Bayram tatilindeki trafik kazalarında acı bilanço
Bayram tatilindeki trafik kazalarında acı bilanço Bayram tatilinin başladığı 9 Ağustos mesai bitiminden bugün saat 16.00'ya kadar meydana gelen kazalarda ölü sayısı 40'a, yaralı sayısı 349'a yükseldi.
13.08.2019 Yaşam
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı 30 ilde 5 gündür devam eden FETÖ’ye düzenlenen “KISKAÇ-10” operasyonlarında 91 şüpheli yakalandı.
9.03.2024 Gündem
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya, 77 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı düzenlenen ‘Kıskaç’ operasyonlarında 611 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.10.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Kuzey Marmara Otoyolu'nu 864 milyon araç kullandı
Bakan Karaismailoğlu: Kuzey Marmara Otoyolu'nu 864 milyon araç kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nu açıldığı günden bu yana 864 milyon aracın kullandığını, bu proje ile yılda 5,4 milyar lira tasarruf sağlandığını duyurdu.
1.04.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Ülkemizi uluslararası koridora çevirdik, dünyayı Türkiye’ye bağladık
Bakan Karaismailoğlu: Ülkemizi uluslararası koridora çevirdik, dünyayı Türkiye’ye bağladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım ve iletişim altyapısına son 20 yılda 183 milyar dolar üzerinde yatırım yapıldığını söyledi. Karaismailoğlu, “Türkiye'nin dört bir köşesinde hizmet ve eser fırtınası estirdik, estirmeye de devam ediyoruz. Başkalarının 100 yılda inşa edemediği dev projeleri, dünya çapındaki eserleri 20 yıl gibi kısa sürede tamamlayarak yalnızca ülkemizin değil dünyanın hizmetine sunduk. İleri teknoloji büyük ölçekli kara yolu eserleri sayesinde ortaya koyduğumuz başarılarla ülkemizi uluslararası koridora çevirdik, dünyayı Türkiye'ye bağladık” dedi.
26.01.2023 Ekonomi
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Bölgede bölünmüş yol olmayan ana yol kalmadı'' açıklamasında bulundu.
11.10.2022 Siyaset
Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, nerede, açıldı mı? Assos - Troya ( Ayvacık - Küçükkuyu) tünelleri ile geçiş kaç dakika?
Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, nerede, açıldı mı? Assos - Troya ( Ayvacık - Küçükkuyu) tünelleri ile geçiş kaç dakika?  Assos ve Troya Tüneli nerede, Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, geçiş kaç dakika? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki yol ve Assos, Troya Tünelleri'nin açılışını gerçekleştirecek. Peki, Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, nerede, açıldı mı? Assos - Troya ( Ayvacık - Küçükkuyu) tünelleri ile geçiş kaç dakika? 
11.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal konuta rekor bir başvuru olduğunu söyleyen Erdoğan, "Son dönemde konut, kira, ve emlak fiyatlarındaki dengesiz yükselişler bizi yeni ve daha büyük adımlara yönelttiler. Kampanyaya 7.2 milyon başvuru yapıldı." dedi. Öte yandan öğrencilere müjde veren Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz." diye konuştu. Esnafa da müjde veren Erdoğan, "Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yüreği vatan sevgisinden, millet aşkından yoksun, tek işi konuşmak olanlara baktığımızda, şunu çok net görüyoruz ki; proje yapmayı bırakın, taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştirenlerin en ön safında yer alıyor" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Çalışmalar devam ediyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek!
Çalışmalar devam ediyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek! Çanakkale-İzmir kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki Kazdağları rampaları geçişinde, bölünmüş yol ve tünel çalışmaları devam ediyor. Bölgede inceleme yapan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, "Tünelin açılışıyla, yoğun trafikte, özellikle turizmin olduğu bu aylarda zaman zaman 50 dakika süren yolculuk, 5 dakikaya inecek" dedi.
29.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur, enflasyon ve fiyat artışlarıyla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur, enflasyon ve fiyat artışlarıyla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEİK Merkez Ofisi Açılışı ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na cevap vererek, "Erdoğan'ı 15 Temmuz gecesi kaçırtamadınız ama sen tankların arasından kaçtın" dedi. Erdoğan, küresel emtia fiyatlarında çok dengesiz artışların olduğu bir dönemden geçtiklerinin altını çizerek 'Kur ve enflasyon sorunun üstesinden elbette geleceğiz. Bu süreçte istihdamı, üretimi, ihracatı koruyarak hiçbir insanımızın çöküşüne izin vermeyeceğiz. Bir yandan insanlarımızın günlük hayatlarını etkileyen fiyat artışlarının önüne geçerek, bir taraftan gelirleri artırarak gelir seviyesindeki düşüşün derhal önüne geçeceğiz. Ülkemizi bu kısır döngüden kısa sürede çıkartabiliriz' açıklamasında bulundu.
27.05.2022 Siyaset
Tatilciler dönüş yolunda, trafik durma noktasında! Kilometrelerce kuyruk oluştu
Tatilciler dönüş yolunda, trafik durma noktasında! Kilometrelerce kuyruk oluştu Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve 'kilit kavşak' olarak adlandırılan Kırıkkale'de bayram dönüşü nedeniyle trafik durma noktasına geldi, uzun araç kuyrukları oluştu. D-100 Kocaeli geçişinde trafik akıcı şekilde ilerlerken, TEM Otoyolu'nda trafiğin iki şeride düştüğü kısımlarda kuyruklar oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu'nda ise trafik akıcı şekilde ilerliyor.
4.05.2022 Gündem
Kar yağışı başladı! Kar günlerce sürecek! Meteoroloji'den son dakika peş peşe açıklamalar... İstanbul, Ankara...
Kar yağışı başladı! Kar günlerce sürecek! Meteoroloji'den son dakika peş peşe açıklamalar... İstanbul, Ankara... Son dakika kar açıklaması! Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi. Kar yağışı başladı! 5 gün boyuncu kar yağacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul kar teyakkuzuna geçti. Valilik birçok tedbiri açıklarken Meteoroloji'den yeni uyarı geldi. İstanbul'da beklenen kar yağışı gece saatlerinden bu yana aralıklarla etkili oluyor. Bugün Güney Ege kıyıları dışında tüm yurtta yağış bekleniyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Kırklareli, Yalova, Bursa, Bilecik, Tekirdağ'ın doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Konya, Karaman, Aksaray, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Antalya’nın doğusu, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Muş, Bitlis, Şırnak, Van’ın güneyi, Hakkari, Adıyaman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da 5 gün sürmesi beklenen yağışla birlikte kar kalınlığının 20 santimi aşması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında "Kalp hastaları olanlar için çok tehlikeli, onlar kesinlikle dışarı çıkmasınlar. Kalp krizini tetikler. Tedbirlerin hepsi alınmış durumda, iyi oldu bu başlangıç. Yarın daha yoğunlaşacak. Önemli olan yarın akşamı atlatmak" dedi. . İşte 10 Mart hava durumu raporu...
10.03.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nü yürüyerek geçti
Bakan Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nü yürüyerek geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 26 Şubat'ta hizmete açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki son hazırlıkları yerinde inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 4 bin 608 metre uzunluğundaki köprüde yürüyüp, Asya'dan Avrupa kıtasına geçti. Karaismailoğlu, "Yatırım bedeli 2 milyar 545 milyon euro tutarındaki Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile Çanakkalelileri ve tüm milletimizi şanlı tarihine ve 21'inci yüzyıla yaraşır eserle buluşturuyoruz" dedi.
19.02.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Bizi yolumuzdan kirli oyunlarla döndüremezler
Bakan Karaismailoğlu: Bizi yolumuzdan kirli oyunlarla döndüremezler Çanakkale'de, Kazdağları’ndaki geçişi 35 dakikadan 5 dakikaya düşürecek Ayvacık T-2 Tüneli 'Işık Görme' programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Kuru iftiralar, ayak oyunları, bizi yıldıracak olsaydı bu yola baş koymazdık. Bizi yolumuzdan bu kirli oyunlarla döndüremezler. Bu iftiralarla ve iftiracılarla nasıl millet önünde hesaplaştıysak şimdi de öyle yapağız. Yolumuza da devam edeceğiz” dedi.
1.02.2022 Ekonomi
Fırtına İstanbul dahil pek çok ili perişan etti! Peş peşe uyarılar geliyor
Fırtına İstanbul dahil pek çok ili perişan etti! Peş peşe uyarılar geliyor Fırtına Türkiye'yi vurdu. Başta İstanbul olmak üzere İzmir, Balıkesir, Bursa ve Tekirdağ'da önceki günden bu yana devam eden rüzgar, bugün de etkisini artırdı. İstanbul'da rüzgarın etkisiyle araçların üzerine çamur yağarken, İzmir'de deniz taştı. Arnavutköy'de uçan çatı ise mahalleliye büyük panik yaşattı.
29.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuşarak, "Yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü ile Türkiye, yeni bir sıçrama dönemini daha başarıyla gerçekleştirmiş oluyor." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan makam aracı ile köprüden ilk geçişi yaptı.
13.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dün imzalanan kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşmenin ülkemize ve kamu çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerek bakanımızı, gerek bu noktada Memur-Sen tarafını, tüm işçi ve memur kesimini, 2022-2023 yılları için memur maaşlarındaki artış oranı ortalama yüzde 31,2 ve miktar olarak 1352 lira olarak gerçekleşmiştir. En düşük memur maaşı 4 bin 348 liradan 5 bin 700 liraya yükselmiştir." dedi.
24.08.2021 Siyaset
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul'da Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizin gelişmesi yolunda atılan adımlara bir yenisini ekliyoruz. Bugün Türkiye'nin kalkınmasında yeni bir dönem başlatıyoruz." dedi.
26.06.2021 Siyaset
Çanakkale-İzmir yolu trafiğe kapandı!
Çanakkale-İzmir yolu trafiğe kapandı! Gelen son dakika haberine göre; Çanakkale-İzmir karayolu, Ayvacık ilçesi Nusratlı rampalarında taş kırma makinesi taşıyan TIR’ın dorsesinin şasisinin kırılması sonucu kapandı. Dün saat 23.00'ten beri çift yönlü ulaşıma kapalı olan yolda, 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.
28.05.2021 Gündem