Çaresizlik

Çaresizlik

Son dakika çaresizlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çaresizlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çaresizlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çaresizlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çaresizlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 704 çaresizlik haberi bulunmuştur. Tüm çaresizlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Yargı'da duygu dolu anlar...  İzleyenler bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Yargı'da duygu dolu anlar... İzleyenler bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölüm özeti...
18.03.2024 Magazin
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki!
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki! Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası futbol yorumcuları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Şampiy10
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Hatay’daki orman yangınına müdahale sürüyor
Hatay’daki orman yangınına müdahale sürüyor Hatay’ın Belen ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sürerken, bölge halkı çalışmaları çaresizlik içerisinde izliyor.
16.07.2023 Vatan TV
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlerin yaklaştığı evler tahliye edildi. Söndürme çalışmaları için çevre illerden de destek istendi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
16.07.2023 Gündem
'Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor yazık değil mi o insanlara'
'Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor yazık değil mi o insanlara' Galatasaray'a kaybedilen derbiden sonra Fenerbahçe hakkında çok çarpıcı bir yazı kaleme alan duayen yorumcu Attila Gökçe Sarı Lacivertli yönetime seslenerek "Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor. Yazık değil mi o insanlara!" tepkisinde bulundu.
7.06.2023 Fenerbahçe
Rüyada Bayıldığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bayıldığını Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Bayıldığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bayıldığını Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüya sahibinin kendisini çaresiz hissetmesi ve bazı problemlerin olması rüyada bayıldığını görmek üzerinden yorumlanır. Hem aile hayatında hem de iş hayatında meydana gelen zor zamanları göstermektedir. Bu doğrultuda bir yandan bireysel bir yandan aile için ihtiyaçlarını karşılayamama üzüntüsü olarak değerlendirilir. Genel çerçevede rüya sahibinin yaşanabilecek olası kötü olayları ele alan bir rüya olduğunu söylemek mümkündür. Bu durum farklı rüya alimleri tarafından değişik biçimlerde ele alınmakta ve yorumlanmaktadır.
30.05.2023 Yaşam
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu: Terör örgütleriyle masaya oturmayacağım
Kılıçdaroğlu: Terör örgütleriyle masaya oturmayacağım Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Buradan açık ilan ediyorum; ben terör örgütleri ile masaya asla oturmadım ve hiçbir zaman da oturmayacağım." dedi.
18.05.2023 Gündem
Osman Nuri Kabaktepe: İstanbul'un bazı ilçelerinde itirazlarımız var
Osman Nuri Kabaktepe: İstanbul'un bazı ilçelerinde itirazlarımız var AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, seçim sürecinde gerçekleştirilecek saha çalışmaları hakkında, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda konuştu. Kabaktepe, “Muhakkak maddi hatalar olur, partiler tespitlerini yapıyor, bizim de tespitlerimiz var, bu tespitlere itirazlar oluyor. Bizim de İstanbul'un bazı ilçelerinde itirazlarımız var. Diğer partilerin de itirazları var. Bunlar her dönemde olacaktır" şeklinde konuştu.
17.05.2023 Gündem
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT Haber'de bugün başlayan Teknofest'le ilgili önemli açıklamalarda buludu. "Yarışmacı sayısının 1 milyona çıkması sessiz bir devrim gibi" diyen Bayraktar, "Dünya çapında tüm alanlarda büyük işlere imza atılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
Sudan'da Türk çift çatışmanın ortasında kaldı! Dehşet anlarını görüntülediler: Cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu...
Sudan'da Türk çift çatışmanın ortasında kaldı! Dehşet anlarını görüntülediler: Cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu... Sudan'da iç savaşın ortasında kalan Şükrü Tapan ve eşi Leyla Tapan, tahliye seferiyle İstanbul'a getirildi. Günlerce çatışmanın ortasında yaşadıkları apartmanda mahsur kalan çift o anları da görüntüledi. Bir tekstil firmasında yönetici olarak çalışan Şükrü Tapan, "Bütün binaların giriş katları bombalanmıştı, klimalar, trafolar patlatılmıştı. Dükkanlar yağlanmıştı, cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu. Yollar hep kapalıydı. İnternet yok, iletişim yok. Eşim çok etkilendi. Hep 'Hakkınızı helal edin' dedik ama bunu söylemek çok kötü" dedi. Leyla Tapan ise "O belirsizliği yaşamak bana çok acı verdi. Vatanımıza, çocuklarımıza kavuşur muyuz diye çok düşündüm. Biz arabalara bindik ama arkamızda halk kaldı. Orada yaşayan insanlar var, onları düşünüyorsunuz" diye konuştu.
27.04.2023 Dünya
Devlet Bahçeli: Önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız
Devlet Bahçeli: Önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İstikbal, Türk milletinindir. Başkalaşmadan değişerek, kendimiz olarak çok çalışarak, önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız" dedi.
7.04.2023 Gündem
Gabonlu Dina’nın sır ölümünde yeni şüpheler! Annesi ile kez konuştu
Gabonlu Dina’nın sır ölümünde yeni şüpheler! Annesi ile kez konuştu Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nun Karabük’te Filyos Çayı’nda cesedi bulunmuştu. Genç kızın ölmeden önce annesine attığı çaresizlik dolu yeni mesajlar ortaya çıktı. O mesajlarda, postane çalışanı 2 kişinin kendisine 10 bin TL karşılığı cinsel ilişki teklif ettiğini yazan Dina, 'Onlarla birlikte olmazsam bana yardım etmeyecekler' dediği belirtildi. Genç kızın Gabon’da yaşayan annesi Jessica Sandra Makemba Panga ise ilk kez konuştu.
7.04.2023 Gündem
Gabonlu Dina’ya hayatı zehir etmişler! Son mesajı ortaya çıktı: Eğer onlarla yatmazsam bana yardım etmeyeceklerini söylediler...
Gabonlu Dina’ya hayatı zehir etmişler! Son mesajı ortaya çıktı: Eğer onlarla yatmazsam bana yardım etmeyeceklerini söylediler... Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nun Karabük’te Filyos Çayı’nda cesedi bulunmuştu. Genç kızın ölmeden önce annesine attığı çaresizlik dolu yeni mesajlar ortaya çıktı. O mesajlarda, postane çalışanı 2 kişinin kendisine 10 bin TL karşılığı cinsel ilişki teklif ettiğini yazan Dina, 'Onlarla birlikte olmazsam bana yardım etmeyecekler' dediği belirtildi.
6.04.2023 Gündem
Prof. Dr. Orta: Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum
Prof. Dr. Orta: Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta, kuraklığın çok sıkı geldiğini belirterek, “Tüm canlıları etkiler, çok sinsi gelir, ne kadar kalacağı belli olmaz. Tüm canlıları çaresiz bırakır, depremde insanlardan başka çok ölen olmadı ama kuraklıkta tüm canlılar, ekosistem durur, istop eder her şey. O çaresizlik içerisinde ne kadar süreceğini de bilemezsiniz ve o çaresizlik de göçlere kadar sürer gider. Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum" dedi.
22.03.2023 Gündem
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 54’üncü bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 8.02 reyting, 20.83 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.60 reyting, 17.42 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
27.02.2023 Televizyon
Gerçek bir aşk hikâyesi! Veda Mektubu bugün başlıyor...
Gerçek bir aşk hikâyesi! Veda Mektubu bugün başlıyor... Kanal D’nin merakla beklenen iddialı dizisi “Veda Mektubu” bu akşam başlıyor. Başrol oyuncuları Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk’le diziyi, rollerini ve tüm Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketinden nasıl etkilendiklerini konuştuk...
27.02.2023 Magazin
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu Dünya Türkiye'de meydana gelen depremler sonrası harekete geçmiş çok sayıda kurtarma ekibi felaket bölgesine gitmişti. Meksikalı arama kurtarma ekibi üyesi Pola Moffitt, yaşadığı anları anlattı. Moffitt, "Katıldığım tüm operasyonlar arasında bu kesinlikle en zorlusu, en etkileyicisi oldu" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Dünya
Bakan Akar: Hepsi teyakkuzda, hizmete hazır
Bakan Akar: Hepsi teyakkuzda, hizmete hazır Terörle mücadele, hudut güvenliği, semalar, denizler ve yurt dışındaki görevlerini aksaksız ve eksiksiz sürdüren Mehmetçik, deprem bölgesinde de güvenliği tesis ediyor. Milli Savunma Bakanı Akar, "Bölgedeki gemi sayısı 24'e kadar çıktı. Hepsi teyakkuz halinde, hizmete hazır" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Gündem
İsviçreli ekipten duygu dolu açıklama: Bizimle son çorbalarını paylaşmalarını unutmayacağız
İsviçreli ekipten duygu dolu açıklama: Bizimle son çorbalarını paylaşmalarını unutmayacağız Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çalışmalarını tamamlayarak ülkelerine dönen İsviçreli arama-kurtarma ekibi üyesi Monika Suter, deprem bölgesinde tanık oldukları olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizimle son çorbalarını paylaşmalarını unutmayacağız" dedi.
16.02.2023 Gündem
Süper Lig'in yıldızı 'Ben Antalya'da kalacağım' dedi yüzyılın afetinden son anda kurtuldu
Süper Lig'in yıldızı 'Ben Antalya'da kalacağım' dedi yüzyılın afetinden son anda kurtuldu Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde olan 7.7 büyüklüğündeki deprem sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı yasa boğarken, Hatayspor, Gaziantep FK'nın Süper Lig'den çekilme kararı yerinde bir karar olarak yorumladı. 1 günlük tatilini Antalya'da geçirmek isteyen yıldız golcü faciadan son anda kurtulurken, tecrübeli oyuncunun "sabah erken saatlerde annem, çaresizlik içinde aradı. Arkadaşlarım nerede olduğumu öğrenmek istediler." ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
13.02.2023 Gaziantepspor

Benzer Haber Etiketleri

Çaresizlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çaresizlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.