Çelenk

Çelenk

Son dakika çelenk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çelenk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çelenk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çelenk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çelenk gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.012 çelenk haberi bulunmuştur. Tüm çelenk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beylikdüzü’nde gerçekleşen düğünde gelin ve damada 5 milyon TL takı takıldı
Beylikdüzü’nde gerçekleşen düğünde gelin ve damada 5 milyon TL takı takıldıBeylikdüzü’nde bir otelde gerçekleşen düğünde gelin ve damada 5 milyon TL’nin üzerinde takı ve para takıldı. Karadenizli iş insanı Aziz Şahin’in oğlu Berk Şahin ve iş insanı İbrahim Genç‘in kızının düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu.
22.10.2024Gündem
Vural Çelik'in cenaze törenine katılmadılar! Gülse Birsel ve Ata Demirer bakın ne yaptı
Vural Çelik'in cenaze törenine katılmadılar! Gülse Birsel ve Ata Demirer bakın ne yaptıAvrupa Yakası'nın efsane karakteri Kubilay'a hayat veren oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı. Gözler Gülse Birsel ve Ata Demirer'i aradı. Cenaze törenine katılmayan ikili çelenk göndermeyi tercih etti.
20.10.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı kapsamında, Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde düzenlenen törene mesaj gönderdi.
6.10.2024Gündem
Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na veda töreni... Son yolculuğuna uğurlandı
Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na veda töreni... Son yolculuğuna uğurlandıBir süredir yoğun bakımda tedavi gören Türk basınının duayen isimlerinden Güneri Cıvaoğlu, 85 yaşında hayatını kaybetmişti. Güneri Cıvaoğlu'nun cenazesi, Demirören Medya Center'da düzenlenen törenin ardından Teşvikiye Camii'ne getirildi. Cıvaoğlu'nun cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
3.10.2024Gündem
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni yasama yılı başladı!
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni yasama yılı başladı!Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), 28'nci dönem 3'ncü yasama yılı başladı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'teki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Kurtulmuş, TBMM'nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla Meclis'te verdiği resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
1.10.2024Gündem
Kayseri’de Ahilik Haftası kutlamaları başladı! Tören düzenlendi
Kayseri’de Ahilik Haftası kutlamaları başladı! Tören düzenlendiKayseri’de Ahilik Haftası kutlamaları Atatürk büstüne çelenk bırakılmasıyla başladı.
23.09.2024Gündem
3 bakandan Narin'in kabrine ziyaret! Bakan Tunç: 22 şüpheli yarın savcılıkta olacak
3 bakandan Narin'in kabrine ziyaret! Bakan Tunç: 22 şüpheli yarın savcılıkta olacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da, 8 yaşındaki Narin Güran'ın kabrini ziyaret etti. Narin'in kabri sonrası Diyarbakır Valiliği'ne geçen üç bakan, soruşturmayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Narin'in ölümüyle ilgili 267 kişinin ifadesi alındı. Caniler, hesap verecek. 22 şüpheli yarın savcılıkta olacak" ifadelerini kullandı.
11.09.2024Gündem
Adana'da ATÜ kütüphane binası temeli atıldı
Adana'da ATÜ kütüphane binası temeli atıldıAdana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) Kütüphane binası temeli, düzenlenen törenle atıldı.
8.09.2024Adana
Adana'da yeni adli yıl açılış töreni gerçekleştirildi
Adana'da yeni adli yıl açılış töreni gerçekleştirildiAdana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de, yeni adli yılın başlaması dolayısıyla törenler yapıldı.
2.09.2024Adana
Araban'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı! Vatandaşlar ilgi gösterdi
Araban'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı! Vatandaşlar ilgi gösterdiGaziantep'in Araban ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 102'inci Yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
30.08.2024Gaziantep
Atatürk'ün Pozantı'ya gelişinin 104. yıldönümü törenlerle anıldı
Atatürk'ün Pozantı'ya gelişinin 104. yıldönümü törenlerle anıldıGazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana'nın Pozantı ilçesine gelişi ve Pozantı Kongresi'nin 104’üncü yıldönümü törenle kutlandı.
6.08.2024Adana
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'de Atatürk Anıtına çelenk sundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'de Atatürk Anıtına çelenk sunduCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenleri için KKTC'nin başkenti Lefkoşa'ya geldi. Erdoğan, Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
20.07.2024Vatan TV
Doğu ve Güneydoğu'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu
Doğu ve Güneydoğu'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutulduDiyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak ve Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler için mevlit okutuldu.
12.07.2024Gündem
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Anıtkabir'i ziyaret etti
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Anıtkabir'i ziyaret ettiSağlık Bakanlığı görevine atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Anıtkabir'i ziyaret ederek, mozoleye çelenk bıraktı.
10.07.2024Gündem
Adana'da balıkçılar 26 kiloluk lambuka yakaladı
Adana'da balıkçılar 26 kiloluk lambuka yakaladıAdana'nın Karataş ilçesinde balıkçıların oltasına 26 kilogramlık lambuka takıldı.
4.06.2024Adana
Gaziantep’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı! Çelenk bırakıldı
Gaziantep’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı! Çelenk bırakıldıGaziantep’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
21.05.2024Gaziantep
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor...
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor...19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, sabahın erken saatleriyle birlikte yurt dört bir yanında coşkuyla kutlanmaya başlandı.
19.05.2024Gündem
Adana^da 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma ile başladı
Adana^da 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma ile başladı19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı Kozan’de çelenk sunma töreni yapıldı.
19.05.2024Adana
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'deGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 il ve KKTC'den gelen temsilci gençler, Bakanlık personeli, federasyon temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
19.05.2024Gündem
Samsun'da 19 Mayıs kutlamaları Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladı
Samsun'da 19 Mayıs kutlamaları Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladıSamsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladı.
19.05.2024Gündem
Gaziantep’te Sosyal Güvenlik Haftası kutlandı! "10 katı zararı olur"
Gaziantep’te Sosyal Güvenlik Haftası kutlandı! "10 katı zararı olur"Gaziantep’te Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çelenk bırakma töreni düzenlendi.
16.05.2024Gaziantep
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret ettiGençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değilİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çelenk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çelenk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.