Gazete Vatan Logo

Milli Piyango bileti nereden alınır, satan yerler neresi? Migros, Carrefour, BİM, A101 marketlerden Milli Piyango bileti alınır mı?

Milli Piyango bileti alımı ile ilgili aramalar yeni yıla az bir süre kala daha yoğunlaştı. Milli Piyango bileti almak isteyen vatandaşlar, biletleri nereden ve nasıl alacaklarını araştırıyor. Migros, Carrefour, BİM, A101 gibi marketlerde biletlerin satılıp satılmadığını sorguluyor. Milli Piyango biletleri online sistem üzerinden alınabildiği gibi bayilerden ve çeşitli marketlerden de satın alabiliyor. Peki, Milli Piyango bileti nereden satın alınır, hangi marketler piyango bileti satıyor? İşte Milli Piyango satın almak isteyenler için yollar…

Milli Piyango bileti nereden alınır, satan yerler neresi? Migros, Carrefour, BİM, A101 marketlerden Milli Piyango bileti alınır mı?

Milli Piyango bileti satın almak isteyen vatandaşlar, biletin nerden ve nasıl alınacağını araştırıyor. Yeni yıla zengin olma hayaliyle girmek isteyenler şansını büyük ikramiye çekilişinde kullanmak istiyor. Migros, Carrefour, BİM, A101 gibi marketlerden de bilet alınabilinir mi, sorgulanıyor. Heyecanla ikramiyeyi kazanmayı bekleyenler piyango biletleri satın alıyor. Peki, Migros, Carrefour, BİM, A101 milli piyango bileti satıyor mu? Milli Piyango bileti nerden alınır?

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATAN MARKETLER HANGİLERİ, BİLET NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango biletlerini Migros ve Carrefour gibi marketlerde de satılıyor. Piyango bayilerinden ve yetkili satış yerlerinden de satış satın alma işlemi yapabilirsiniz. Online olarak da "millipiyangoonline.com" internet sitesi üzerinden satın alma oluyor.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI

ÇEYREK BİLET: 30 TL

YARIM BİLET: 60 TL

TAM BİLET: 120 TL

MİLLİ PİYANGO OYNAMANIN KURALLARI

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılıyor; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılıyor.

Haberin Devamı

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyangoda iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategori. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor.

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiye.