Bursaspor'da Adem Çağlayan'ı sorun yaptılar! 3’te 3’e rağmen tartışma patladı
BURSASPOR HABERLERİ... Bursaspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta 3 maçta 3 galibiyetle yoluna devam eden Bursaspor, alınan sonuçlarla zirve yarışında kalmaya devam ediyor. Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 ile geçen Bursa ekibinde teknik direktör Adem Çağlayan camiada tartışma konusu oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. hafta maçında Yeni Mersin İdmanyurdu ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma Bursaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bursaspor taraftarları, takımın üst üste aldığı galibiyetlere rağmen oynanan futbolu yeterli bulmadı. Son iki haftada tek gollü galibiyetlerle sahadan ayrılan yeşil-beyazlılar, puan tablosunda zirveye ortak olurken, teknik direktör Adem Çağlayan eleştirilerin hedefi oldu.

Sosyal medyada ve tribün yorumlarında birçok taraftar, alınan 3 puanların oyun planından çok bireysel yeteneklere ve taraftar baskısına dayalı olduğunu savundu. Özellikle hücum organizasyonlarında yaşanan kopuklukların, ilerleyen haftalarda Bursaspor’a sorun çıkarabileceği görüşü dile getirildi.

bursasporx.com'da yer alan habere göre; buna karşılık bazı taraftarlar ise eleştirilere temkinli yaklaşarak “Adem Çağlayan’ın yeni bir kadroyla yola çıktığını” ve zamanla takımın çok daha iyi bir oyun sergileyeceğini ifade etti. Çağlayan’ın genç oyunculara verdiği şansın, geleceğe yatırım açısından önemli olduğuna dikkat çekildi.

Her şeye rağmen Bursaspor, 3 maçta topladığı 9 puanla zirve yarışını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, 10 gol atarken kalesinde gol görmedi. Averaj farkı nedeniyle liderliği Isparta 32 Spor’a kaptıran Bursaspor, önümüzdeki haftalarda oynanacak zorlu maçlarda taraftarına umut vermek istiyor.



