Çarşaf

Çarşaf

Son dakika çarşaf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çarşaf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çarşaf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarşaf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarşaf gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.339 çarşaf haberi bulunmuştur. Tüm çarşaf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu yöntemle çarşaf ve çamaşırlar dümdüz oluyor - Ütü yapmak yok, sadece çamaşır makinesine kaşık kaşık ekleyin
Bu yöntemle çarşaf ve çamaşırlar dümdüz oluyor - Ütü yapmak yok, sadece çamaşır makinesine kaşık kaşık ekleyin Nevresim düzlemek sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Çoğu kişi için yorucu ve vakit alır. Ancak birkaç basit adımda çarşafları ütüsüz dümdüz hale getirmek mümkündür. Yapmanız gereken çamaşır makinesine kaşık kaşık eklemektir.
24.04.2024 Yaşam
Adana’da hasarlı binaya giren hırsız çarşafları sarkıtıp inerken düşerek öldü! Feci olay
Adana’da hasarlı binaya giren hırsız çarşafları sarkıtıp inerken düşerek öldü! Feci olay Adana’da hasarlı binaya giren hırsız, çarşaf sarkıtıp aşağı inerken düşerek hayatını kaybetti.
1.04.2024 Adana
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var Türkiye’de son dönemde artan uyuz vakalarıyla ilgili uyarı yapan Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Sıla Kılıç Sayar, “Ailede bir kişi hastalandıysa, şikayeti olmasa bile evdeki herkes eş zamanlı tedavi olmalı. Ailede herkes tedavi olmazsa yeniden bulaşabilir” dedi.
16.11.2023 Yaşam
CHP Genel Başkanı kim oldu, belli oldu mu? CHP kurultayını hangi aday kazandı, CHP'nin yeni Genel Başkanı kiim?
CHP Genel Başkanı kim oldu, belli oldu mu? CHP kurultayını hangi aday kazandı, CHP'nin yeni Genel Başkanı kiim? CHP'yi kurultay heyecanı sardı. 1368 kurultay delegesi, CHP yeni genel başkanını belirlemek için sabırsızlanıyor. 13 yıldır genel başkanlık görevini sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu ile Manisa Milletvekili Özgür Özel CHP yeni genel başkanlığı için yarışıyor. Peki, CHP kurultayı kim kazandı? 38. CHP kurultayı adayları kim, CHP genel başkanı kim oldu?
4.11.2023 Gündem
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor Avrupa'da bazı ülkelerin kabusu haline gelen tahtakurularıyla ilgili Türkiye'nin farklı noktalarından da şikayetler gelmeye başladı. Böcek Profesörü olarak bilinen Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Çetin, en çok şikayetin şu anda toplu yaşam alanlarından ve konutlardan geldiğini belirterek, “Gece uyuduğunuz zaman genellikle yatakların dikiş kenarlarında, ranzanın, bazanın ve dolaplar içerisinde görülüyorlar. Karanlığı ve kuytu noktaları seviyor. Lambayı yaktığınız zaman ortalıkta gözükmüyorlar. Ama siz ne zaman ışığı kapatıp yatmaya hazırlandıysanız o zaman onlarda yavaşça ortaya çıkabiliyorlar. Çözüm, profesyonel ilaçlama hizmeti almak ya da Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle ilaçlama yapmak” dedi.
14.10.2023 Yaşam
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
'Çarşaf' tartışması şiddete dönüştü! Sağlık çalışanına darp
'Çarşaf' tartışması şiddete dönüştü! Sağlık çalışanına darp Aksaray'da, hastanenin yataklı servisinde tedavi gören yakınının yanında refakatçisi olan İrfan A. (20), yeni çarşaf talebinde bulunup tartıştığı sağlık çalışanı İlyas Büyükkışla'yı (46) darbetti.
4.07.2023 Yaşam
Meral Akşener'den CHP sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığıdır
Meral Akşener'den CHP sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığıdır İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda yaptığı konuşmada, "Biz önce bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum ancak o gün bugündür bu 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik." ifadelerini kullandı.
24.06.2023 Gündem
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı?
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı? İYİ Parti seçimler sonrası kurultaya giderken parti içerisindeki hava nasıl? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova son bilgileri aktardı.
19.06.2023 Gündem
Tanju Özcan: Genel başkanlık görevinden kaçınmam
Tanju Özcan: Genel başkanlık görevinden kaçınmam Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanlığı'nın en çok İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakışacağını belirterek, “Bu cesareti kimse gösteremezse eğer, üzerimize vazife düşerse, böyle bir siyasi hareketten ben şahsım adına kaçmam. Hiçbiri, ‘biz yokuz’ derse, siyasi tarih, 'bu görevi sana yüklüyorum’ derse ben kaçınmam" dedi.
12.06.2023 Gündem
İstanbul'da mayıs ayının en fazla pahalanan ürünü patates oldu
İstanbul'da mayıs ayının en fazla pahalanan ürünü patates oldu İstanbul'da Mayıs ayında en fazla patates pahalanırken, sivri biber en çok ucuzlayan ürün olarak gerçekleşti.
2.06.2023 Ekonomi
752 gün sonra komadan çıktı, bilgisayarının şifresini unutunca olanlar oldu!
752 gün sonra komadan çıktı, bilgisayarının şifresini unutunca olanlar oldu! Antalya'da, geçirdiği trafik kazası sonrası 752 gün kaldığı komadan, bilinci yerinde olmadan çıkan, doktorların 'Ayağa kalkamaz' sözlerine rağmen 2 yıllık tedavinin ardından yürümeye başlayan Semih Taşdemir (35), şimdilerde mesleğine geri döndü. Taşdemir, şifresini unuttuğu bilgisayarını açtırmak isterken, dolandırıcıya 10 bin liraya yakın para kaptırdı.
1.06.2023 Yaşam
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında İstanbul Üsküdar'da Murat A. çalıştığı çay bahçesinde oturan çarşaflı kadınları kovduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
25.05.2023 Yaşam
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerde geçen yıl 200 TL'ye satılan bir lahmacunun fiyatı 450 TL'ye, kişi başı gecelik konaklama hizmeti ise 450 liradan başlayıp, konum ve konsepte göre 200 bin liraya kadar çıkıyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Yüksek sezonda 1 milyon liraya 5 gece konaklama yapılan yerler de var. Bu tarz yerler oteller içerisinde villa ve apart konsepti olarak hizmet veriyor. Burada 7 kişi de konaklayabiliyor" dedi.
2.05.2023 Yaşam
Yurttan kaçmak istedi, sarkıttığı çarşaf koptu! 16 yaşındaki genç kız yaralandı
Yurttan kaçmak istedi, sarkıttığı çarşaf koptu! 16 yaşındaki genç kız yaralandı Aksaray'da kaldığı yurttan kaçmak isteyen Merve A. (16), aşağı inmek için 2'nci katın penceresinden sarkıttığı çarşafın kopması sonucu düşüp, yaralandı.
2.05.2023 Yaşam
Kocasının sevgilisi ve bebeğine asitle saldırdı! Akılalmaz planın detayları ortaya çıktı
Kocasının sevgilisi ve bebeğine asitle saldırdı! Akılalmaz planın detayları ortaya çıktı Denizli’de eşinin sevgilisi ve ondan doğan 2 aylık bebeğine asitle saldırdığı gerekçesiyle tutuklanan kadının, akıl almaz planının detayları belli oldu.
19.04.2023 Yaşam
Kripto kraliçesi Ruja Ignatova yıllar sonra ortaya çıktı! Kimliği ilan verince deşifre oldu
Kripto kraliçesi Ruja Ignatova yıllar sonra ortaya çıktı! Kimliği ilan verince deşifre oldu Milyar dolarlık kripto para vurgununda detaylar ortaya çıktı. Yatırımcıları 4 milyar dolandırıp kaçan ‘kripto kraliçesi’ Ruja Ignatova 6 yıl sonra yakayı ele verdi. Her yerde aranıyordu, ilanı fark eden yazar hemen polise haber verdi. Bakın ünlü dolandırıcı kendini nasıl ‘yanlışlıkla’ kendini ifşa etti.
31.01.2023 Yaşam
15 yıl önce kaybolmuştu! Eşi tutuklandı, kanlı çarşaf detayı
15 yıl önce kaybolmuştu! Eşi tutuklandı, kanlı çarşaf detayı İzmit'te, 15 yıl önce kaybolan Ayşegül Serin (24) ile ilgili dosyayı yeniden incelemeye alan polis, öldürmüş olabileceği şüphesiyle eşi Sedat Serin ve kayınvalidesi F.S.'yi gözaltına aldı. Sedat Serin tutuklanırken, kayınvalidesi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
28.01.2023 Yaşam
Kreşteki yürekleri yaralayan olaya  4.5 yıl hapis istemi!
Kreşteki yürekleri yaralayan olaya 4.5 yıl hapis istemi! Özel bir kreşte görevli iki kişiye, 2 yaşındaki kız çocuğunu uyumadığı için yüzünü çarşafla kapatıp darp ettikleri gerekçesiyle ‘kasten yaralama’ suçundan 4.5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
19.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dezenformasyon yasası' açıklaması: Yalan haberlerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dezenformasyon yasası' açıklaması: Yalan haberlerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan 7. Anadolu Medya Ödülleri'nde açıklamalarda bulundu. "Terörü övmediği, şiddete teşvik etmediği, dezenformasyon yapmadığı müddetçe herkes istediğini yazmakta, söylemekte, ifade edebilmektedir." diyen Erdoğan 'Dezenformasyon Yasası'na ilişkin "Yalan haberlerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz." dedi.
4.01.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacak
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacak Düzce’de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Düzce Valiliğinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla afet koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "90 bin liraya kadar eşya yardımı yapacağız. Aynı zamanda 30 bin liraya kira ve taşınma yardımı gerçekleştireceğiz. Ağır hasarlı binalarda kiracılar varsa bunlara da 15 bin lira kadar taşınma yardımı gerçekleştireceğiz" dedi.
24.11.2022 Gündem
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD), Düzce'nin Gölyaka ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, en büyüğü 4.3 olmak üzere, toplam 219 artçı meydana geldiği, 93 kişinin de yaralandığı açıklandı.
24.11.2022 Gündem
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun!
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun! Türkiye ile yatıp kalkan Yunanistan'da provokasyon kokan açıklamalara bir yenisi eklendi. Eski Savunma Bakanı'nın savaş çığırtkanlığı yaptığı açıklamalar, Yunan medyasında çarşaf çarşaf yayınlandı, gazeteler "Çatışmaya ne kadar yakınız?" ve "Türkiye ile savaşa hazırlanmalıyız" manşetleri attı.
6.11.2022 Gündem
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu!
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu! ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. ŞOK markette her hafta yine birbirinden farklı ürünler cazip fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Buharlı Kırışık Giderici, Elektrikli Scooter, Fiber Destekli Modem, Mekanik Dikiş Makinesi gibi ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 12 Ekim ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte ŞOK aktüel 12 Ekim 2022…
12.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çarşaf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarşaf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.