Çelenk

Çelenk

Son dakika çelenk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çelenk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çelenk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çelenk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çelenk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.995 çelenk haberi bulunmuştur. Tüm çelenk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret
Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Tekin "Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu şanlı mirası bilimle, kültürle, sanatla bezenmiş bir şekilde evlatlarımıza aktarmak bizim için şeref borcudur. Sizden aldığımız ilham, milletimizden aldığımız kuvvetle bu cennet vatanı daha da ileri taşıma kararlılığındayız. Ruhunuz şad olsun" dedi.
23.04.2024 Gündem
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Samsun'da şehitlikler ziyaret edildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, gözyaşlarına hakim olamayan 2 şehit annesini teselli etti.
18.03.2024 Gündem
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü törenle kutlandı.
15.03.2024 Adana
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın harbiyelilerle Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında TCG Nusret Mayın Gemisi ile seyir yaptı.Fırat,"Türk milleti buna çok aşina. Kurtuluş Savaşı'nda kendi canı pahasına, çocukları pahasına kurtuluş mücadelesine destek veren, bizzat katılan tarihi kadın kahramanlarımızla dolu" dedi.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul aşığı olarak tanınan ve 66 yaşında hayatını kaybeden ünlü yazar Mario Levi Kadıköy'de Acıbadem Musevi Mezarlığında bulunan Sinagog'da yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Mario Levi'nin eşi Ece Erdoğuş Levi ile ailesi ve yakınları katıldı.
1.02.2024 Gündem
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı Gazeteci Mehmet Ali Birand ölümünün 11'inci yılında mezarı başında anıldı.
17.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da resmi törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de Macar mevkidaşı Katalin Novak tarafından resmi törenle karşılandı.
18.12.2023 Gündem
Bakan Tekin ve öğretmenlerden Anıtkabir'e ziyaret
Bakan Tekin ve öğretmenlerden Anıtkabir'e ziyaret  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenler ve şehit öğretmen yakınlarıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
24.11.2023 Gündem
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
Teknelerin Cumhuriyet korteji büyük ilgi gördü
Teknelerin Cumhuriyet korteji büyük ilgi gördü Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde karada on binlerce kişi Cumhuriyet için yürürken, denizde oluşturulan tekne korteji de büyük ilgi gördü.
28.10.2023 Yaşam
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye teröre teslim olmayacaktır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye teröre teslim olmayacaktır TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı gerçekleşiyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis Genel Kurulu'ndaki konuşmasında, 'Türkiye teröre asla teslim olmayacak. Teröristlerin 1 Ekim'i seçmesi manidardır.' dedi.
1.10.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş Atatürk anıtına çelenk bıraktı
Numan Kurtulmuş Atatürk anıtına çelenk bıraktı TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı gerçekleşiyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'deki Atatürk anıtına çelenk bıraktı.
1.10.2023 Gündem
'Tıvorlu İsmail’in oğluna 2 gün 2 gece süren düğün! 7 milyon liralık para ve takı takıldı
'Tıvorlu İsmail’in oğluna 2 gün 2 gece süren düğün! 7 milyon liralık para ve takı takıldı Sosyal medya videoları ile ünlenen şarkıcı ‘Tıvorlu İsmail’ olarak bilinen İsmail Aşkan’ın, Iraklı Zine Ataman (25) ile hayatını birleştiren oğlu Mazlum Aşkan’ın (28), Beytüşşebap ilçesinde 2 gün 2 gece süren düğününde 6,9 milyon lira değerinde altın ve para takıldı.
29.09.2023 Yaşam
Peru Bayrağı Anlamı Nedir? Peru Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Peru Bayrağı Anlamı Nedir? Peru Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Peru bayrağı, 1825 yılı 25 Mayıs tarihinden bu yana kullanılmaktadır. Kırmızı, beyaz ve tekrar kırımızı olarak üç dikey şeritten oluşmaktadır. Peru Bayrağında da diğer Cumhuriyet ülkelerinde olduğu gibi kırmızı beyaz renkler hâkimdir. Tam ortasında devlet arması bulunan bayrak hakkında efsaneler olduğu bilinmektedir. Peru bayrağını efsaneye göre koruma ve şekillenmesini Jose San Martin oluşturmuş bulunmaktadır.
14.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 zirvesindeki 3. oturumdan önce Hindistan'ın kurucu lideri Mahatma Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti ve çelenk bıraktı.
10.09.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
Kritik YAŞ toplantısı sona erdi! Erdoğan: Alacağımız kararlarla ordumuzun gücüne güç katacağız
Kritik YAŞ toplantısı sona erdi! Erdoğan: Alacağımız kararlarla ordumuzun gücüne güç katacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 12.10'da başlayan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi. YAŞ toplantısı öncesinde, YAŞ üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugünkü şura toplantımızda alacağımız kararlarla inşallah ordumuzun gücüne güç katacağız" ifadelerini kullandı.
3.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Ercan Havalimanı’nın açılış töreni sonrası KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ikili görüşme gerçekleştirdi.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde '15 Temmuz'
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde '15 Temmuz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 15 Temmuz Anıtı'na çelenk bıraktı.
15.07.2023 Gündem
Ünlü sanatçı Metin Milli'ye veda!
Ünlü sanatçı Metin Milli'ye veda! Türk Sanat Müziği sanatçısı ve iş adamı Metin Milli, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle 80 yaşında hayatını kaybeden Metin Milli, Cebeci Asri Mezarlığı’nda bulunan İsmet Oğultürk Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.
18.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştirmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü.
12.06.2023 Gündem
Mete Belovacıklı'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Mete Belovacıklı'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı'nın hayatını kaybeden annesi Sevim Belovacıklı'nın (87) cenazesi, memleketi Sinop'ta toprağa verildi.
11.06.2023 Gündem
Yeni kabine açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Kimler bakan oldu? Cumhurbaşkanlığı kabinesi yeni bakanlar ve isimleri…
Yeni kabine açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Kimler bakan oldu? Cumhurbaşkanlığı kabinesi yeni bakanlar ve isimleri… Kimler bakan oldu, yeni kabine üyeleri belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bakanları açıkladı mı? sorularına yanı aranıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Vatandaşlar yeni bakanlar listesini merakla bekliyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi açıklandı mı, 17 yeni bakan kim oldu?
3.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çelenk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çelenk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.