Cem Sultan

Cem Sultan

Son dakika Cem Sultan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Sultan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Sultan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Sultan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem sultan gelişmeleri de dahil olmak üzere 336 cem sultan haberi bulunmuştur. Tüm cem sultan haberleri aşağıda listelenmiştir.
SPK'dan onlarca kişiye işlem yasağı geldi
SPK'dan onlarca kişiye işlem yasağı geldi Sermaye Piyasası Kurulu, Ensari Deri ve Katılımevim hissesinde işlem yapan bazı kişiler hakkında Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 6 ay süreyle geçici işlem yasağına karar verdi.
2.12.2023 Ekonomi
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri!
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri! 2 Temmuz Sivas katliamı ile ilgili sözler, ölenleri anmak o günlerde yaşananları unutturmamak için araştırılıyor.  2 Temmuz 1993'te Sivas'a giden aydın ve sanatçıların konakladığı Madımak Oteli, kalabalık bir grup saldırgan tarafından ateşe verildi. 35 kişi herkesin gözleri önünde diri diri yakıldı. Katliamla ilgili dava ise 13 Mart 2012 tarihinde zaman aşımından düşürüldü. Katliamın 29. yıldönümünde biz de 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı ile ilgili resimli, anlamlı sözler, mesajlar ve şiirler derledik. İşte 2 Temmuz madımak sözleri…
2.07.2022 Gündem
Bursa ve İstanbul arası arabalı feribot seferleri tarih oluyor!
Bursa ve İstanbul arası arabalı feribot seferleri tarih oluyor! Bursa ve İstanbul arasındaki deniz yolu ile yolcu taşımacılığının 14 yıldır en önemli aktörlerinden biri olan Mudanya’dan İstanbul’a arabalı feribot seferleri tarih oluyor.
17.12.2021 Gündem
Kaçak diş muayenesi yapılan adrese baskın
Kaçak diş muayenesi yapılan adrese baskın Güngören'de yabancı uyruklu şüpheliler tarafından kaçak diş muayenesi yapıldığı belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda, dişçi koltuğu ve muayene ünitesi ele geçirilirken 2 kişi de gözaltına alındı.
3.10.2020 Gündem
Cem Sultan kimdir, kaş yaşında öldü? Fatih Sultan Mehmet’in yanındaki Cem Sultan kimin oğlu? Tarihte Cem Sultan olayı nedir?
Cem Sultan kimdir, kaş yaşında öldü? Fatih Sultan Mehmet’in yanındaki Cem Sultan kimin oğlu? Tarihte Cem Sultan olayı nedir? İBB tarafından satın alınan portrede Fatih Sultan Mehmet'in yanındaki kişi merak ediliyordu. Konuk olarak katıldığı programda, İlber Ortaylı, Fatih Sultan Mehmet’in yanındakinin Cem Sultan olduğunu belirterek "Fatih, yetenekleri konusunda Cem'i kendisine yakın buluyordu" ifadelerini kullandı. İlber Ortaylı tarafından yapılan açıklamaların ardından Cem Sultan konusunda yapılan araştırmalar da arttı. Cem Sultan kimdir? Cem Sultan kimin oğlu? Cem sultan olayı nedir?
26.06.2020 Gündem
Padişahların giydiği tılsımlı gömlek İstanbul'da bulundu!
Padişahların giydiği tılsımlı gömlek İstanbul'da bulundu! İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş'ta bir kişinin padişahların giydiği tılsımlı gömleği satmaya çalıştığını tespit etti.
13.09.2018 Yaşam
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
'Canlı bomba' zannettiler ama...
'Canlı bomba' zannettiler ama... Konya'da geçen pazartesi 'canlı bomba' şüphesiyle gözaltına alınan kişinin defineci olduğu ortaya çıktı
1.03.2017 Yaşam
Konya'da 1 canlı bomba şüphelisi yakalandı
Konya'da 1 canlı bomba şüphelisi yakalandı Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından 'canlı bomba olabilir' şüphesiyle aranan terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu ileri sürülen 32 yaşındaki Bayram A., Konya'da trafik kontrolü sırasında yakalandı. Şüphelinin üstünde ve aracında her hangi bir patlayıcıya rastlanmadı.
29.09.2021 Gündem
Konya'da sürpriz yaşanmadı
Konya'da sürpriz yaşanmadı Ziraat Türkiye Kupası H Grubu mücadalesinde Atiker Konyaspor sahasında Gümüşhanespor'u mağlup etti.
28.12.2016 Konya Spor
Gümüşhane kupada şahane!
Gümüşhane kupada şahane! Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor, Spor Toto 3. Lig ekibi Kızılcabölükspor'u konuk etti.
12 ilçede elektrik kesintisi
12 ilçede elektrik kesintisi Pendik, Adalar, Kadıköy, Ümraniye, Beykoz, Ataşehir, Üsküdar, Tuzla, Şile, Sancaktepe, Kartal ve Maltepe'nin bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
Adnan Mersinli kimdir?
Adnan Mersinli kimdir? Ünlü sinema oyuncusu Adnan Mersinli tedavi gördüğü hastahane'de vefat etti. Vefat eden ünlü sinema oyuncusu Adnan Mersinli kimdir? Hangi sinema filmlerinde oynamıştır? Adnan Mersinli hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'un 11 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul'un 11 ilçesinde elektrik kesintisi Çekmeköy, Beykoz, Ümraniye, Ataşehir, Üsküdar, Kadıköy, Kartal, Pendik, Tuzla, Sancaktepe ve Sultanbeyli'nin bazı mahallelerine, 21 Nisan'da elektrik verilemeyecek
18.04.2016 Yaşam
18 Şubat'ta bu ilçelere elektrik verilmeyecek
18 Şubat'ta bu ilçelere elektrik verilmeyecek Kadıköy, Sancaktepe, Pendik ve Ataşehir'in bazı mahallelerine 18 Şubat Perşembe günü elektrik verilemeyecek...
16.02.2016 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Sultanbeyli, Pendik, Beykoz ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine yarın elektrik verilemeyecek.
18.10.2015 Yaşam
182 transfer yaptılar!
182 transfer yaptılar! Spor Toto Süper Lig takımları, toplam 182 futbolcuyu kadrosuna kattı.
1.09.2015 Süper Lig
Sokak ortasında bu halde bulundu!
Sokak ortasında bu halde bulundu! Bursa'da sentetik uyuşturucu Bonzai kullandığı öne sürülen 16 yaşındaki R.K. sokak ortasında kendinden geçti.
11.06.2015 Yaşam
Türk sinemasının acı kaybı
Türk sinemasının acı kaybı Türk Sineması'na; Oyuncu, yapımcı ve senarist olarak hizmet eden, Yeşilçam'ın en önemli karakterlerinden "Parçala Behçet"i yaratan Behçet Nacaroğlu hayata veda etti...
3.10.2014 Magazin
'Parçala Behçet' hayatını kaybetti
'Parçala Behçet' hayatını kaybetti Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından 'Parçala Behçet' lakabıyla da tanınan Behçet Nacar hayatını kaybetti.
3.10.2014 Arşiv
Cem Sultan'dan yalanlama
Cem Sultan'dan yalanlama Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda oynayan Cem Sultan, son günlerde basında çıkan 'kadro dışı kaldı' haberlerine açıklık getirdi.
3.09.2014 Futbol
Gülen’e ‘Cem Sultan’ benzetmesi!
Gülen’e ‘Cem Sultan’ benzetmesi! AK Partili Şahin: “Cem Sultan, Papa ile işbirliği yaptı, Haçlı ordusuyla Osmanlı’nın üzerine ağabeyiyle gelmeyi amaçladı, başarılı olamadı...
29.09.2021 Gündem
Şahin'den Gülen'e ilginç benzetme!
Şahin'den Gülen'e ilginç benzetme! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, emniyetteki "paralel yapı" iddialarına ilişkin yürütülen "casusluk" soruşturmasıyla ilgili, "Cem Sultan başaramadı, Pensilvanya'daki zat da başaramayacak. Korkarım orada hayatını kaybedecek. Cenazesi Cem Sultan gibi 5 yıl orada kalsın istemiyorum. Biran önce Türkiye'ye dönsün ve bu sevdadan vazgeçsin" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cem Sultan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem sultan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.