Cem Yılmaz da bir süre onunla karşılıklı göbek attı. Yılmaz, partiye rol arkadaşları Ozan Güven, Özkan Uğur, Zafer Algöz'le aynı minibüste geldi. Birlikte gazetecilere poz veren Yılmaz, filmiyle ilgili olarak "Özlenen bir Yeşilçam tadını yakalayacaktır" ifadesini kullandı.

İlk kez yönetmenlik yaptığını söyleyen Cem Yılmaz, filmin gişe rekoru kırıp kırmayacağı sorularına ise "Tek başıma ilk defa yönetmenlik yaptım. Arkadaşlarım da benden gayet memnunlar. Rakamlar çok yukarılarda 7 milyonlarda geziniyor ama bilmem belli olmaz. 7 milyon çok iyi rakam ama ulaşılmaz değil" dedi.

Gecede pasta kesimi için filmde konuk oyuncu olarak yer alan Yılmaz Erdoğan'ın, partiye katılması beklenirken, ünlü oyuncunun bu sırada Beşiktaş-Bursaspor maçını takip ettiği ortaya çıktı. Erdoğan'ın, maçın bitiminden sonra geleceğini bildirmesiyle Cem Yılmaz ve arkadaşları üzerinde filmin afişinin bulunduğu pastayı kesti.

Haberin Devamı