Cani

Cani

Son dakika cani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cani gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.098 cani haberi bulunmuştur. Tüm cani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyor
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyorYaz sezonuna damga vuran Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisinde geri sayım başladı. Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nun başrollerini paylaştığı günlük dizi “Ayazın Sonu Güneş”, 22 Temmuz Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.
18.07.2024Magazin
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştırCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "15 Temmuz gecesi, milletimiz sadece bir darbe girişimini değil, aynı zamanda demokrasimize ve bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır." açıklamasında bulundu.
15.07.2024Gündem
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yok
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yokİş dünyasının önde gelen temsilcileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’inci yıldönümünde daha güçlü bir Türkiye için milli irade, birlik, beraberlik ve istikrar mesajları verdi.
15.07.2024Ekonomi
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla siyasiler peş peşe mesaj yayınladı.
15.07.2024Gündem
İş dünyasından '15 Temmuz' mesajı: Türk milleti dünyaya demokrasiyi savunma iradesini gösterdi
İş dünyasından '15 Temmuz' mesajı: Türk milleti dünyaya demokrasiyi savunma iradesini gösterdiİş dünyası temsilcileri, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.
14.07.2024Ekonomi
Bakan Güler: Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğiz
Bakan Güler: Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğizMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bakanlığımızın hain FETÖ'yle mücadelesi, örgütle iltisaklı tek bir personel kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla sürdürülecektir. Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
12.07.2024Gündem
Karısını çocuklarının ve aldattığı adamın gözleri önünde katletti! Cani kocanın kan donduran planı
Karısını çocuklarının ve aldattığı adamın gözleri önünde katletti! Cani kocanın kan donduran planıEşinin başka bir ilişkisi olduğunu duyan adamın gözü döndü. Genç kadını, çocuklarının ve sevgilisi izlediği sırada katleden koca cesetten kurtulmak için ise kan donduran bir plan yaptı.
9.07.2024Dünya
15 temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektör idari izinli mi? 15 Temmuz'da bankalar açık mı?
15 temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektör idari izinli mi? 15 Temmuz'da bankalar açık mı?15 Temmuz'un resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. 15 Temmuz bu sene pazartesi gününe denk geliyor. FETÖ'nün hain darbe girişimine gösterilen direnişin sembolü olan 15 Temmuz TBMM'de, resmi tatil kanun teklifi görüşülmüş ve karara bağlanmıştı. 15 Temmuz, 2017 yılında yürürlüğe girdi.
1.07.2024Gündem
Adana'da kardeşine bisiklet sürmeyi öğreten çocuğu maganda kurşunu öldürüyordu! Şok olay
Adana'da kardeşine bisiklet sürmeyi öğreten çocuğu maganda kurşunu öldürüyordu! Şok olayAdana'da evin önünde kardeşine bisiklet sürmeyi öğreten çocuğun ayağına maganda kurşunu isabet etti. Şans eseri mermi çocukların kafasına gelmezken o anlar saniye saniye görüntülendi.
2.07.2024Adana
15 Temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektörde 15 Temmuz’da tatil mi?
15 Temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektörde 15 Temmuz’da tatil mi?15 Temmuz resmi tatil mi? sorusu temmuz ayına kısa bir süre kala sorgulanmaya başlandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yılda yurt genelinde anma törenleri ve etkinliklerle anılacak. Pazartesi gününe denk gelen 15 Temmuz'da resmi kurumların çalışma durumu ise sorgulanıyor. FETÖ'nün darbe girişimine gösterilen direnişin sembol günü olan 15 Temmuz TBMM'de görüşülen kanun teklifiyle, 2017 yılı itibariyle resmi tatil olarak kabul edildi. Peki, Özel sektöre 15 Temmuz tatil mi?
29.06.2024Gündem
Canı sıkılınca yapmaya başladı! Kilosunu 150 liradan satıyor, talep resmen patladı
Canı sıkılınca yapmaya başladı! Kilosunu 150 liradan satıyor, talep resmen patladıYozgat’ta 3 yıl önce 300 kök ile hobi olarak evinin bahçesine ekimini yaptığı böğürtlenden yüksek verim elde eden Atilla Açıkgöz, bu yıl kök sayını 3 bine çıkardı. 4 dönüm alandan 10 tona yakın böğürtlen üreten Açıkgöz, taleplere yetişemiyor, ürünler bahçeden çıkmadan tükeniyor.
29.06.2024Ekonomi
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’Balıkesir’de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) yargılandığı davanın ilk duruşması başladı. E.Ö. ve babasının mahkemedeki ifadelerindeki detaylar ise şoke etti.
28.06.2024Gündem
Otobüs durağına asılan ilan herkesi hayrete düşürdü!
Otobüs durağına asılan ilan herkesi hayrete düşürdü!Adana'da otobüs duraklarına asılan '3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu. Görenler polis haber versin. Sapıktır' yazılı ilan, görenleri hayrete düşürdü.
30.06.2024Adana
Eylem Tok ve oğlu 106 gün sonra yakalandı! Aci ailesi CNN TÜRK'e konuştu: Oğlumun mezarına gidip müjdeyi vereceğim
Eylem Tok ve oğlu 106 gün sonra yakalandı! Aci ailesi CNN TÜRK'e konuştu: Oğlumun mezarına gidip müjdeyi vereceğimOğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok Amerika’ya kaçmıştı. Kırmızı bültenle aranan anne ve oğlu 106 gün sonra Amerika’da yakalandı. Hürriyet’e konuşan baba Özer Aci “Havalimanında o cani annenin gözüne bakacağım” dedi.
15.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur 106 gün sonra ABD'de yakalandı! Baba Özer Aci: Havalimanında dört gözle bekleyeceğim
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur 106 gün sonra ABD'de yakalandı! Baba Özer Aci: Havalimanında dört gözle bekleyeceğimOğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok Amerika’ya kaçmıştı. Kırmızı bültenle aranan anne ve oğlu 106 gün sonra Amerika’da yakalandı. Hürriyet’e konuşan baba Özer Aci “Havalimanında o cani annenin gözüne bakacağım” dedi.
15.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmış
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmışİstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart gecesi Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur, 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardı. Kazanın ardından cani anne ile katil oğlu, önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtı. Haklarında kırmızı bülten ile yakalama kararı çıkartılan Tok ile katil oğlu hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında yakalandığını bildirdi. Öte yandan Eylem Tok ve oğlunun nasıl yakalandığı ortaya çıktı.
14.06.2024Gündem
Ampute Milli Futbol Takımı, üst üste 3'üncü kez Avrupa şampiyonu
Ampute Milli Futbol Takımı, üst üste 3'üncü kez Avrupa şampiyonuAmpute Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya'yı 3-0 yenerek üst üste 3'üncü kez mutlu sona ulaştı.
8.06.2024Futbol
İsrail Gazze'de katliama devam ediyor. Vurulan mülteci kampında 200 kişi hayatını kaybetti
İsrail Gazze'de katliama devam ediyor. Vurulan mülteci kampında 200 kişi hayatını kaybetti 7 Ekim tarihinde Gazze'de başlayan İsrail katliamı devam ediyor. Filistin topraklarında savaşı sona erdirecek 3 aşamalı ateşkes teklifi masada beklerken Orta Doğu'da tansiyon yükselmeye devam ediyor. İsrail, Hizbullah’ın topraklarına yolladığı drone’a müdahale edemezken IDF Refah’daki saldırılarını artırmaya devam ediyor. İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin ortasındaki Nusayrat Mülteci Kampı ile çeşitli bölgelere düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 200'ü geçti.
8.06.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de zulüm durdurulmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de zulüm durdurulmalıCumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan 'Gazze'de zulüm durdurumalı' vurgusu yaparak, "İsrail'e katliamlarında cephane ve silah desteği veren ülkeler, artık bu suça ortak olmaktan vazgeçmelidir." ifadelerini kullandı.
6.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.