İş Birliği

İş Birliği

Son dakika iş birliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş birliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş birliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Birliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş birliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.518 iş birliği haberi bulunmuştur. Tüm iş birliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gündoğdu Vakfı ile Kızılay işbirliği yaptı
Gündoğdu Vakfı ile Kızılay işbirliği yaptı Gündoğdu Vakfı ve Kızılay işbirliğiyle “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tüm Öğretmenler ve idari personel için ‘Uluslararası Acil İlk Yardım Sertifika Programı’ başlatıldı.
15.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi Hafta sonu çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi. Erdoğan, İstanbul adayı için teşkilat üyeleri ile görüşüyor.
17.12.2023 Gündem
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler Yaşanabilir bir dünya açısından, ‘sürdürülebilirlik faaliyetleri’ şirketler için her geçen gün daha büyük önem kazanıyor.
4.04.2023 Gündem
İş birliğinin birinci yılına özel kutlama
İş birliğinin birinci yılına özel kutlama Petrol Ofisi ile Chevron Brands International arasında Texaco markalı madeni yağların Türkiye’de üretim, satış ve pazarlamasını öngören iş birliğinde bir yıl geride kaldı. İş birliğinin birinci yılı özel bir buluşma ile kutlandı.
13.12.2022 Ekonomi
Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu
Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu Önümüzdeki iki sezonu kapsayan birçok turnuvada UEFA ile iş birliği yapacağını duyuran Oppo, UEFA'nın futbol turnuvası Şampiyonlar Ligi'ne ortak olan ilk Çinli marka olacak. Marka, UEFA ile, arasında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi Finalleri ve UEFA Gençlik Ligi Finalleri'nin bulunduğu turnuvaları kapsayan iki yıllık ortaklık anlaşması yaptı.
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
3 bakanlıktan çocukların eğitim sürecinin güvenliği için iş birliği
3 bakanlıktan çocukların eğitim sürecinin güvenliği için iş birliği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı arasında 'Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü' imzalandı.
20.06.2022 Gündem
Çip arzını artırmak için iş birliği yapıldı
Çip arzını artırmak için iş birliği yapıldı ABD'nin büyük otomobil üreticilerinden Ford ve çip üreticisi GlobalFoundries, otomotiv endüstrisi için çip tedarikini artırmak amacıyla stratejik bir iş birliği yapacaklarını duyurdu.
19.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Öğrencilere başarı yolunda çifte rehber
Öğrencilere başarı yolunda çifte rehber Eğitimcilerin, sanatkarların ve akademik danışmanların iş birliğinde projeler geliştirilen ‘Bilişim Garajı’nın yepyeni online platformu CUMULUS, her bireyin öğrenme yolculuğunun farklı olduğunu bilerek kişiye özel eğitim modeli tasarlayan Kolay Kampüs (www.kolaykampus.com) ile iş birliği gerçekleştirdi.
30.09.2021 Eğitim
Mısır ile Rusya arasında askeri iş birliği protokolü imzalandı
Mısır ile Rusya arasında askeri iş birliği protokolü imzalandı Mısır Savunma Bakanı Muhammed Zeki ile Rus mevkidaşı Sergey Şoygu'nun askeri iş birliği protokolü imzaladığı kaydedildi.
25.08.2021 Dünya
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye, Angola ile iş birliğine hazır
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye, Angola ile iş birliğine hazır Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemiz, önemli bir reform ve yeniden yapılanma sürecinde bulunan Angola'nın altyapısının gelişimi için ihtiyaç duyabileceği tüm alanlarda, Afrika kıtasında ve dünyada geniş tecrübeye sahip özel sektörüyle iş birliğine hazırdır" dedi.
8.06.2021 Ekonomi
3 üniversiteden biyoteknoloji alanında iş birliği
3 üniversiteden biyoteknoloji alanında iş birliği YTÜ, İÜ-Cerrahpaşa ve Marmara Üniversitesi arasında yapılan iş birliği kapsamında, yapay zeka teknolojileri, doku mühendisliği, insan ve hayvan moleküler biyoloji ve genetiği gibi alanlarda ortak Ar-Ge faaliyetleri gerçekleştirilecek.
29.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Ticaret Bakanı Pekcan'dan, D-8 ülkelerine iş birliği çağrısı
Ticaret Bakanı Pekcan'dan, D-8 ülkelerine iş birliği çağrısı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, D-8 ülkelerinin, dijital ekonomi, dijitalleşme ve e-ticaret gibi kilit alanlarda da iş birliği yapması gerektiğini belirterek, "Türkiye olarak bu tür yenilikçi alanlarda D-8 ile ortak çalışmalar yapmaya hazırız." dedi.
5.04.2021 Ekonomi
YÖK ve Sayıştay arasında eğitim iş birliği protokolü
YÖK ve Sayıştay arasında eğitim iş birliği protokolü Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı ile Sayıştay Başkanlığı arasında, üniversite personellerine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan eğitimlere ilişkin kapsam ve koşulların düzenlenmesi amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
1.04.2021 Eğitim
Ceza infaz kurumlarına kütüphane yapılacak
Ceza infaz kurumlarına kütüphane yapılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı arasında "Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" imzalandı.
29.03.2021 Gündem
AB Liderler Zirvesi'nde flaş karar: Türkiye ile kademeli şekilde...
AB Liderler Zirvesi'nde flaş karar: Türkiye ile kademeli şekilde... Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesinde ekonomi, göç, toplumlar arası temas ve seyahat gibi konularda Türkiye ile iş birliğinin güçlendirilmesi kararlaştırıldı.
25.03.2021 Dünya
Türkiye'ye Doğu Akdeniz mesajı! ABD ve AB anlaştı...
Türkiye'ye Doğu Akdeniz mesajı! ABD ve AB anlaştı... Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Türkiye ile iş birliğindeki çıkarları temelinde ABD ile AB'nin Doğu Akdeniz'de gerginliğin kalıcı şekilde düşürülmesi için birlikte çalışacağını söyledi.
24.03.2021 Dünya
Data trafiği güvenli hale getirilecek!
Data trafiği güvenli hale getirilecek! Türksat ve ASELSAN iş birliğiyle yürütülen projeyle kurulacak uçtan uca entegre sistemle de uydulardaki data trafiği daha güvenilir hale getirilecek.
23.02.2021 Bilim ve Teknoloji
'Uzay ve havacılık sanayimizi güçlendirecek teknolojileri geliştirebiliriz'
'Uzay ve havacılık sanayimizi güçlendirecek teknolojileri geliştirebiliriz' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Birleşik Krallık Teknoloji Haftası' etkinliğinde konuşarak, "Uzay ve havacılık sanayimizi güçlendirecek, uzaya bağımsız erişim imkânı sağlayacak tesis ve teknolojileri birlikte geliştirebilir, insan kaynağımızı artırabiliriz" dedi.
16.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Suudi Arabistan ve Rusya harekete geçti! İmza atıldı
Suudi Arabistan ve Rusya harekete geçti! İmza atıldı Suudi Arabistan ve Rusya, aralarındaki ekonomik iş birliğini artırmak için çalışmaya devam etme konusunda anlaştı.
19.12.2020 Dünya
Ünlü şirket Türkiye ile iş birliği anlaşması imzaladı!
Ünlü şirket Türkiye ile iş birliği anlaşması imzaladı! Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ve Boeing, Türkiye'de havacılık standartlarına uygun termoplastik parça üretim kabiliyeti geliştirilmesi amacıyla iş birliği anlaşması imzaladı.
12.11.2020 Ekonomi
Milli savaş uçağının motoru için iş birliği anlaşması
Milli savaş uçağının motoru için iş birliği anlaşması HAVELSAN, sahip olduğu simülasyon yazılımı teknolojisiyle Milli Muharip Uçak Projesi'nden sonra yerli uçak motoru geliştirilmesine de destek verecek.
8.10.2020 Bilim ve Teknoloji
TÜBİTAK, şirketleri Türkiye için iş birliği yapmaya çağırıyor
TÜBİTAK, şirketleri Türkiye için iş birliği yapmaya çağırıyor TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, "Savunma sanayi bizim ülkemizde diğer sektörler için örnek bir model oluşturuyor. Bu iki programında en önemli potansiyel paydaşlarının ve başvurabilecek firmaların SAHA İstanbul’da olduğunu düşünüyoruz." dedi.
12.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Libya'dan flaş Türkiye açıklaması
Libya'dan flaş Türkiye açıklaması Libya hükümeti Savunma Bakan Yardımcısı Yarbay Salahiddin en-Nemruşi, Libya hükümeti ve Türkiye arasındaki iş birliğinin şeffaf ve açık bir şekilde uygulandığını söyledi.
19.05.2020 Dünya
ASELSAN'dan tedarikçileriyle iş birliğini artıracak platform
ASELSAN'dan tedarikçileriyle iş birliğini artıracak platform ASELSAN, tedarikçileriyle iş birliğini artıracak "Gücümüz Bir" platformunu oluşturdu.
13.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Doktora öğrencisine çifte burs
Doktora öğrencisine çifte burs TÜBİTAK ile YÖK arasında imzalanan iş birliği protokolü, meyvelerini vermeye başladı. YÖK’ten burs alan doktora öğrencilerine bir destek de TÜBİTAK’tan geldi. YÖK’ün 2 bin 250 TL burs verdiği öğrencilere, TÜBİTAK da aynı oranda destek olacak. Böylece başarılı öğrenciler, aylık 4 bin 500 TL bursa kavuşacak.
20.06.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

İş Birliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş birliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.