Gazete Vatan Logo
Futbol Cem Sultan'dan yalanlama

Cem Sultan'dan yalanlama

Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda oynayan Cem Sultan, son günlerde basında çıkan 'kadro dışı kaldı' haberlerine açıklık getirdi.

Cem Sultan'dan yalanlama

Cem Sultan, konu ile ilgili olarak özel açıklamalarda bulundu.

Haberlerin asılsız olduğunu söyleyen Sultan; "Kadro dışı kaldığıma dair basında çıkan tüm haberler asılsızdır. Bu haberlerin çıkış nedeninin son günlerde forma şansı bulamayış olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu sezon geniş bir kadromuz olduğu için forma giyme şansı bulamadım. Özellikle bu haberlerden sonra daha çok çalışıp, kendimi daha iyi kanıtlayıp forma giyme şansını yeniden yakalamak istiyorum." dedi.

Mersin İdmanyurdu ile sözleşmesinin 1 yıl daha devam ettiğini söyleyen Cem Sultan; "Başka bir takım ile anlaştığım haberleri de kesinlikle asılsızdır. Benim Mersin İdmanyurdu takımı ile 1 yıllık bir sözleşmem var. Mersin şehrini ve taraftarını seviyorum. Mersin yönetimi beni takımda istediği sürece de burada olmaya devam edeceğim. Sizlerden ricam lütfen basında çıkan ve gerçeği olmayan bu haberleri dikkate almayın." diyerek sözlerini bitirdi.

(Nihan DUMAN)