Mersin İdmanyurdu

Mersin İdmanyurdu

Son dakika Mersin İdmanyurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mersin İdmanyurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mersin İdmanyurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mersin İdmanyurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mersin idmanyurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.560 mersin idmanyurdu haberi bulunmuştur. Tüm mersin idmanyurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe, Hatayspor'u Osayi ve Cengiz ile geçti: 2-0
Fenerbahçe, Hatayspor'u Osayi ve Cengiz ile geçti: 2-0 Süper Lig’in 28. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.
2.03.2024 Hatay Spor
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023 Süper Lig
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta?  ZTK 3. tur sonuçları
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta? ZTK 3. tur sonuçları Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekimi detayları futbolseverler tarafından sorgulanıyor. ZTK 3. tur maçları, 20 Ekim'de oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. 3. tur maçları sona ererken gözler, 4. tur kura çekimine çevrildi. Peki, ZTK 4. tur kura çekimi ne zaman 2022, Ziraat Türkiye Kupası hangi kanalda, saat kaçta yapılacak?
20.10.2022 Şampiy10
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı Türkiye Ziraat Kupası hangi kanalda, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası futbol heyecanı yaşıyor. 3. eleme turunda bugün ve yarın toplam 26 karşılaşma yapılacak.
19.10.2022 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi! Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçlarının oynanacağı tarihler de belli oldu. Takımlar, 3. Turda önemli bir mücadele verecek. Üçüncü ön eleme turu maçları ekim ayında oynanacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
6.10.2022 Futbol
Dünya Tiyatro Günü kutlandı!
Dünya Tiyatro Günü kutlandı! Mersin'de 'Dünya Tiyatro Günü' tiyatro oyuncularının katıldığı yürüyüş ve bir birinden renkli ekinliklerle kutlandı.
27.03.2022 Kültür Sanat
Beşiktaş - Ç.Rizespor maçının VAR hakemi belli oldu
Beşiktaş - Ç.Rizespor maçının VAR hakemi belli oldu Bu akşam Beşiktaş - Ç.Rizespor maçında VAR hakemi Ümit Öztürk oldu.
13.08.2021 Beşiktaş
Bu istatistik G.Saray'ı şampiyonluk yarışından koparır
Bu istatistik G.Saray'ı şampiyonluk yarışından koparır Fatih Karagümrük karşılaşmasında hakeme itirazları sebebiyle 5 maç ceza alan Fatih Terim, takımını yalnız bıraktığı haftalarda Galatasaray büyük puan kayıpları yaşıyor.
25.12.2020 Galatasaray
Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Raşit Karasu hayatını kaybetti
Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Raşit Karasu hayatını kaybetti Eski milli futbolcu Raşit Karasu, 70 yaşında hayatını kaybetti.
4.12.2020 Futbol
Yılmaz Vural kimdir? Nereli? Korona olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu…
Yılmaz Vural kimdir? Nereli? Korona olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu… Teknik direktör Yılmaz Vural yeniden koronavirüse yakalandı ve yoğun bakıma alınmasının ardından entübe edildi. Yılmaz Vural kimdir? Nereli? Korona olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu…
27.11.2020 Gündem
Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti
Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti.
3.10.2020 Gündem
Profesyonel futbol liglerinde heyecan sona erdi
Profesyonel futbol liglerinde heyecan sona erdi Spor Toto 1. Lig play-off finaliyle 2018-2019 sezonunun tamamlandığı liglerde 12 takım bir üst lige çıkarken, 20 ekip ise yer aldığı liglere veda etti. Gelecek sezon profesyonel liglerde 54 ilden 126 takım mücadele edecek.
31.05.2019 TFF 1.Lig
Cihat Arslan'la yollar ayrılıyor!
Cihat Arslan'la yollar ayrılıyor! Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında oynadığı 4 maçı da kaybederek 17 puanla son sıraya demir atan Akhisarspor'da yönetim, teknik direktör Cihat Arslan'la yollarını ayırma kararı aldı.
13.02.2019 Futbol
Eski Beşiktaşlı Göksel Gencer son yolculuğuna uğurlandı
Eski Beşiktaşlı Göksel Gencer son yolculuğuna uğurlandı Mersin'deki evinde kalp krizi sonucu yaşamını yitiren eski kaleci Göksel Gencer, son yolculuğuna uğurlandı.
26.01.2019 Süper Lig
Çaykur Rizespor, iki transferi açıkladı!
Çaykur Rizespor, iki transferi açıkladı! Çaykur Rizespor, Prejuce Nakoulma ve Mykola Moroziuk'u transfer ettiğini resmen açıkladı.
11.01.2019 Fenerbahçe
Erzurumspor'da Welliton sesleri!
Erzurumspor'da Welliton sesleri! Süper Lig takımlarından Erzurumspor'da forvet arayışları sürüyor. Mavi-beyazlılar bir dönem Kayserispor formasıyla harika işler çıkaran Welliton transferini kısa sürede bitirmek istiyor.
5.12.2018 Erzurumspor
Tokatspor'da Koray Palaz dönemi
Tokatspor'da Koray Palaz dönemi Tokatspor, teknik direktörlük görevine Koray Palaz'ın getirildiğini duyurdu.
23.11.2018 Futbol
Serkan Balcı: "Burak Yılmaz, İstanbul'a gelecektir"
Serkan Balcı: "Burak Yılmaz, İstanbul'a gelecektir" Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer'in tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın, İstanbul'a geleceğini düşündüğünü söyledi.
17.11.2018 Trabzonspor
Adana Demirspor'da Yılmaz Vural dönemi!
Adana Demirspor'da Yılmaz Vural dönemi! Adana Demirspor'da teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural getirildi.
13.11.2018 TFF 1.Lig
Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör adayı Ümit Özat!
Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör adayı Ümit Özat! Son olarak Gençlerbirliği'ni çalıştıran ve şuan boşta olan teknik direktör Ümit Özat için bir kulüp harekete geçme kararı aldı.
5.10.2018 TFF 1.Lig
Mersin İdmanyurdu'nun 6 puanı daha silindi!
Mersin İdmanyurdu'nun 6 puanı daha silindi! 1925 yılında kurulan ve bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımların korkulu rüyası olan Mersin İdmanyurdu, borçlarından dolayı düşürüldüğü Süper Amatör Lig'de de rahat edemiyor. Sezona eksi 3 puanla başlayan kırmızı-lacivertli ekibe, başka bir dosyadan dolayı eksi 6 puan daha silme cezası geldi. Başkan Vekili Şevket Varan, "Kulübümüze gelen cezalara altın madeni bulmuşcasına sevinen insanlar var. FIFA'daki dosyalar ile ilgili çalışıyoruz" dedi.
19.09.2018 Futbol
Mersin İdmanyurdu, 55 yıl sonra amatör maça çıktı!
Mersin İdmanyurdu, 55 yıl sonra amatör maça çıktı! 1925 yılında kurulan ve bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımların korkulu rüyası olan Mersin İdmanyurdu, borçlarından dolayı düşürüldüğü Süper Amatör Lig'de ilk maçına çıktı.
10.09.2018 Futbol
Mersin İdmanyurdu, 93 yaşında!
Mersin İdmanyurdu, 93 yaşında! Süper Lig'den Amatör Küme'ye kadar düşen Mersin İdmanyurdu'nun 93.yıldönümü coşkuyla kutlandı.
17.08.2018 Futbol
Mehmet Taş, Denizlispor'da
Mehmet Taş, Denizlispor'da SPOR Toto 1. Lig'de transfer arayışlarını sürdüren Denizlispor, orta sahada Mbamba'nın sakatlanması sonrası Gençlerbirliği'nden ayrılan Mehmet Taş'ı renklerine bağladı.
11.08.2018 TFF 1.Lig
Süper Lig'in 60 yıllık tarihinin enleri
Süper Lig'in 60 yıllık tarihinin enleri Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki ismiyle Süper Lig'in 60 yıllık geçmişinde birçok rekora imza atıldı.
8.08.2018 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Mersin İdmanyurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mersin idmanyurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.