Ceket

Ceket

Son dakika ceket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceket gelişmeleri de dahil olmak üzere 973 ceket haberi bulunmuştur. Tüm ceket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı'na geçmek için Litvanya'dan yola çıkan Türk tır sürücüsünün ceketinde beyan edilmemiş 54 bin Euro para ele geçirildi.
3.02.2024 Gündem
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu!
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu! MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlarPazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken dün akşam ikinci ceket için ter döküldü. Peki, MasterChef ikinci ceketi kim aldı?
27.12.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu!
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu! TV8 yarışması MasterChef All Star'da 25 Aralık Pazartesi günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 7 yarışmacı kıyasıya mücadele edecek. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaşacak.
26.12.2023 Televizyon
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
Sinan Akçıl: O eski star ceketini giymesini istiyorum
Sinan Akçıl: O eski star ceketini giymesini istiyorum Sinan Akçıl, önceki akşam Yalova’nın il oluşunun 28'inci yılı etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, Serdar Ortaç ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.
8.07.2023 Magazin
Kumaş Boyası Nasıl Kullanılır? Kumaş Boyası Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kumaş Boyası Nasıl Kullanılır? Kumaş Boyası Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kumaş boyası birkaç farklı yöntem ile kumaşa uygulanabilir. Belirlenen yöntem doğrultusunda gerekli hazırlıklar tamamlanarak kumaş boyası kumaş üzerine kolayca aktarılır. Tabii bu konuda dikkat edilmesi ve özellikle denge üzerinden ele alınması gereken önemli hususlar vardır. Dolayısıyla farklı türdeki değişik kumaşları kuralları dikkat ederek boyamak, çok daha güzel bir şekilde ve istenildiği gibi sonuçlar elde edilmesi mümkündür.
7.07.2023 Eğitim
Serenay Sarıkaya frikik vermemek için bakın ne yaptı!
Serenay Sarıkaya frikik vermemek için bakın ne yaptı! Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya kısa bir tatilin ardından İstanbul'a döndü. Dekolteli kıyafetler giymeyi seven ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son katıldığı etkinlikte yine cesur tarzıyla dikkat çekti. Düğmesiz bir ceket giyen ünlü isim frikik vermemek için bakın ne önlem aldı.
14.06.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına yarın Marmara Cezaevi yerleşkesi karşısında bulunan duruşma salonunda başlanacak.
8.05.2023 Gündem
Kaan Urgancıoğlu Yargı'dan ayrılıyor mu? Yargı dizisi Ilgaz öldü mü?
Kaan Urgancıoğlu Yargı'dan ayrılıyor mu? Yargı dizisi Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrılıyor mu sorusu dizinin 62. bölüm fragmanı sonrası merak ediliyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın yeni bölüm fragmanında Ceylin'in, "Hayır, Ilgaz ölmül olamaz" diyerek gözyaşlarına boğulması akıllarda soru işareti bıraktı. Ancak en büyük delil Ceylin'in giydiği yeşil ceket oldu.
7.05.2023 Televizyon
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Muharip Uçağın adının KAAN olduğunu açıkladı. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basınında geniş yer bulurken düzenlenen tören için 'büyük bir güç gösterisi' yorumu yapıldı.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı adaylarının propaganda konuşmasının sırası belirlendi
Cumhurbaşkanı adaylarının propaganda konuşmasının sırası belirlendi Cumhurbaşkanı adaylarının ve siyasi partilerin TRT'de gerçekleştireceği propaganda konuşmalarının sıralaması, Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) yapılan kura çekimi ile belirlendi.
27.04.2023 Gündem
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Lokumlar 50, şekerler 100, çikolatalar 300 lira... Tezgahlarda bayram şenliği
Lokumlar 50, şekerler 100, çikolatalar 300 lira... Tezgahlarda bayram şenliği Ramazan Bayramı için hazırlıklar hızlandı, Eminönü’nde şeker ve lokumlar tezgâhları renklendirdi. Eminönü esnafı, ramazandaki durgunluğun bayram yaklaşırken hareket kazandığını söylüyor. Ancak geçen yıla göre iki kattan fazla zamlanan şekerler vatandaşın tadını kaçırıyor. Esnaf Erdal Yusufoğlu, “Ramazanda işlerimiz durmuştu ama şimdi satışlarımız iyi gidiyor” derken vatandaş kilosu 300 TL’ye satılan çikolataya pek yaklaşmıyor. Daha çok kilosu 50 lira olan lokum ve 100 lira olan şeker tercih ediliyor.
18.04.2023 Ekonomi
Yapay zekayla geliştirilen 'sanal haber sunucusu' haber sunmaya hazırlanıyor
Yapay zekayla geliştirilen 'sanal haber sunucusu' haber sunmaya hazırlanıyor Yapay zeka hayatın her alanının etkilemeye devam ediyor. Kuveyt Times'ın bir iştiraki olan Kuveyt News, yapay zekayla geliştirilen sanal haber sunucusu Fedha’yı tanıttı. Sosyal medya hesabı üzerinden tanıtımı yapılan Fedha’nın dış görünüşü, sarı saçlı, renkli gözlü, siyah ceket ve beyaz tişört giyen bir kadın olarak tasvir edildi.
11.04.2023 Haber
Yapay zekayla geliştirilen 'sanal haber sunucusu' haber sunmaya hazırlanıyor
Yapay zekayla geliştirilen 'sanal haber sunucusu' haber sunmaya hazırlanıyor Yapay zeka hayatın her alanının etkilemeye devam ediyor. Kuveyt News, yapay zekayla geliştirilen sanal haber sunucusu Fedha’yı tanıttı.
11.04.2023 Dünya
Enkaz altındaki kızının elini bırakmamıştı! İlk kez konuştu: Çıplak ellerimle kazdım ama...
Enkaz altındaki kızının elini bırakmamıştı! İlk kez konuştu: Çıplak ellerimle kazdım ama... Kahramanmaraş'taki depremde enkaz altında kalan ve hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmayan bir baba... Bu fotoğraf depremin acısını en iyi anlatan karelerden biri olmuştu. O baba, Alman Bild Gazetesi'ne konuştu. Çıplak elleriyle toprağı kazdığını ancak kızını kurtaramadığını belirten baba "Çok dua ettim, maalesef olmadı, kaybettik" ifadelerini kullandı.
10.02.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
Masterchef 4. ceketi kim giydi, 4. önlük kimin? Masterchef 4. finalist kim oldu? İşte 2 Ocak ceketi kazanan son finalist ile elenen isim!
Masterchef 4. ceketi kim giydi, 4. önlük kimin? Masterchef 4. finalist kim oldu? İşte 2 Ocak ceketi kazanan son finalist ile elenen isim! Masterchef 4. Ceketi kim giydi, Masterchef 4. Finalit kim oldu? 2 Ocak’ta yayınlanan Masterchef'te 4.finalist (4. ceketi giyecek yarışmacı) belli oldu. Yayınlanan son bölümde Kıvanç ve Burak Kaya, finalist olmak için mücadele etti. İşte Masterchef'te 4. finalist kim oldu, kim elendi, 4. ceketi kim aldı? Sorularının yanıtı…
3.01.2023 Televizyon
Masterchef üçüncü ceketi kim giydi, Masterchef 3. önlüğü kim aldı 2022? 3. şef ceketi sahibini buldu mu?
Masterchef üçüncü ceketi kim giydi, Masterchef 3. önlüğü kim aldı 2022? 3. şef ceketi sahibini buldu mu? MasterChef Türkiye'de 3. şef ceketi sahibini bulacak. MasterChef’te heyecan dorukta. Yarışmacılar finalist olabilmek için mücadeleyi elden bırakmıyor. Yağ seçimi yaparak jüri üyelerine farklı tabaklar sunacak olan yarışmacılardan biri üçüncü ceketi giyecek. Peki, Masterchef üçüncü ceketi kim giydi, Masterchef 3. önlüğü kim aldı 2022? Mastechef Türkiye’de ana kadroya kim girdi, finalist kim oldu?
30.12.2022 Televizyon
Petek Dinçöz'den cesur seçim!
Petek Dinçöz'den cesur seçim! Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Petek Dinçöz, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Petek Dinçöz, son olarak sütyen-ceket kombiniyle çekilen bir karesini Instagram sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
18.10.2022 Magazin
Safari ne demek? Safari nedir, nasıl yapılır? TDK’ya göre safari kelimesinin anlamı…
Safari ne demek? Safari nedir, nasıl yapılır? TDK’ya göre safari kelimesinin anlamı… Muğla'nın Marmaris ilçesinde turistleri taşıyan safari aracı devrildi. Peki, safari ne demek? Safari nedir, nasıl yapılır?
24.08.2022 Yaşam
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in fotoğrafı viral oldu! Müzik festivalinde çekilen fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü...
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in fotoğrafı viral oldu! Müzik festivalinde çekilen fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü... İskandinav ülkesi Finlandiya'nın Başbakanı Sanna Marin’in festival fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi. Tom Moylan 36 yaşındaki başbakanın Flow Müzik Festivali'nde çekilen fotoğrafı bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.
15.08.2022 Dünya
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu vefatının 17. yılında anılıyor!
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu vefatının 17. yılında anılıyor! "Şair Ceketli Çocuk" olarak bilinen sanatçı Kazım Koyuncu 17 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Kanser nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden, sanatıyla Karadeniz müziğini geniş kitlelere tanıtan Koyuncu, sevenleri tarafından anılıyor. Kazım Koyuncu, müzisyen kimliğinin yanı sıra söz yazarı, oyuncu ve aktivist yönüyle de tanınıyor. Peki, Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Kazım Koyuncu kaç yaşında, neden öldü? İşte Kazım Koyuncu’nun hayatı hakkında bilmeniz gerekenler…
25.06.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ceket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.