Carrefour

Carrefour

Son dakika Carrefour haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Carrefour ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Carrefour haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Carrefour

haberleri sayfasında son dakika yaşanan carrefour gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 carrefour haberi bulunmuştur. Tüm carrefour haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramın 2. günü marketler açık mı? Kurban Bayramının 2. Gününde BİM, ŞOK, A101, Migros açık mı, bugün zincir marketler çalışıyor mu? 29 Haziran market çalışma saatleri
Bayramın 2. günü marketler açık mı? Kurban Bayramının 2. Gününde BİM, ŞOK, A101, Migros açık mı, bugün zincir marketler çalışıyor mu? 29 Haziran market çalışma saatleri Bayramın 2. günü marketler açık mı, bugün BİM, A101, ŞOK kaçta açılıyor? Kurban Bayramı’nın ilk günü zincir marketlerden bazılarının kapalı olması nedeniyle, bayramın 2. Günü bugün de marketlerin kapalı olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, zincir marketler kaça kadar açık? ŞOK, A101, BİM, Migros, Kim, Seç, Örnek, Carrefour marketler bayramın 2. Günü açık mı? Bayramda marketler kapalı mı, açık mı?
29.06.2023 Ekonomi
BİM, A101, Migros, ŞOK bayramda açık mı? Marketler bayramda açık mı, bugün (Bayramın 1. günü) marketler hizmet veriyor mu, kapalı mı, bayramda a101 açık mı?
BİM, A101, Migros, ŞOK bayramda açık mı? Marketler bayramda açık mı, bugün (Bayramın 1. günü) marketler hizmet veriyor mu, kapalı mı, bayramda a101 açık mı? Bayramda A101 açık mı, ŞOK, BİM, Migros, Carrefour, bayramda açık mı? Bayramın başlamasıyla marketlerin bayram mesaisi sorgulanmaya başlandı. Kurban Bayramı'nda marketlerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Zincir marketler, aktüel katalogları ile bayrama özel indirim fırsatlarını sürdürürken bayramda marketler açık olup olmadığı arama motorları üzerinden öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, BİM-A101-ŞOK marketler Kurban Bayramı'nda saat kaçta açılacak, saat kaçta kapanacak? BİM, A101, Migros, ŞOK bayramda açık mı? Marketler bayramda açık mı?
28.06.2023 Gündem
Bayramın 2. günü marketler açık mı, BİM, A101, ŞOK, MİGROS, CARREFOUR bayramda kapalı mı? Bayramın 2. günü  (22 Nisan) marketler çalışıyor mu?
Bayramın 2. günü marketler açık mı, BİM, A101, ŞOK, MİGROS, CARREFOUR bayramda kapalı mı? Bayramın 2. günü (22 Nisan) marketler çalışıyor mu? Bayramda marketler açık mı, bayramın ikinci günü (22 Nisan) marketler kapalı mı? Bayram nedeniyle marketlerin çalışma saatleri sorgulanıyor. Resmi tatil günlerinde kurumlar gibi bazı işletmeler de faaliyetlerine ara veriyor ya da çalışma saatlerine bayram ayarı veriyor. Zincir marketler de bayram tatili süresince belirli gün ve saatlerde kapalı kalıyor. Bayramda evde olmayı tercih edenler ya da misafir ağırlayanlar market alışverişi için BİM, A101, ŞOK, MİGROS, CARREFOUR gibi marketlerin açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bayramın 2. günü marketler açık mı, kapalı mı? Zincir marketler bayramın 2. günü saat kaça kadar çalışıyor? İşte BİM, A101, ŞOK, MİGROS, CARREFOUR bayram çalışma saatleri…
22.04.2023 Ekonomi
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitledi. Vatandaş Tarım Kredi'ye akın etti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor
26.03.2023 Ekonomi
Ramazan kolisi 2023 fiyatları ve ürünler! A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kooperatif, Carrefour, Metro ramazan kolisi fiyatları ne kadar, ramazan kolisi içinde neler olur?
Ramazan kolisi 2023 fiyatları ve ürünler! A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kooperatif, Carrefour, Metro ramazan kolisi fiyatları ne kadar, ramazan kolisi içinde neler olur? Ramazan kolisi fiyatı ve içeriği hakkında araştırmaları Ramazan ayına az bir süre kala araştırılıyor. Büyükşehir belediyeleri, şehirlerin ilçe belediyeleri dışında vatandaşlar da Ramazan Ayı’nda muhtaç vatandaşlara Ramazan kolisi dağıtıyor. Ramazan Ayları’nda muhtaç ailelerin ve geçim sıkıntısı çeken ailelerin adreslerine kadar içerisinde birçok erzağın bulunduğu koliler yapılıyor. Peki, A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kooperatif, Carrefour, Metro ramazan kolisi fiyatları ne kadar, ramazan kolisi içinde neler olur? İşte Ramazan kolisi 2023 fiyatları ve ürünler…
15.03.2023 Ekonomi
1 Ocak marketler kaçta açılıyor, bugün Migros, BİM, A101, Şok, Carrefoursa açık mı? Yılbaşında marketler açık mı 2023?
1 Ocak marketler kaçta açılıyor, bugün Migros, BİM, A101, Şok, Carrefoursa açık mı? Yılbaşında marketler açık mı 2023? 1 Ocak (bugün) 2023 marketler kaçta açılıyor, Yılbaşında Migros, BİM, A101, Şok, Carrefoursa açık mı? Yeni yıl geldi. Yılın ilk günü marketlerin açılış saatleri ise merak konusu oldu. Market zincirleri arasında yer alan BİM, A101, ŞOK, Migros ve Carrefour marketlerin 1 Ocak (bugün) açık olup olmadığı sorgulanıyor.
1.01.2023 Ekonomi
Ceza alan zincir marketler! Hangi zincir marketler ceza aldı, neden ceza yediler? Zincir marketlere ceza listesi
Ceza alan zincir marketler! Hangi zincir marketler ceza aldı, neden ceza yediler? Zincir marketlere ceza listesi Ceza alan zincir marketler hangileri? Rekabet Kurulu, zincir marketlere 2,7 milyar liralık ceza verilen soruşturmanın devamı kapsamında, 13 teşebbüse 878,6 milyon liralık idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı. İşte Ceza alan zincir marketler…
23.12.2022 Ekonomi
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Zincir marketlerin yürütmenin durdurulması istemine ikinci ret
Zincir marketlerin yürütmenin durdurulması istemine ikinci ret Rekabet Kurumu'nun zincir marketlere yönelik 'rekabet ihlali' soruşturmasında 2,7 milyar lira cezası kesilen 5 zincir market ve 1 tedarikçi, kararı mahkemeye taşırken, yürütmenin durdurulması talebiyle açılan dava reddedilmişti. Ret kararını üst mahkemeye götüren zincir marketlerden 4'ünün itirazı, Ankara Bölge İdare Mahkemesi 8'inci İdari Dava Dairesi tarafından da reddedildi.
16.08.2022 Ekonomi
Zincir marketlerin yürütmeyi durdurma talebine ret
Zincir marketlerin yürütmeyi durdurma talebine ret Rekabet Kurumu'nun zincir marketlere kesmiş olduğu cezaya ilişkin açılan davada mahkeme yürütmenin durdurulması istemini reddetti.
22.06.2022 Ekonomi
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar?
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar? Ramazan sofralarının bereketi olan erzak paketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da raflarda yerini aldı. İftar ve sahurda lezzetli sofralar hazırlamak için Ramazan öncesi alışverişlerini yapmak için marketlerde fiyat araştırması yapmaya başladı. Marketler bu Ramazan’da da Ramazan kolilerini özel fiyatlarla sunmaya başladı. Peki, Ramazan erzak paketleri ne kadar oldu 2022? Ramazan erzak kolisi kaç lira? İşte 2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları!
23.03.2022 Ramazan Haberleri
Son dakika indirim açıklaması! Yüzde 10...
Son dakika indirim açıklaması! Yüzde 10... KDV değişikliğinin ardından flaş indirim açıklaması geldi. Dün başlayan KDV indirimi etiketlere yansıdı. Ancak fahiş fiyatlar hala vatandaşların alım gücünü zorluyor. Sektör temsilcilerinden art arda önemli açıklamalar geldi. YUMBİR Başkanı İbrahim Afyon yumurtayı yüzde 20 ila 25 kârla satan marketlerin indirime destek vermesini talep etti. Türkiye Perakendeciler Federasyonu da marketlere yüzde 10 indirim yapılması çağrısında bulundu.
15.02.2022 Ekonomi
Yılbaşı bileti ne kadar 2022? Milli piyango bileti fiyatları kaç para, tam-yarım-çeyrek yılbaşı bileti ne kadar veriyor?
Yılbaşı bileti ne kadar 2022? Milli piyango bileti fiyatları kaç para, tam-yarım-çeyrek yılbaşı bileti ne kadar veriyor? Yılbaşı bileti fiyatları ne kadar, 2022 Milli Piyango bileti fiyatları kaç lira? Milli Piyango 2022 Yılbaşı çekilişi merakla bekleniyor. Zengin olma hayali kuran vatandaşlar yılbaşı bileti fiyatlarını sorguluyor. 120 Milyon lira büyük ikramiye kazandıracak bilete sahip olmak isteyenler çeyrek, yarım ve tam yılbaşı bilet fiyatları hakkındaki aramalarını hızlandırdı. Peki, Yılbaşı bileti fiyatları ne kadar, Milli Piyango tam, yarım çeyrek bilet kaç lira, ne kadar ikramiye veriyor?
29.12.2021 Yaşam
Milli Piyango bileti nereden alınır, satan yerler neresi? Migros, Carrefour, BİM, A101 marketlerden Milli Piyango bileti alınır mı?
Milli Piyango bileti nereden alınır, satan yerler neresi? Migros, Carrefour, BİM, A101 marketlerden Milli Piyango bileti alınır mı? Milli Piyango bileti alımı ile ilgili aramalar yeni yıla az bir süre kala daha yoğunlaştı. Milli Piyango bileti almak isteyen vatandaşlar, biletleri nereden ve nasıl alacaklarını araştırıyor. Migros, Carrefour, BİM, A101 gibi marketlerde biletlerin satılıp satılmadığını sorguluyor. Milli Piyango biletleri online sistem üzerinden alınabildiği gibi bayilerden ve çeşitli marketlerden de satın alabiliyor. Peki, Milli Piyango bileti nereden satın alınır, hangi marketler piyango bileti satıyor? İşte Milli Piyango satın almak isteyenler için yollar…
29.12.2021 Ekonomi
Ayçiçek yağı, yumurta, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Büyük indirim geldi! Marketler düğmeye bastı
Ayçiçek yağı, yumurta, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Büyük indirim geldi! Marketler düğmeye bastı Ayçiçek yağı, yumurta, peynir, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Büyük indirim geldi. Marketler peş peşe açıklamalarda bulundu. Ayçiçek yağı, yumurta, peynir, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarında indirim yüzde 30'u buldu. İşte ŞOK, Migros ve CarrefourSa'da indirimli ürünler...
28.12.2021 Ekonomi
İndirim haberleri art arda geldi!  Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve...
İndirim haberleri art arda geldi! Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve... Fahiş fiyatlar nedeni ile uzun süredir gündemde olan zincir marketlerden bu kez indirim haberleri geliyor. Döviz kurunda görülen düşüşün ardından vatandaşlar özellikle gıda ürünlerindeki zamların geri çekilmesini bekliyordu. Migros, Şok ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri indirim haberlerini peş peşe duyurdu. Birçok ürünün fiyatı düşürüldü. Liste fiyatları açıklandı. Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve daha çok sayıda üründe indirim yapıldı. Ayçiçek yağının litresi 109 liraya, sütün litresi ise 6.90 liraya düşürüldü. Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan tuvalet kağıdı fiyatı ise 59 liraya çekildi. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan açıklamada girdi fiyatlarının düşmesi beklenmeden yüzde 30'a varan indirim yapıldığı duyuruldu.
27.12.2021 Ekonomi
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası!
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası! Rekabet Kurulu, 6 markete ceza uyguladı! Zincir marketlere, yaklaşık 2,7 milyar lira idari para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Pek çok kişi de Migros’un ceza alıp almadığını sorguluyor. Peki, Migros ceza aldı mı? Migros ne kadar ceza aldı? Migros’da ne kadar para cezası kesildi? İşte detaylar…
29.10.2021 Gündem
Zincir marketlere ceza! Şok market ceza aldı mı? İşte ŞOK marketin cezası ve ceza alan marketler...
Zincir marketlere ceza! Şok market ceza aldı mı? İşte ŞOK marketin cezası ve ceza alan marketler... Rekabet Kurumu zincir marketlere ceza! Fahiş fiyat uygulayan marketlere karşı yürütülen soruşturma tamamlandı. Rekabet Kurulu tarafından 5 zincir markete idari para cezası verilmesine karar verildi. Fahiş fiyat uygulayan ve fiyat yükselten marketler 22 milyon TL'den 958 milyon TL'ye varan miktarlarda idari para cezasına çarptırıldı. Peki, Şok market ceza aldı mı? ŞOK markete ne kadar ceza kesildi? Ceza alan marketler hangileri? İşte zincir marketlere verilen ceza...
29.10.2021 Gündem
Marketlere ceza! Bim ceza aldı mı? Ceza alan marketler hangileri?
Marketlere ceza! Bim ceza aldı mı? Ceza alan marketler hangileri? Rekabet Kurumu'ndan marketlere ceza! Soruşturma tamamlandı. Rekabet Kurulu tarafından zincir marketlerle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 5 zincir markete idari para cezası verilmesine karar verildi. Fiyat yükselten marketler 22 milyon TL'den 958 milyon TL'ye varan miktarlarda idari para cezası verildi. Peki, Bim ceza aldı mı? Ceza alan marketler hangileri? İşte marketlere verilen ceza...
29.10.2021 Gündem
BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 ve Savola Gıda'ya rekor ceza!
BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 ve Savola Gıda'ya rekor ceza! Rekabet Kurulu, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A 101 ve Savola Gıda'ya toplam 2 milyar 671 milyon lira idari para cezası verilmesine karar verdi
29.10.2021 Ekonomi
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor Corona virüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
Talep patladı! Bu ürünler yok satıyor
Talep patladı! Bu ürünler yok satıyor Sokağa çıkma kısıtlamalarının gelmesiyle birlikte marketlerde satılan ürünlere yoğun ilgi oluştu. Gıdadan kişisel bakım ürünlerine kadar birçok grupta ürünler yok satmaya başladı.
27.04.2020 Ekonomi
AVM'ler mayısta açılacak
AVM'ler mayısta açılacak Corona virüs salgını nedeni ile kapatılan AVM'lerin 8 Mayıs'tan itibaren kademeli olarak açılacağı öğrenildi.
23.04.2020 Ekonomi
Market zincirinden 'corona' önlemi: 60 yaş üstü müşterilere özel saat
Market zincirinden 'corona' önlemi: 60 yaş üstü müşterilere özel saat Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs kapsamında alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi. CarrefourSA’da, 60 yaş ve üzeri müşterilerin cumartesinden itibaren 08.00 – 09.00 saatleri arasında diğer insanlarla bir araya gelmeden alışveriş yapabilecek. Ayrıca, kasalara cam paravan getirildi ve müşteriler için 1,5 metre sosyal mesafe kuralı koyuldu.
20.03.2020 Gündem
Resmen duyuruldu! Rakibinin 30 mağazasını alıyor
Resmen duyuruldu! Rakibinin 30 mağazasını alıyor Fransa merkezli uluslararası bir süpermarketler zinciri olan Carrefour Group, Brezilya`daki rakibi Makro`nun 30 mağazasını 453.69 milyon dolar karşılığında satın almak için anlaştığını duyurdu.
17.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Carrefour ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki carrefour haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.