Canlı Bomba

Canlı Bomba

Son dakika canlı bomba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canlı bomba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canlı bomba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canlı Bomba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canlı bomba gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.812 canlı bomba haberi bulunmuştur. Tüm canlı bomba haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen terör saldırısını terör örgütü DEAŞ üstlenirken, terör saldırısıyla ilgili yapılan incelemelerde ilk patlamanın canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.
4.01.2024 Dünya
İstanbul'da operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
İstanbul'da operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, MİT Başkanlığı ile yürütülen çalışmalar kapsamında DEAŞ silahlı terör örgütünün sözde Irak sorumlusu, EYP uzmanı yabancı uyruklu A.J.A. yakalanarak gözaltına alındı.
İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı
İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı 1 Ekim'de İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıktı. Teröristlerden birinin kimliği Hasan Oğuz olarak belirlendi. Kimliği belirlenemeyen ikinci teröristin ise yabancı uyruklu olduğu sanılıyor. Teröristlerin kullandığı roketatar ve patlayıcının Suriye üzerinden yasadışı yollardan Türkiye’ye sokulduğu anlaşıldı.
3.10.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir İçişleri Bakanlığı'na yönelik saldırı girişiminde bulunan 2 teröristten 1'inin bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi 'Kanivar Erdal' kod adlı Hasan Oğuz olduğu tespit edildi.
2.10.2023 Gündem
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı Bahçelievler'de makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobil sürücüsü, 3 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki polis aracının üzerine çıktı. Kazada 3 kişi yaralandı.
29.12.2022 Yaşam
Yılbaşını kana bulayacaktı! Canlı bomba eylemi hazırlığındaki Iraklı, Afyonkarahisar'da yakalandı
Yılbaşını kana bulayacaktı! Canlı bomba eylemi hazırlığındaki Iraklı, Afyonkarahisar'da yakalandı Afyonkarahisar'da, DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu belirtilen ve canlı bomba eylemi hazırlığında olduğu değerlendirilen Irak uyruklu Layth Raad Zaid Al/Refeat, operasyonla yakalandı.
29.12.2022 Yaşam
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi?
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? İstanbul Emniyeti'nden Taksim saldırganının kimliğini açıkladı. İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısının sonrasında Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir operasyon başlatmış, şüpheliler göz altına alınmıştı. Taksim bombacısının tespit edilmesi ile ilgili görüntüler paylaşılmış, evinde yakalandığı anlar polis kamerasına yansımıştı. Bombacının kimliği ve nereden geldiği ortaya çıktı. Peki, Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? Taksim bombacısı hangi örgütten? İşte tüm detaylar…
14.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü! İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İlk açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan geldi. Vali Yerlikaya, patlamada can kaybı ve yaralıların olduğunu söyledi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor ancak bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Peki, İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
14.11.2022 Gündem
İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu?
İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu? İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı bildiriliyor. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken Valilikten açıklama geldi. Valilik yaralı ve can kayıplarının olduğu belirtildi. açıklama bekleniyor. Peki, İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu? Taksim patlamasında ölü var mı? Yaralı sayısı kaç? İstiklal Caddesi’nde patlama canlı bomba mı? İşte detaylar…
13.11.2022 Gündem
İçişleri: Suriye'de yakalanan 9 DEAŞ mensubu tutuklandı
İçişleri: Suriye'de yakalanan 9 DEAŞ mensubu tutuklandı İçişleri Bakanlığı, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde Suriye El-Bab bölgesinde düzenlenen operasyonda, Türkiye'ye yönelik eylem arayışı içerisinde olduğu belirlenen 9 DEAŞ mensubunun yakalanarak tutuklandığını açıkladı.
23.10.2022 Gündem
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
İçişleri: Suriye'de yakalanan 15 terörist tutuklandı
İçişleri: Suriye'de yakalanan 15 terörist tutuklandı İçişleri Bakanlığı, Suriye'de terör örgütlerince canlı bomba, sabotaj, saldırı eğitimi verilen ve yakın zamanda yasa dışı yollardan Türkiye'ye gireceği tespit edilen 11 DEAŞ'lı ile 4 PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü mensubunun tutuklandığını açıkladı.
2.10.2022 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan Yunanistan’a karşı Cumhurbaşkanı'na destek
Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan Yunanistan’a karşı Cumhurbaşkanı'na destek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yunanistan’a karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vererek, “Git cephede çatış, canlı bomba ol Yunan askerlerinin arasında patla, mutfakta patates soy. Hepsine hazırım” dedi.
8.09.2022 Siyaset
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği terörist Mehdi Mıhçı'nın keşif görüntüleri ortaya çıktı
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği terörist Mehdi Mıhçı'nın keşif görüntüleri ortaya çıktı Fatih'te gözaltına alınan terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda yer alan Xalit Seydo Botan Gewer kod adlı Mehdi Mıhçı'nın, bombalı eylem için keşif yaptığı anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kandilde bomba eğitimi veren Mıhçı'nın polis ve askeri hedef aldığı ve saldırı öncesi Kağıthane ile Fatih'te keşif yaptığı öğrenildi.
12.08.2022 Gündem
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği teröristle ilgili yeni gelişme!
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği teröristle ilgili yeni gelişme! PKK elebaşı Murat Karayılan'ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye'ye geçen ve eylem hazırlığındayken yakalanan PKK'lı teröristle ilgili detaylar ortaya çıktı. Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu yakalanan, terör örgütü PKK-KCK üyesi ‘Seydo Botan Gever’ kod adlı Mehdi Mıhçı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.08.2022 Gündem
Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a gelen terörist yakalandı! Bakan Soylu duyurdu
Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a gelen terörist yakalandı! Bakan Soylu duyurdu Fatih'te PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün sözde özel kuvvetlerinin mensubu Mehdi Mıhçı sahte kimlikle yakalandı. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Murat Karayılan'ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye'ye geçen, PKK'nın sözde özel kuvvetlerine mensup, bomba eğitimi veren, İstanbul'da eylem yapmak ve yaptırmak üzere gelen; Seydo Botan Gever kod adlı Mehdi Mıhçı, başarılı bir operasyonla sahte kimlikle İstanbul'da yakalandı. Emniyet İstihbarat ve İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze tebrikler" açıklamasında bulundu.
11.08.2022 Gündem
PKK'lı canlı bomba yakalandı! Bakan Soylu duyurdu
PKK'lı canlı bomba yakalandı! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Azez Mare Bölgesinde PKK/KCK terör örgütü mensubu Ebu Ali kod Hasan Najjar, 1.8 kilo C-4 plastik patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandı.
11.08.2022 Gündem
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li vekillerin eylemlerine dikkat çekerek "Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var. Bunlar terör örgütünün esiri" ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, "Bundan 1 ay önce Duran Kalkan bir talimat veriyor. 81 ilden Bursa Gemlik'e gideceksiniz ve burada protesto edeceksiniz. Türkiye'nin hiçbir yerinde adım attırılmadı" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Canlı bomba paniği yaşatmıştı! Eşi ayrıldığı için sesini duyurmak istediğini iddia etti
Canlı bomba paniği yaşatmıştı! Eşi ayrıldığı için sesini duyurmak istediğini iddia etti Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde üzerinde kablolar ile kendisine canlı bomba görüntüsü verip tekbir getiren ve vurularak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyiğit (32), tedavisinin ardından tutuklandı. Terör bağlantısı bulunmayan Koçyiğit, amacının korku veya panik yaratmak değil sadece eşi ile ayrıldığı için sesini duyurmak olduğunu ileri sürdü.
30.05.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan saldırı girişimine anında müdahale eden polislere ödül
Bakan Soylu'dan saldırı girişimine anında müdahale eden polislere ödül İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek sahte bomba düzeneğiyle saldırı girişiminde bulunan canlı bomba eylemine müdahale eden polis memurlarını ödüllendirdi.
27.05.2022 Gündem
Gaziantep'te, emniyet binası önünde canlı bomba şüphelisi öldürüldü
Gaziantep'te, emniyet binası önünde canlı bomba şüphelisi öldürüldü Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün giriş kapısı önüne gelen kimliği belirsiz kişi, iddiaya göre, "Üzerimde bomba diyerek" içeri girmek istedi. Şüpheli, polisler tarafından vurularak öldürüldü.
26.05.2022 Haber
26 Mayıs Gaziantep canlı bomba olayı nedir, saldırgan öldü mü, yaşıyor mu?
26 Mayıs Gaziantep canlı bomba olayı nedir, saldırgan öldü mü, yaşıyor mu? Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde polislerin ihtarına rağmen uzaktan uzaklaşmayan ve Lailahe illallah diyen şahıs polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Şahsın üzerinde polis dron ile bomba olup olmadığı kontrol ediliyor. Peki, 26 Mayıs Gaziantep canlı bomba olayı nedir? Gaziantep’te canlı bomba öldü mü, yaşıyor mu?
26.05.2022 Yaşam
Gaziantep'te emniyete saldırmak isteyen canlı bomba etkisiz hale getirildi!
Gaziantep'te emniyete saldırmak isteyen canlı bomba etkisiz hale getirildi! Emniyet Müdürlüğü'nün giriş kapısı önüne gelen kimliği belirsiz kişi, iddiaya göre, "Üzerimde bomba diyerek" içeri girmek istedi. Şüpheli, polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Gaziantep Valisi Davut Gül konuyla ilgili 'Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi polislerimiz tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirilmiştir. Olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup ilgili kişinin çok sayıda adli kaydı bulunmaktadır' açıklamasında bulundu.
26.05.2022 Gündem
Afrin'i kana bulamak üzereyken yakalanmıştı! Canlı bombanın ifadesi ortaya çıktı
Afrin'i kana bulamak üzereyken yakalanmıştı! Canlı bombanın ifadesi ortaya çıktı Afrin'de üzerlerinde patlayıcı düzeneği ile yakalanan canlı bombanın ifadesine ulaşıldı. Terörist, 1500 dolara anlaştığını ve bomba yeleği için kuryelik yaptığını iddia etti.
25.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Bomba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canlı bomba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.