Çanakkale Deprem

Çanakkale Deprem

Son dakika Çanakkale deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çanakkale deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çanakkale deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çanakkale Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çanakkale deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 çanakkale deprem haberi bulunmuştur. Tüm çanakkale deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege Denizi'nde peş peşe korkutan depremler
Ege Denizi'nde peş peşe korkutan depremler Ege Denizi'nde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında peş peşe depremler... Bölgedeki 4,3 şiddetindeki depremin ardından 3,5 büyüklüğünde iki sarsıntı daha meydana geldi.
11.10.2019 Gündem
46 artçı deprem! Belediye Başkanı uyardı: Çatlak binalar gidebilir
46 artçı deprem! Belediye Başkanı uyardı: Çatlak binalar gidebilir Çanakkale Valiliği, Ayvacık ilçesinde saat 21.23’te meydana gelen 5.0 şiddetindeki depremin ardından bölgede büyüklükleri 3,6 ile 1,0 arasında 46 adet artçı deprem meydana geldiğini ve deprem aktivitesinin takip edildiğini bildirdi. Depremin merkez üssü Ayvacık'ta bugün ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.
21.02.2019 Gündem
Çanakkale'de deprem
Çanakkale'de deprem Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Karaman'da da öğle saatlerinde 2.5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.
14.01.2018 Yaşam
İki ilde korkutan depremler!
İki ilde korkutan depremler! Muğla'nın Milas İlçesi ve Balıkesir'in Edremit Körfezi depremlerle sarsıldı. 4.2 büyük lüğündeki iki depremde can ve mal kaybı olmadı.
16.09.2017 Yaşam
Çanakkale'de 4,3 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4,3 büyüklüğünde deprem Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.03.2017 Yaşam
Kandilli'deki deprem toplantısında "Çanakkale" açıklaması
Kandilli'deki deprem toplantısında "Çanakkale" açıklaması Boğaziçi Üniversitesi Kandil Rasathanesi'nde deprem toplantısı yapıldı. Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Çanakkale'deki deprem öncü mü? sorusuna "Bunu maalesef bilemiyoruz, öncü olup olmadığını. Ancak büyük bir deprem gerçekleştikten sonra bu öncüydü diyebiliyoruz. Deprem etkinliği büyüklükleri azalarak sürmekte. Bunlar daha uzun sürebilir, 1 hafta, 15 gün daha sürebilir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Çanakkale sallanmaya devam ediyor
Çanakkale sallanmaya devam ediyor Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde deprem hareketliliği devam ediyor. Son olarak 13:19'da 3.2 şiddetinde bir deprem daha oldu.
16.02.2017 Yaşam
Çanakkale'de 4,6 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4,6 büyüklüğünde deprem Çanakkale'de bir deprem daha... Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Çanakkale depreminin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Çanakkale bir haftada 807 kez sallandı
Çanakkale bir haftada 807 kez sallandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Gülpınar köyü açıklarında 6 Şubat Pazartesi günü 06.52'de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından bir hafta içerisinde 800'ün üzerinde sarsıntı gerçekleşti. Bölgede, 1008 yapıda hasar oluştuğu tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Yaşanan depremler daha büyük bir depremin habercisi olabilir
Yaşanan depremler daha büyük bir depremin habercisi olabilir Son günlerde Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremler sebebiyle uzmanlar tarafından yapılan araştırmalarda, bölgede 7 ve üzerindeki şiddetlerde deprem beklendiği yorumu yapılıyor.
29.09.2021 Gündem
Çanakkale depremi için Gökçek'ten son dakika bomba iddia!
Çanakkale depremi için Gökçek'ten son dakika bomba iddia! Çanakkale'de peş peşe yaşanan depremlerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ilginç bir iddia geldi. İşte son dakika haberiyle ilgili ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Çanakkale'de korkutan depremler!
Çanakkale'de korkutan depremler! Çanakkale, 4.4 ve 4.3 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı.
27.10.2015 Yaşam
Rektör Laçiner: 'Keşke her yıl deprem olsa'
Rektör Laçiner: 'Keşke her yıl deprem olsa' Çanakkale Meslek Yüksekokulu ve Akademi Çanakkale Derneği’nin birlikte düzenlediği ’Deprem Gerçeği ve Çanakkale’ konulu panele Rektör Prof...
29.09.2021 Gündem
Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı Peters, İstanbul'da şantiyeyi ziyaret etti!
Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı Peters, İstanbul'da şantiyeyi ziyaret etti! İstanbul'un Kadıköy İlçesinde bulunan inşaatı ziyaret eden Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, ülkesinden ithal edilen sismik izolatörlerin ilk defa kullanıldığı Kadıköy'deki binanın şantiyesini ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa ve çevre illerde hissedildi. Peki bu depremi nasıl yorumlamak gerekiyor? Bölgede hangi faylar büyük deprem üretebilir? Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
20.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü ‘Şehitlerimizi Unutmadık, Unutmayacağız’ temalı karma spor etkinliği gerçekleştirdi.
11.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Bakırköy-Kirazlı Metro hattı bugün açıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara hitap etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "5 yıl bitti 5 yıl. İBB acaba kaç metro yaptı? Yalandan başka bir şey yok. Rahmetli Kadir Bey'in yaptıklarına sahip çıkıyor, bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor." dedi.
10.03.2024 Gündem
Japon deprem uzmanı Çanakkale depremini tahmin etmişti! Marmara için uyarıda bulundu
Japon deprem uzmanı Çanakkale depremini tahmin etmişti! Marmara için uyarıda bulundu Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Çanakkale’de meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremi daha önceden tahmin ettiğini söyledi, yeni uyarılarda bulundu.
6.03.2024 Gündem
Deprem İstanbul'u salladı! Naci Görür’den ilk açıklama
Deprem İstanbul'u salladı! Naci Görür’den ilk açıklama Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale’nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Stres birikiminin olduğu bölgelerde depremin beklendiğini vurgulayan Görür, "Gemlik Körfezi'nde bir aktivite var" dedi.
5.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çanakkale Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çanakkale deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.