Carrefoursa

Carrefoursa

Son dakika CarrefourSA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CarrefourSA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CarrefourSA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Carrefoursa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan carrefoursa gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 carrefoursa haberi bulunmuştur. Tüm carrefoursa haberleri aşağıda listelenmiştir.
CarrefourSA 30 Eylül - 4 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sürpriz bol haftada kışlık giyeceklerde fiyatlar düştü!
CarrefourSA 30 Eylül - 4 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sürpriz bol haftada kışlık giyeceklerde fiyatlar düştü! CarrefourSA 30 Eylül - 4 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. CarrefourSA ürünleri bu hafta da ucuz ve indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği CarrefourSA güncel katalogda akıllı süpürge, elektrikli cezve, airfryer fiyatları düştükçe düştü. Mutfak ürünleri, temizlik malzmelerinde fiyatlar CarrefourSA'da olmadığı kadar ucuzladı. İşte 30 Eylül - 4 Ekim CarrefourSA aktüel katalog 2023...
29.09.2023 Ekonomi
CarrefourSA 15-20 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA'da Eylül sürprizi var!
CarrefourSA 15-20 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA'da Eylül sürprizi var! Eylül ayında CarrefourSA'da sürpriz fırsatlar var. 15-20 Eylül CarrefourSA aktüel katalog 2023 yayınlandı. Yeni indirimli ürünlerde birbirinden farklı yelpazede ürünler var. Eylül ayına özel etiket fiyatlarında düşüş yaşandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda mutfak ürünleri başı çekti. İşte 15-20 Eylül CarrefourSA aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
14.09.2023 Ekonomi
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. Okul alışverişi için ucuz market arayan veliler CarrefourSA okul malzemeleri 2023 fiyatlarını araştırmaya başlamıştı. Zincir marketlerin kırtasiye ürünlerinde yaptıkları indirimli fiyatlar pek çok kişinin merak konusu oldu. CarrefourSA yeni katalogda okul çantası, suluk, defter, kalem ve diğer okul malzemelerinin fiyatlarında indirim yaptı. İşte 21-31 Ağustos CarrefourSA aktüel katalog 2023...
24.08.2023 Ekonomi
CarrefourSA 7-9 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! Vantilatör satış fiyatı dibi gördü!
CarrefourSA 7-9 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! Vantilatör satış fiyatı dibi gördü! CarrefourSA 7-9 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği CarrefourSA yeni hafta katalogda vantilatör, beyaz eşya, mutfak ürünlerinin yanısıra kahvaltılıklarda da indirimli ürünler yer aldı. Airfryer 1699 TL satış fiyatıyla diğer marketlere oranlar ucuz oldu. İşte 7-9 Ağustos CarrefourSA aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
6.08.2023 Ekonomi
Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi mi verecek? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu
Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi mi verecek? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu Öğrenciler bugün karnelerini alıyor ve 3 aylık yaz tatiline giriyor. 16 Haziran dağıtılacak karneler için veliler karne hediyesi araştırmasına başlarken “Akbank karne hediyesi” sürecine yönelik detayları sorgulamaya başladı. Çocuğuna karne hediyesi olarak Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası başlatan anne babalar CarrefourSA’dan 600 TL’ye varan hediye çeki kazanıyor. Peki, Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi doğru mu? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu sürecine dair merak edilenler…
16.06.2023 Eğitim
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor 6 Şubat’ta meydana gelen ve Türkiye’nin 11 ilinde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından bölgeye yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.
17.03.2023 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi! Marketlerden peş peşe indirim açıklaması geldi
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi! Marketlerden peş peşe indirim açıklaması geldi Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Marketler tek tek indirim açıklamasında bulundu. Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinden Şok, Migros, CarrefourSA ve Happy Center yaptığı açıklamalar ile binlerce üründe fiyatları sabitlediğini ve indirime gittiğini duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum” diye konuştu. İşte indirime giden marketler ve ürünleri...
6.01.2023 Ekonomi
Zincir marketlerde fiyatlar sabitlendi! Ocak ayında zam yok
Zincir marketlerde fiyatlar sabitlendi! Ocak ayında zam yok Asgari ücrete yapılan zammın ardından vatandaşlar marketlerde etiketlerin değiştiğini, birçok üründe fiyat artışı olduğunu iddia etti. Konu ile ilgili harekete geçildi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş zincir marketlerin yöneticileri ile toplantı yaptı. Yapılan görüşmenin ardından 3 market binlerce üründe fiyatları sabitlediğini duyurdu. Uzmanlara göre, diğer zincir marketler de benzer uygulamalara gidebilir.
4.01.2023 Ekonomi
1 Ocak marketler kaçta açılıyor, bugün Migros, BİM, A101, Şok, Carrefoursa açık mı? Yılbaşında marketler açık mı 2023?
1 Ocak marketler kaçta açılıyor, bugün Migros, BİM, A101, Şok, Carrefoursa açık mı? Yılbaşında marketler açık mı 2023? 1 Ocak (bugün) 2023 marketler kaçta açılıyor, Yılbaşında Migros, BİM, A101, Şok, Carrefoursa açık mı? Yeni yıl geldi. Yılın ilk günü marketlerin açılış saatleri ise merak konusu oldu. Market zincirleri arasında yer alan BİM, A101, ŞOK, Migros ve Carrefour marketlerin 1 Ocak (bugün) açık olup olmadığı sorgulanıyor.
1.01.2023 Ekonomi
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Zincir marketlerin yürütmenin durdurulması istemine ikinci ret
Zincir marketlerin yürütmenin durdurulması istemine ikinci ret Rekabet Kurumu'nun zincir marketlere yönelik 'rekabet ihlali' soruşturmasında 2,7 milyar lira cezası kesilen 5 zincir market ve 1 tedarikçi, kararı mahkemeye taşırken, yürütmenin durdurulması talebiyle açılan dava reddedilmişti. Ret kararını üst mahkemeye götüren zincir marketlerden 4'ünün itirazı, Ankara Bölge İdare Mahkemesi 8'inci İdari Dava Dairesi tarafından da reddedildi.
16.08.2022 Ekonomi
Zincir marketlerin yürütmeyi durdurma talebine ret
Zincir marketlerin yürütmeyi durdurma talebine ret Rekabet Kurumu'nun zincir marketlere kesmiş olduğu cezaya ilişkin açılan davada mahkeme yürütmenin durdurulması istemini reddetti.
22.06.2022 Ekonomi
Çevre Günü'nde 10 milyon 'sıfır atık çantası' dağıtıldı
Çevre Günü'nde 10 milyon 'sıfır atık çantası' dağıtıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yılki temasını "Sıfır Atık" olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası’nı 81 ilde çeşitli etkinliklerle kutluyor. Etkinlikler çerçevesinde Çevre Günü’nde 10 milyon vatandaşa sıfır atık çantası dağıtıldı.
5.06.2022 Gündem
Çevre gününde 10 milyon vatandaşa sıfır atık çantası dağıtıldı
Çevre gününde 10 milyon vatandaşa sıfır atık çantası dağıtıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yılki temasını "Sıfır Atık" olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası’nı 81 ilde çeşitli etkinliklerle kutluyor. Etkinlikler kapsamında Çevre Günü’nde 10 milyon vatandaşa sıfır atık çantası dağıtıldı. Son 3 yılda plastik poşet kullanımı yüzde 65 oranında azalırken 3.8 milyar TL tasarruf sağlandı.
5.06.2022 Gündem
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar?
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar? Ramazan sofralarının bereketi olan erzak paketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da raflarda yerini aldı. İftar ve sahurda lezzetli sofralar hazırlamak için Ramazan öncesi alışverişlerini yapmak için marketlerde fiyat araştırması yapmaya başladı. Marketler bu Ramazan’da da Ramazan kolilerini özel fiyatlarla sunmaya başladı. Peki, Ramazan erzak paketleri ne kadar oldu 2022? Ramazan erzak kolisi kaç lira? İşte 2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları!
23.03.2022 Ramazan Haberleri
KDV indirimi market fişlerine böyle yansıdı!
KDV indirimi market fişlerine böyle yansıdı! Temel gıda maddelerinde KDV’nin yüzde 8’den yüzde 1’e indirilmesinin ardından marketlerde KDV denetimi yapıldı. 14 Şubat Pazartesi günü itibarıyla marketlerde yüzlerce gıda ürününde indirime gidildi. İşte market fişlerindeki değişim...
14.02.2022 Ekonomi
Marketlerde sahte indirim ve stok oyunu! Ceza yağdı...
Marketlerde sahte indirim ve stok oyunu! Ceza yağdı... Rekabet Kurumu'nun geçen yılın 2.7 milyar TL ceza kestiği zincir marketler, kural tanımamaya devam ediyor. Vatandaşı fahiş fiyatlara karşı korumak için denetimlerini sıklaştıran Ticaret Bakanlığı, marketlerdeki indirim oyunlarını ifşa etmeye devam ediyor. Son olarak Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu, zincir marketlerde oynanan indirim ve stok oyunlarını yine örnekleri ile deşifre etti. Bu kapsamda üç markete 11 bin ile 125 bin lira arasında para cezası kesildi.
5.02.2022 Ekonomi
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Zincir marketlerin zam ile ilgili konuşmaları ortaya çıktı! 'Fiyatı neden geri çektiniz? Sonra marjım düşük dersin'
Zincir marketlerin zam ile ilgili konuşmaları ortaya çıktı! 'Fiyatı neden geri çektiniz? Sonra marjım düşük dersin' Rekabet Kurulu, 5 zincir markete verilen toplam 2,7 milyar liralık idari para cezasının gerekçeli kararını yayımladı. Kararda 5 zincir marketin topla-dağıt özelliği sergileyen kartel niteliğinde anlaşma sağladıklarına kanaat getirilmesine karşın elde edilen satış gelirinin 5 zincir marketin cirolarının küçük bir kısmını kapsadığı gerekçesiyle hafifletici unsur olarak ele alınıp, idari para cezasının marketlerin yıllık gayri safi gelirinin yüzde 2’si ile yüzde 4’ü arasında verildiği kaydedildi. Rekabet Kurumu’ndan 2.7 milyar ceza alan 5 zincir marketle 1 tedarikçinin beraber hareket ettikleri yazışmalara yansıdı. Yazışmalarda bir tedarikçi, zam yapmayan marketleri uyarıyor.
19.01.2022 Ekonomi
BİM indirim yaptı mı? BİM ürünlerine yüzde kaç indirim yapıldı, hangi ürünler indirimli?
BİM indirim yaptı mı? BİM ürünlerine yüzde kaç indirim yapıldı, hangi ürünler indirimli? BİM ürünlerine indirim mi yapıldı? Birleşik Mağazalar AŞ (BİM), bazı ürünlerinde yüzde 8 ile 40 arasında indirime gidildiğini açıkladı.
29.12.2021 Ekonomi
Ayçiçek yağı, yumurta, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Büyük indirim geldi! Marketler düğmeye bastı
Ayçiçek yağı, yumurta, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Büyük indirim geldi! Marketler düğmeye bastı Ayçiçek yağı, yumurta, peynir, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Büyük indirim geldi. Marketler peş peşe açıklamalarda bulundu. Ayçiçek yağı, yumurta, peynir, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarında indirim yüzde 30'u buldu. İşte ŞOK, Migros ve CarrefourSa'da indirimli ürünler...
28.12.2021 Ekonomi
İndirim haberleri art arda geldi!  Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve...
İndirim haberleri art arda geldi! Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve... Fahiş fiyatlar nedeni ile uzun süredir gündemde olan zincir marketlerden bu kez indirim haberleri geliyor. Döviz kurunda görülen düşüşün ardından vatandaşlar özellikle gıda ürünlerindeki zamların geri çekilmesini bekliyordu. Migros, Şok ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri indirim haberlerini peş peşe duyurdu. Birçok ürünün fiyatı düşürüldü. Liste fiyatları açıklandı. Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve daha çok sayıda üründe indirim yapıldı. Ayçiçek yağının litresi 109 liraya, sütün litresi ise 6.90 liraya düşürüldü. Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan tuvalet kağıdı fiyatı ise 59 liraya çekildi. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan açıklamada girdi fiyatlarının düşmesi beklenmeden yüzde 30'a varan indirim yapıldığı duyuruldu.
27.12.2021 Ekonomi
Yüzde 30 sebepsiz zam! Harekete geçildi, tek tek tespit edildi, artık...
Yüzde 30 sebepsiz zam! Harekete geçildi, tek tek tespit edildi, artık... Gıda ürünlerine gelen fahiş zam vatandaşlar tarafında tepkiyle karşılanıyor. Döviz kurunda görülen değişiklikler bahane edilerek zam üstüne zam yapan zincir marketler ile ilgili harekete geçildi. Tek tek tespit edildi. Maliyetlerde bir değişiklik olmamasına rağmen yüzde 30'ları bulan sebepsiz zamlar nedeni ile marketlere ceza kesildi. Beyaz ve kırmızı et ile peynir ürün alış maliyetleri artmamasına rağmen, zam yapılan temel gıda maddeleri arasında ilk sırada yer alıyor.
26.12.2021 Ekonomi
Hızlı teslimat sektöründe lider PackUpp
Hızlı teslimat sektöründe lider PackUpp Şikayetvar platformu tarafından hazırlanan “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti” sonuçlarına göre, bu yıl ilk kez açılan “Hızlı Teslimat Kategorisi”nin lideri açık ara farkla PackUpp oldu.
8.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Carrefoursa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki carrefoursa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.