Canlı Bomba Eylemi

Canlı Bomba Eylemi

Son dakika Canlı bomba eylemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Canlı bomba eylemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Canlı bomba eylemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canlı Bomba Eylemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canlı bomba eylemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 388 canlı bomba eylemi haberi bulunmuştur. Tüm canlı bomba eylemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı Bahçelievler'de makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobil sürücüsü, 3 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki polis aracının üzerine çıktı. Kazada 3 kişi yaralandı.
29.12.2022 Yaşam
Yılbaşını kana bulayacaktı! Canlı bomba eylemi hazırlığındaki Iraklı, Afyonkarahisar'da yakalandı
Yılbaşını kana bulayacaktı! Canlı bomba eylemi hazırlığındaki Iraklı, Afyonkarahisar'da yakalandı Afyonkarahisar'da, DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu belirtilen ve canlı bomba eylemi hazırlığında olduğu değerlendirilen Irak uyruklu Layth Raad Zaid Al/Refeat, operasyonla yakalandı.
29.12.2022 Yaşam
İstanbul'da canlı bomba yakalandı!
İstanbul'da canlı bomba yakalandı! İstanbul'da gerçekleştirilen DEAŞ operasyonunda, hakkında canlı bomba eylemi yapabileceği yönünde bilgiler bulunan yabancı uyruklu şahıs yakalandı.
24.05.2022 Gündem
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı!
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı! Afrin’de canlı bomba eylemi gerçekleştirecek 2 PKK/KCK-PYD/YPG’li kadın terörist yakalandı.
18.05.2022 Gündem
DEAŞ'lı üç canlı bomba eylem hazırlığında yakalandı! İçişleri duyurdu
DEAŞ'lı üç canlı bomba eylem hazırlığında yakalandı! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığı, eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı 'canlı bomba' Süleyman Elhamud ve beraberindeki 2 kişinin, Bursa'da polis ekiplerince yakalandığını açıkladı.
17.05.2022 Gündem
Şanlıurfa'da saldırı hazırlığındaki DEAŞ’lı terörist yakalandı
Şanlıurfa'da saldırı hazırlığındaki DEAŞ’lı terörist yakalandı Saldırı hazırlığındaki DEAŞ’lı 'canlı bomba', Şanlıurfa TEM ekiplerince yakalandı. Yakalanan terörist ile birlikte bu yıl DEAŞ’ın yapmayı planladığı 10’uncu canlı bomba eylemi engellenmiş oldu.
16.05.2022 Gündem
Servan'ın ölmediği bilgisi ekibi şoke ediyor!
Servan'ın ölmediği bilgisi ekibi şoke ediyor! Arka Sokaklar 567. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
25.11.2020 Televizyon
Hedefleri arasında İncirlik Üssü de varmış! Hepsi tutuklandı
Hedefleri arasında İncirlik Üssü de varmış! Hepsi tutuklandı Adana merkezli düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar ile iş insanları ve turist kafilelerini kaçırarak esir alma, güvenlik güçleri ile stratejik öneme sahip yerlere saldırı düzenleme planları yaptıkları belirlenerek gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ üyesi 1’i kadın 22 şüpheliden 20’si tutuklandı. 1 şüpheli ev hapsine çarptırılırken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Örgüt üyelerinin hedefinde İncirlik Hava Üssü’nde eylem yapmak olduğu ortaya çıktı.
21.11.2020 Gündem
Canlı bomba eylemi hazırlığındaki terörist yakalandı!
Canlı bomba eylemi hazırlığındaki terörist yakalandı! Türkiye’ye kaçak yollarla iki kez geçtiği tespit edilen DAEŞ’li terörist İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın yürüttüğü başarılı operasyonla gözaltına alındı. Türkiye’de canlı bombalı eylemde bulunacağı şüphesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen şüphelinin üzerinden Rakka’da saha sorumlusu olduğu belirtilen örgüte ait Arapça yazılı kimlik kartı bulundu.
26.04.2020 Gündem
PKK, corona virüs belirtisi taşıyan militanlarını kaderine terk  ediyor
PKK, corona virüs belirtisi taşıyan militanlarını kaderine terk ediyor Terör örgütü PKK'nın, yeni tip koronavirüs belirtisi görülen teröristleri ölüme terk ettiği ya da canlı bomba eylemcisi olmaya zorladığı ortaya çıktı. Salgının çözülmeye yol açmasından çekinen örgütün sözde üst yönetiminin, Kovid 19'a yakalanan teröristlerin gizli tutulmasını isteyerek bu konuda haberleşme yapılmasını yasakladığı belirlendi
27.03.2020 Gündem
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
İşte Azez'de yakalanan o bombacı!
İşte Azez'de yakalanan o bombacı! Türk güvenlik güçlerinin Azez’de yakaladığı teröristin DEAŞ’ın ‘baş bombacısı’ ‘Ebu Cihad El Din El Nasır Ubeyde’ kod adlı Yusuf Huba olduğunu ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli ülkelerdeki 20 saldırının faili olarak aranan Huba’nın ayrıca DEAŞ’ın tüm dünyada canlı bomba ve bomba eğitiminden sorumlu elebaşısı olduğunu söyledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Türk vatandaşlığından çıkarılması ile ilgili "Vatandaşlıktan çıkarılması için 229 kişilik liste vardı. Bu kişilerden 18’i ya teslim oldu ya yakalandı ya da tutuklandı. Kalan 211 kişinin (Gülen dahil) işlemi tamamlanıp Cumhurbaşkanlığı makamına sunulacak. İmzalandıktan sonra vatandaşlıktan çıkarılma işlemi tamamlanmış olacak" dedi.
22.11.2019 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: PKK'ya katılım 101 kişiye kadar düştü
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: PKK'ya katılım 101 kişiye kadar düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, örgütüne katılımın sürekli düştüğünü belirterek "Örgüte katılan kişi sayısı 2018'de 136, bu yıl da şu ana kadar 101'dir" dedi.
23.10.2019 Siyaset
DEAŞ'lı kadın teröristi PKK'lılar sınıra ulaştırmış
DEAŞ'lı kadın teröristi PKK'lılar sınıra ulaştırmış İçişleri Bakanlığı'nın "Terörden Arananlar Listesi"nde mavi kategoride yer alan ve 22 Ocak 2018'de Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olduktan sonra getirildiği Adıyaman'da mahkemece serbest bırakılıp Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tutuklanan DEAŞ'lı kadın terörist, kendilerini Türkiye sınırına örgütten habersiz para karşılığı kaçakçılık yapan PKK'lı teröristlerin getirdiğini anlattı.
18.05.2019 Gündem
Teröristbaşı Gülen örgüt üyelerini sokağa çağırdı!
Teröristbaşı Gülen örgüt üyelerini sokağa çağırdı! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, teröristlerine sokağa çıkıp katliam yapma talimatı verdi. “Suriye ve Türkiye eş zamanlı karışacak” diyen Gülen, “Provokasyona hazır olun” mesajı verdi. Gülen, seçim sürecinde 2 canlı bomba eylemi yapılacağını söyledi.
15.05.2018 Gündem
ABD-Fransa-Kandil’den seçim için ittifak
ABD-Fransa-Kandil’den seçim için ittifak ABD-Fransa ve Kandil’den gelen PKK’lı teröristler aynı masa etrafında 24 Haziran için birleşti. Alçak toplantıda terör örgütü PKK’ya marjinal sol örgütlerle ‘çatı’ oluşturup eylem yapması talimatı verildi.
11.05.2018 Gündem
FETÖ-PKK'nın "terör" dayanışması
FETÖ-PKK'nın "terör" dayanışması Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK'nın, 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi ve sonrasında yaptığı işbirliği, yapılan açıklamalar ve eylemlere de yansıyor.
13.02.2018 Gündem
YPG’nin ikinci canlı bombası!
YPG’nin ikinci canlı bombası! TSK ve ÖSO birlikleri önünde tutunamayan terör örgütü PKK/YPG, umutsuzca intihar saldırıları ve canlı bomba eylemlerine yöneldi. Geçen hafta Cinderes’in batısında bulunan El Hammam köyünde etkisiz hale getirilen Avesta Khabur kod adlı Suriyeli terörist Zeluh Hemo’nun ardından ikinci canlı bomba eylemi geldi.
2.02.2018 Gündem
Canlı bomba sanılan Suriyeli kız, kaçırılmayı bekliyormuş
Canlı bomba sanılan Suriyeli kız, kaçırılmayı bekliyormuş Adana'da, cami önünde yüzünü eşarpla gizleyip sırt çantasıyla yol kenarında şüpheli hareketler yapan 20 yaşındaki Suriyeli genç kız, 'Canlı bomba' olabileceği düşünülerek ihbar edildi. Sevk edilen ekiplerin bulduğu genç kız, aynı bölgede kaçırılan ablasını kurtarmak için kendisinin de kaçırılmasını beklediğini ileri sürdü.
20.01.2018 Gündem
Afrin'e komşu Azeze ÖSO takviyesi
Afrin'e komşu Azeze ÖSO takviyesi Türkiye'nin olası operasyonuyla gündeme gelen Suriye'nin Afrin kentiyle sınır komşusu olan Azez'e, harekatta görev alması beklenen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) asker takviyesi yaptı. Azez'e, üzerinde uçaksavar monte edilmiş olan kamyonetlerle ellerinde Türk bayrakları ile gelen ÖSO güçleri, tekbirler eşliğinde Afrin sınırındaki mevzilerde görevlendirildi. Öte yandan yaşananların ardından Azez'e yönelik hem PYD hem de DEAŞ saldırılarına karşı önlemler de en üst seviyeye çıkarıldı.
19.01.2018 Gündem
Ruh haline göre patlayacakmış!
Ruh haline göre patlayacakmış! Hatay’da eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ’lı canlı bombanın iddianameye giren ifadeleri, tüyler ürpertti: Aklımda bir il yoktu. Talimat gelince o zamanki ruh halime göre yeri belirleyecektim
5.01.2018 Gündem
İşte AVM bombacıları! Fotoğrafları ortaya çıktı
İşte AVM bombacıları! Fotoğrafları ortaya çıktı İstanbul Bayrampaşa’da bir AVM’nin otoparkında, bir otomobil ve motosiklette ele geçen bombalarla ilgili gözaltına alınan bombacı çiftin fotoğrafları ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Sabancı Merkez Camisi'nde asılsız canlı bomba ihbarı
Sabancı Merkez Camisi'nde asılsız canlı bomba ihbarı ADANA'da, Sabancı Merkez Camisi'nde cuma namazında canlı bomba eylemi yapılacağı ihbarı üzerine polis geniş güvenlik önlemi aldı. Sivil ekiplerin gözetiminde kılınan namazın ardından cemaat camiden ayrılırken, ihbarın asılsız olduğu belirlendi.
29.09.2021 Gündem
‘Hayalet bomba’ patlayınca yakalandılar!
‘Hayalet bomba’ patlayınca yakalandılar! Ankara’da 17 Temmuz’da evinde yapmaya çalıştığı bombanın patlaması üzerine gözaltına alınan şüpheli ile eşi ve kızı tutuklandı. Evdeki patlayıcının, detektörler ve bomba köpekleri tarafından tespit edilemeyen ‘TATP’ tipi olduğu ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Evde imal etmeye çalıştıkları bomba patlayınca yakalandılar
Evde imal etmeye çalıştıkları bomba patlayınca yakalandılar Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki evinde imal etmeye çalıştığı "TATP" tipi patlayıcının infilak etmesinin ardından gözaltına alınan şüpheli ile eşi ve kızı tutuklandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Bomba Eylemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canlı bomba eylemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.