Çalışan Kadın

Çalışan Kadın

Son dakika çalışan kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalışan kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalışan kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalışan Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalışan kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.611 çalışan kadın haberi bulunmuştur. Tüm çalışan kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi
Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı. Banka görevlilerini şoke eden olay an be an amatör kameralara yansıdı.
17.04.2024 Vatan TV
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek İŞKUR, kadın istihdamı yapan şirketlere 25 bin lira destek vereceğini açıkladı. İşyerleri, çalıştırdıkları sigortalı sayısının yüzde 10’una kadar katılımcı talep edebilmektedir. Ayrıca, proje çerçevesinde çalışan kadın işçiye 0-66 ay aralığında çocuk sahibi olması halinde aylık 3 bin lira çocuk bakım desteği verilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Emekliye 5 bin lira ikramiyede yeni gelişme! İşte ödeme tarihleri
Emekliye 5 bin lira ikramiyede yeni gelişme! İşte ödeme tarihleri Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. SGK 5000 TL emekli ikramiyesi için ödeme tarihleri açıklandı. Cumhuriyet ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 5000 TL emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...
10.11.2023 Emekli
“Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir"
“Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir" Merkezi Kayıt Kuruluşu verileri, 17 Ekim itibarıyla Türkiye'de borsa yatırımcısı sayısının 8 milyonu aştığını gösterirken, varlık piyasalarında işlem yapan yatırımcılar için araştırma ve güvenilir finansal bilgi, her zamankinden daha önemli hale geldi. Statista verileri, 5 yatırımcıdan üçünün araştırmaya daha fazla odaklanarak geliştiğini ortaya koydu. Big Trade Boss'un Kurucusu Ergun Cihat Cankurt, "Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir" dedi.
8.11.2023 Finans
Evlilik tazminatı Yargıtay’a takıldı! Emsal karar
Evlilik tazminatı Yargıtay’a takıldı! Emsal karar Ankara’da çalıştığı işyerinde usulsüzlük yaptığı belirlenen kadın işçinin evlilik nedeniyle talep ettiği tazminat hakkı, Yargıtay’a takıldı. Yargıtay, işçiyi yaptığı usulsüzlük nedeniyle haklı fesihle işten çıkaran işvereni haklı bularak tazminat kararını bozdu.
13.10.2023 Gündem
Türkiye başardı! Atak’lara yüzde 100 yerli silah geliyor
Türkiye başardı! Atak’lara yüzde 100 yerli silah geliyor Sarsılmaz şirketince üretilen silah testlerden başarıyla geçti. Böylece daha önce ABD ve İtalya ortaklığıyla üretilen silahın kullanıldığı ATAK helikopterinde artık yerli silah olacak.
22.07.2023 Ekonomi
Markette 2 milyon TL unuttu! Kasiyer fark etti
Markette 2 milyon TL unuttu! Kasiyer fark etti Erzincan’da özel bir markette kasiyer olarak çalışan kadın bulduğu 2 milyon TL’yi sahibine teslim etti.
27.06.2023 Yaşam
Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar
Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar Kendisini aldatan eşini lüks otelde suçüstü yapan kadın görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Talihsiz kadının paylaştığı görüntüler sosyal medyada bir anda viral oldu.
8.06.2023 Dünya
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
İş yerini kundaklamak isterken kendini yaktı
İş yerini kundaklamak isterken kendini yaktı İzmir’in Tire ilçesinde bulunan giyim mağazasını kundaklamaya çalışan kadın, hem kendini hem iş yerini yaktı. Panikle olay yerinden kaçan kadın, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
3.03.2023 Gündem
Tazminat ödenecek! Psikolojik tacize maruz kalan çalışan için yeni karar
Tazminat ödenecek! Psikolojik tacize maruz kalan çalışan için yeni karar Çalıştığı iş yerinde müdürünün psikolojik tacizine maruz kalan kadın işçi istifa etti. Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, yıllar süren davaya son noktayı koydu. Kadın işçiye kıdem tazminatının yanı sıra, manevi tazminat da ödenmesi gerektiğine hükmetti. İşte konunun ve kararın detayları...
21.02.2023 Çalışan Hakları
Çalıştığı para transfer merkezinde tırnakçılık yöntemiyle 11 milyon vurgun yaptı
Çalıştığı para transfer merkezinde tırnakçılık yöntemiyle 11 milyon vurgun yaptı Küçükçekmece’de uluslararası para transfer merkezinde çalışan kadın yaklaşık 1 yıl boyunca tırnakçılık yöntemiyle 11 milyonluk vurgun yaptı. 1 yıl boyunca kasanın açık vermesi üzerine güvenlik kameralarından durumu fark eden iş yeri sahibi şikayetçi oldu. Yakalanan kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.01.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü model göğüslerinin büyümesini durduramıyor! Gören estetik sanıyor ama gerçek başka
Dünyaca ünlü model göğüslerinin büyümesini durduramıyor! Gören estetik sanıyor ama gerçek başka Ünlü Onlyfans modeli Pamelia göğüslerinin büyümesini durduramıyor. Genç kadının göğüsleri her sabah bir daha büyüyor.
24.01.2023 Televizyon
Arabayla takip edip, anne ve kızı döverek hastanelik ettiler!
Arabayla takip edip, anne ve kızı döverek hastanelik ettiler! Burdur’da bir kurumda sekreter ve temizlik elemanı olarak çalışan kadın ile kızı, iş çıkışı araçla takip ederek evlerinin önünde darp edildikleri iddiasıyla şikayetçi oldu.
22.12.2022 Yaşam
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Çalışan yüz binleri ilgilendiren karar! Ayrımcılık tazminatı ödeniyor
Çalışan yüz binleri ilgilendiren karar! Ayrımcılık tazminatı ödeniyor Bir dokuma fabrikasında çalışan kadın işçi, işyerinde kendisiyle aynı işi yapan erkek işçilerden cinsiyet ayrımı nedeniyle daha az ücret aldığı gerekçesi ile istifa etti. Olayın yargıya taşınması sonrası kritik bir karara imza atan Yargıtay, kadın işçiye, aynı işi yapan erkek işçilerden daha az ücret ödenmesinin kanuna aykırı olduğuna hükmetti. Konuyu değerlendiren Avukat Ali Oktay Coşgun, böyle bir durumda iş akdinin haklı nedene dayalı olarak feshedilebileceğine ve davacının kıdem tazminatı isteğinin kabul edilmesi gerektiğini belirtti.
14.12.2022 Çalışma Hayatı
İstanbul'da art arda 'darpçı' dehşeti! Aniden saldırıp kaçtılar
İstanbul'da art arda 'darpçı' dehşeti! Aniden saldırıp kaçtılar İstanbul’da dehşet veren olaylar art arda yaşanmaya başlandı. Geçen hafta Beşiktaş’ta sokaktan geçenleri durduran bir grup, para vermeyen biri kadın 4 kişiyi darbedip, bıçakladı. Korkunç anlar sonrası yeni bir haber de Silivri’den geldi. İşinden evine dönen Aykut Güner isimli vatandaş, darbedildi. Neye uğradığını şaşıran Güner’in şüpheliler ile ilgili söyledikleri ise şoke etti.
30.11.2022 Yaşam
Beşiktaş'ta gaspçı dehşeti! Eğlence çıkışı kabusu yaşadılar
Beşiktaş'ta gaspçı dehşeti! Eğlence çıkışı kabusu yaşadılar Beşiktaş'ta, sokaktan geçenleri durdurup para isteyen bir grup, para vermeyen biri kadın 4 kişiyi darbedip, bıçakladı. Çocuk yaştaki kızlı erkekli grubun, eğlenceden çıkarak evlerine gitmeye çalışan kişilere sokak ortasında saldırıp, bıçakladığı anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
26.11.2022 Yaşam
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne?
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? Uzun yıllar boyar madde olarak kullanılan kısa adı TNT olan Trinitrotoluen, patlayıcı özelliği keşfedildikten sonra ilk kez 1902 yılında Almanlar, 1907'de de İngilizler tarafından kullanıldı. Günümüzde ise TNT, yaygın olarak bomba, mayın ve torpido yapımında kullanılıyor. TNT’ye maruz kalmak ise bazı sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Peki, TNT nedir? TNT açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? TNT ne kadar güçlü? TNT’yi kim icat etti? TNT’nin cilde zararı ne, TNT solumak zehirler mi? İşte detaylar…
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı!
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı! Anta Toros, meslektaşı Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 31 Aralık 2018 tarihinde hayata gözlerini yuman Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan 74 yaşındaki sanatçı, "Bana bir vasiyeti olmuştu" diyerek, usta ismin kendisiyle paylaştığı sözleri açıkladı.
5.11.2022 Magazin
Kafede eşini yumruklamıştı! 'Önce o saldırdı, üzerime soda şişesi attı' dedi
Kafede eşini yumruklamıştı! 'Önce o saldırdı, üzerime soda şişesi attı' dedi İzmit'te, kafede tartıştığı boşanma aşamasındaki eşiyle kavga edip, ardı ardına yumruk atan T.A. adlı koca gözaltına alındı. Eşinin üzerine soda şişesi attığını ve önce onun saldırdığını belirten T.A., adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
28.10.2022 Yaşam
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
Esenyurt'ta ölüm kalım savaşı kameralarda
Esenyurt'ta ölüm kalım savaşı kameralarda Esenyurt'ta dereye dönen yokuşta yolun karşısında geçmeye çalışan biri çocuk iki kişi akıntıya kapıldı. Sel sularında sürüklenen çocuk park halindeki otomobile tutunurken, çevredeki bir kişi çocuğu koşarak yakaladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.08.2022 Yaşam
Esenyurt'ta selde can pazarı
Esenyurt'ta selde can pazarı Esenyurt'ta dereye dönen yokuşta yolun karşısında geçmeye çalışan biri çocuk iki kişi akıntıya kapıldı. Sel sularında sürüklenen çocuk park halindeki otomobile tutunurken, çevredeki bir kişi çocuğu koşarak yakaladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çalışan Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalışan kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.