Gazete Vatan Logo
Magazin Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Oyuncu ve sunucu Cem Davran aldığı acı haberle yıkıldı. Cem Davran'ın annesi Ayfer Naciye Davran hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ayfer Naciye Davran yarın ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Tatlı Betüş, Ruhsar, Şaşı Felek Çıkmazı, Yuvam Yıkılmasın, Çocuğun Var Derdin Var, 8. Gün, Aşkın Tarifi gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ünlü oyuncu ve sunucu Cem Davran büyük bir acı yaşadı. Cem Davran'ın annesi Ayfer Naciye Davran vefat etti.

Cem Davran, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Annesininin cenaze töreni bilgilerini de paylaşan Cem Davran, ''Canım annem, bir tanem vefat etti'' ifadelerini kullandı. Davran'ın paylaşımına aralarında Songül Öden, Behzat Uygur, Demet Evgar gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı.

Cem Davran paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Canım annem, bir tanem vefat etti. Uğurlamak isteyen dostlar için; (Yarın) 15 Ağustos P.tesi öğle namazına müteakip, Zincirlikuyu Camii ve Mezarlığı. Nurlarda uyu kraliçem, Naciye Ayfer Davran.''