Cem Davran

Cem Davran

Son dakika Cem Davran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Davran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Davran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Davran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem davran gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 cem davran haberi bulunmuştur. Tüm cem davran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çarkıfelek sunucusu Duygu Çakmak kimdir? Çarkıfelek sunucusu Duygu Çakmak nereli?
Çarkıfelek sunucusu Duygu Çakmak kimdir? Çarkıfelek sunucusu Duygu Çakmak nereli? Çarkıfelek Yeni Hostesi Duygu Çakmak Kimdir Nerelidir Kaç Yaşındadır? Cem Davran ile birlikte Çarkıfelek'i sunan Duygu Çakmak'ın hayatı...
24.02.2024 Magazin
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı...
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı... 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne Cem Davran, Madrigal ve Ada Erma'nın Gazze mesajları damga vurdu.
4.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Bambaşka Biri 3. bölüm fragmanı: Kenan'dan cinayet itirafı geldi!
Bambaşka Biri 3. bölüm fragmanı: Kenan'dan cinayet itirafı geldi! Bambaşka Biri 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kenan'dan Hamdi Atılbay cinayeti itirafı geldi. Savcı Leyla ise Kenan ile ilgili sırları çözmeyi yine onunla başarmak istedi.
18.09.2023 Televizyon
Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?
Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran ve Menderes Samancılar gibi isimlerin yer aldığı yapım ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Detayları araştırdık.
18.09.2023 Televizyon
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği, 'SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri'  törenle sahiplerini buldu. En İyi Film Ödülü'nü Emin Alper'in yazıp yönettiği 'Kurak Günler' kazandı. Ödül törenine başta oyuncu Selahattin Paşalı, Ekin Koç olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.
5.04.2023 Kültür Sanat
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman 2022? 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri saat kaçta, hangi kanalda yayınlayacak?
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman 2022? 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri saat kaçta, hangi kanalda yayınlayacak? Altın Kelebek Ödülleri 47 yıldır sanat ve televizyon dünyasının en iyilerini ödüllendiriyor. Bu yıl 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreniyle ödüller sahiplerini buldu. Altın Kelebek bu yıl Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumu ile gerçekleşecek. Peki, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni hakkında merak edilenler...
2.12.2022 Televizyon
İpek Erdem'den nostaljik paylaşım: İlk karşılaşmamdı, 19 yaşındaydım
İpek Erdem'den nostaljik paylaşım: İlk karşılaşmamdı, 19 yaşındaydım 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü ile geniş kitlelerce tanınan ve bir süredir ekranlardan uzak olan İpek Erdem, 19 yaşındayken yaşadığı bir anıyı takipçileriyle paylaştı.
28.11.2022 Magazin
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni fragmanı yayında!
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni fragmanı yayında! Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 4 Aralık Pazar akşamı canlı yayınla saat 19.30'da Kanal D ve Teve2'de!
21.11.2022 Televizyon
Cem Davran annesini son yolculuğuna uğurladı! Son bakış...
Cem Davran annesini son yolculuğuna uğurladı! Son bakış... Oyuncu ve sunucu Cem Davran’ın geçen pazar günü vefat eden annesi Naciye Ayfer Davran (90) son yolculuğuna uğurlandı.
16.08.2022 Magazin
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Oyuncu ve sunucu Cem Davran aldığı acı haberle yıkıldı. Cem Davran'ın annesi Ayfer Naciye Davran hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ayfer Naciye Davran yarın ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.
14.08.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
47. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödüller sahiplerini buldu!
47. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödüller sahiplerini buldu! Hürriyet Gazetesi ve Pantene işbirliği ile 47.si düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceyi oyuncu Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu. 40 kategoride 17 milyon oyun kullanıldığı törende şıklık yarışı yaşandı... Törende 'Martılar' şarkısını seslendiren Edis, sahne şovu ile nefes kesti.
5.12.2021 Magazin
Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokadın perde arkası! Cem Davran anlattı!
Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokadın perde arkası! Cem Davran anlattı! Cem Davran, 2001-2002 yılları arasında yayınlanan 'İki Kere Kiki' adlı programın 37'nci bölümünde, şarkıcı Sevda Demirel ile Hande Ataizi arasında yaşanan ve Türk televizyon tarihine geçen tokat olayıyla ilgili konuştu. Ünlü oyuncu, bant yayını olmasına rağmen magazin kameraların stüdyoda olduğunu söyledi. İşte Sevda Demirel'in "Ne dedin sen" diyerek attığı tokadın detayları...
2.12.2021 Magazin
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı!
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren oyuncu Metin Çekmez, son yolculuğuna uğurlandı. Çekmez, vasiyeti üzerine Kuşadası'nda toprağa verildi.
27.08.2021 Magazin
Bergen’i canlandıracak isim belli oldu! Farah Zeynep Abdullah duyurdu
Bergen’i canlandıracak isim belli oldu! Farah Zeynep Abdullah duyurdu ‘Bergen’ filmi için daha önce gündeme gelen Serenay Sarıkaya ve Demet Evgar’dan sonra bomba bir isim daha açıklandı. Son olarak Masumlar apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, Twitter hesabı üzerinden 'Bergen'i canlandıracağını duyurdu.
14.08.2021 Magazin
Sette sürpriz kutlama!
Sette sürpriz kutlama! Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncusu Serra Arıtürk’e; set arkadaşları Cem Davran, İdil Sivritepe ve Elif Melda Yılmaz doğum günü sürprizi yaptı.
25.07.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi' Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti
'Aşkın Tarifi' Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti Kanal D’nin sevilen dizisi 'Aşkın Tarifi'nin Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti. Youtube, dizi ekibine teşekkür plaketi gönderdi.
9.07.2021 Televizyon
Arto yıllar sonra kavganın iç yüzünü anlattı!
Arto yıllar sonra kavganın iç yüzünü anlattı! Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına bu hafta sivri diliyle bilinen Arto konuk oldu. Yıllar önce Türk magazin tarihine damga vuran Sevda Demirel - Hande Ataizi kavgasının iç yüzünü anlatan Arto 'aslında o tokat bana atılacaktı' dedi.
9.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cem Davran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem davran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.