Çatak

Çatak

Son dakika çatak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatak gelişmeleri de dahil olmak üzere 500 çatak haberi bulunmuştur. Tüm çatak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
İki ilde eğitime kar engeli
İki ilde eğitime kar engeli Van'ın Çatak, Bahçesaray, Saray ve Özalp ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı kim oldu? Karaman AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı kim oldu? Karaman AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Karaman AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kimdir? AK Parti Karaman Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki AK Parti Karaman Belediye Başkanı adayı Mevlüt Akgün kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada mahkeme, dava dosyasının mütalaasını hazırlaması için cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar verdi.
9.10.2023 Gündem
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Bakan Kurum: Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır
Bakan Kurum: Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır Seçim çalışmaları kapsamında Pendik’te bir restoranda Vanlılarla kahvaltı programında bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum,  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi hakkında konuştu. Bakan Kurum, “Sayın İnce 2018’de Sayın Cumhurbaşkanımızın rakibiydi, kaybetti. Ama 2023 seçimleri için aday olacağım dedi; CHP’nin içinden sesler yükseldi. Parti kuracağım dedi; tehditler aldı, kendisine ve partisine parmaklar sallandı. Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır, bir FETÖ oyunudur. Küresel odakların Türk demokrasisine müdahale girişimidir” dedi.
12.05.2023 Gündem
Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi; 10 yaralı
Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi; 10 yaralı  Adana'nın İmamoğlu ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda yan yatan midibüsün sürücüsü ile 9 tarım işçisi yaralandı.
27.04.2023 Yaşam
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) kaçırmaya çalışırken sırtından tabancayla öldüren direksiyon eğitmeni tutuklu Önder Lafçı (45) hakkında müebbet ve 17 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede, olayda yardım ettiği ileri sürülen diğer tutuklu sanık Muhammed Çatak'ın (39) 15 yıla kadar, Lafçı'yı yakalanmasını önlemek için kayırdığı öne sürülen Cumali C.'nin (36) ise 5 yıla kadar hapisleri talep edildi.
14.03.2023 Gündem
Van'da deprem mi oldu? 7 Şubat Van (Çatak, Bahçesaray) deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde?
Van'da deprem mi oldu? 7 Şubat Van (Çatak, Bahçesaray) deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde? Van'da deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 7 Şubat Van (Çatak, Bahçesaray) yakınlarında deprem mi oldu? İşte detaylar..
7.02.2023 Gündem
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 347 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
3.02.2023 Yaşam
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
29.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Yeni operasyon başlatıldı
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Yeni operasyon başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Van’da 480 personelin katılımıyla "Eren Abluka Sonbahar-Kış-25 Şehit Jandarma Yüzbaşı Mahmut Top operasyonu" başlatıldı.
26.01.2023 Gündem
"Eren Abluka Sonbahar-Kış-10" operasyonu başladı!.
"Eren Abluka Sonbahar-Kış-10" operasyonu başladı!. PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Van İlinde “Eren Abluka Sonbahar-Kış-10 (Van- Çatak-Surik-Andiçen) Şehit Uzm.J.VII.Kad.Çvş. Mustafa Bozkurt” Operasyonu başlatıldı.
6.11.2022 Gündem
İçişleri: 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Şehit Jandarma Er Mevlüt Yıldız Operasyonu kapsamında Siirt Pervari ile Van Çatak ara hattında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.10.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: Şehit Kürşat Sert'in intikamı alındı
Bakan Soylu duyurdu: Şehit Kürşat Sert'in intikamı alındı İçişleri Bakanlığı: Siirt Pervari ile Van Çatak'ta 2 bölücü örgüt mensubu silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.
20.10.2022 Gündem
Van'da çatışma! 1 asker şehit oldu
Van'da çatışma! 1 asker şehit oldu Van Valiliği, Çatak ilçesinde terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu duyurdu.
14.10.2022 Gündem
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da cezaevi servis aracına düzenlenen, infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olduğu bombalı saldırıyı düzenlenen MLKP üyesi 3 kişinin yakalandığını açıkladı. Soylu, "Arkadaşlarımızın istihbaratta ortaya koyduğu bu büyük başarıyla beraber eylemi gerçekleştiren Seda Baykal MLKP terör örgütü üyesi, eylemi gerçekleştiren Dilek Aksu, bunlara da kuryelik yapan Mehmet Mustafa Uskar, emniyet istihbaratımız tarafından yakalanmış ve derdest edilmişlerdir" dedi.
17.09.2022 Gündem
Piknik faciasında ölü sayısı 3’e yükseldi
Piknik faciasında ölü sayısı 3’e yükseldi Şanlıurfa’da piknik faciasında boğularak hayatını kaybeden baba ve kızının ardından, durumu ağır olan Mehmet Kahraman da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.08.2022 Yaşam
Piknikte aile faciası! Kurtarmaya çalıştığı kızıyla birlikte boğuldu
Piknikte aile faciası! Kurtarmaya çalıştığı kızıyla birlikte boğuldu Şanlıurfa'da Serdal Karaman (40), serinlemek için Atatürk Barajı Gölü'ne giren çocukları Mehmet Karaman (13) ile Esra Karamanın (15) boğulduğunu düşünerek suya atladı. Baba- kız hayatını kaybederken, Mehmet ise hastanede tedaviye alındı. 
21.08.2022 Yaşam
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi?
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? Trabzon Maçka'da, 5 yıl önce bugün PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ölüm yıldönümünde anılıyor. Türkiye’yi sarsan Eren Bülbül’ün şehit edilmesi olayı sosyal medyada gündem oldu. Eren Bülbül’ün şehit olmadan önce, 24 Haziran'da yaptığı 'Biri de çıkıp demiyor ki: Eren iyi ki varsın' paylaşımı yeniden gündeme geldi. Peki, Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? İşte detaylar…
11.08.2022 Gündem
Kilosu 100 TL'den satışta! Hediye olarak alıyorlar
Kilosu 100 TL'den satışta! Hediye olarak alıyorlar Van'da yüksek kesimlerde yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi otlu peynir, Türkiye’nin dört bir köşesine hediyelik olarak gönderiliyor.
1.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çatak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.