Çağlayan Adliyesi

Çağlayan Adliyesi

Son dakika çağlayan adliyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çağlayan adliyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çağlayan adliyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağlayan Adliyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağlayan adliyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 673 çağlayan adliyesi haberi bulunmuştur. Tüm çağlayan adliyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek yargı kurumları arasındaki tartışmalarda taraf değil, hakem olma rolümüzü hala muhafaza ediyoruz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Adliyedeki terör saldırısı: 48 şüphelinin tutuklanması talep edildi
Adliyedeki terör saldırısı: 48 şüphelinin tutuklanması talep edildi İstanbul Adalet Sarayı polis kontrol noktasına, 6 Şubat'ta DHKP/C'li teröristler Emrah Yayla (43) ve Pınar Birkoç (23) tarafından gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin adliyeye çıkarılan 96 şüpheliden 48'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Diğer 48 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talep edildi.
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis noktasında yapılan terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya adliyeye gelerek basın açıklaması yaptı. Bakan Yerlikaya, "Teröristler D blok önündeki görevli polis memurlarımız tarafından GBT yapmak için durdurulmuş, ancak kadın terörist önce biber gazı sıkmış, ardından da silahla ateş etmeye başlamıştır. Buradaki bir polisimiz maalesef yaralanmıştır. Teröristler Çağlayan Adliyesi C blok istikametine doğru koşmuş, burada çıkan çatışmada her iki terörist de kahraman polislerimizce etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
6.02.2024 Gündem
MSB'den Çağlayan Adliyesi'ne yönelik terör saldırısıyla ilgili açıklama!
MSB'den Çağlayan Adliyesi'ne yönelik terör saldırısıyla ilgili açıklama! Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Çağlayan Adliyesi'ne yönelik terör saldırısıyla ilgili, "Ülkemizin güvenlik birimleriyle koordinasyon içerisinde, terör örgütleri bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırı girişimi! MSB: Terör örgütleri yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırı girişimi! MSB: Terör örgütleri yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ndeki polis kontrol noktasına gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, "Terör örgütleri bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" denildi.
6.02.2024 Gündem
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı İstanbul Adalet Sarayı'nda polis noktasına silahlı saldırı girişiminde bulunulmuş ve saldırganlar polis ekiplerince etkisiz hale getirilmişti. Çağlayan Adliyesi'ni ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Teröristleri lanetliyorum. Milletimize geçmiş olsun. GBT kontrolü sırasında polislerden kaçmak istiyorlar. D noktasından kaçıp C noktasına geliyorlar. Çatışmada iki terörist öldürüldü. Kahraman polisimizin özellikle kararlılığı ile hain terör saldırısı önlenmiş oldu." dedi.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi Çağlayan Adliyesi önünde güvenlik noktasına ateş eden iki saldırganın vurulma anı kameraya yansıdı.
6.02.2024 Vatan TV
Çağlayan adliyesi silahlı saldırı | Çağlayan Adliyesi olay nedir, ölü ve yaralı var mı? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor?
Çağlayan adliyesi silahlı saldırı | Çağlayan Adliyesi olay nedir, ölü ve yaralı var mı? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor? Çağlayan Adliyesi önünde silah sesleri paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adliyeye giriş çıkışlar kapatıldı. Peki, Çağlayan Adliyesi olayı nedir? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor?
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri
Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silah sesleri yükseldi, silah seslerini duyanlar panikle yere yattı
6.02.2024 Vatan TV
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi! Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.
28.05.2023 Magazin
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı!
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı! Kırmızı bültenle aranan ve son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
12.04.2023 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde intihar girişimi!
Çağlayan Adliyesi'nde intihar girişimi! Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda 5’inci kattaki korkuluklara çıkan bir şahıs intihar girişiminde bulundu. Şahıs, Başsavcı vekilleri ve diğer yetkililerin çabalarıyla ikna edilerek korkuluklardan indirildi.
28.06.2022 Yaşam
Porçay Ezhel parodisi nedir? Porçay neden hapis cezası aldı, Porçay hapse girdi mi?
Porçay Ezhel parodisi nedir? Porçay neden hapis cezası aldı, Porçay hapse girdi mi? Ezhel parodisi nedeniyle Youtuber Porçay'a 'uyuşturucuyu özendirmek'ten verdiği 4 yıl 2 aylık hapis cezasını onadı. Peki, Porçay neden hapis cezası aldı, Porçay hapse girdi mi? Porçay Ezhel parodisi nedir?
21.06.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özel'e dava
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özel'e dava Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Doç. Dr. Hüseyin Aydın, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in 26 Nisan Salı günü Çağlayan Adliyesi önünde yaptığı basın açıklamasına istinaden Özel aleyhinde 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açıldığını duyurdu.
29.04.2022 Gündem
Halil Falyalı cinayetinde yeni gelişme! 2 şüpheli için ek gözaltı süresi
Halil Falyalı cinayetinde yeni gelişme! 2 şüpheli için ek gözaltı süresi Halil Falyalı'nın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Faysal Söylemez ve Cengiz Şener sağlık kontrolünden geçirildi. Faysal Söylemez ve Cengiz Şener ek gözaltı süresi verilmesi için Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi. 
16.02.2022 Gündem
Polisler itirafçı oldu! Köşkte işkence ve cinayet! Su kuyusuna atmışlar
Polisler itirafçı oldu! Köşkte işkence ve cinayet! Su kuyusuna atmışlar Murat Kartal’ın, Baybaşin Ailesi mensupları tarafından ‘intikam’ amacıyla öldürülmesine ilişkin soruşturmada tutuklanan polisler itirafçı oldu. Olayın ayrıntılarını anlatan şüpheliler, bu işi BMW araç karşılığında yaptıklarını söyledi. Ayrıca Kartal’a İstanbul Beylikdüzü’nde tenha bir bölgedeki ‘Köşk’ denilen villada işkence yapıldığı da ortaya çıktı.
13.02.2022 Yaşam
Çağlayan Adliyesinde silah sesleri! Polis bacağından vurdu
Çağlayan Adliyesinde silah sesleri! Polis bacağından vurdu Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde polise bıçakla saldırdığı belirtilen bir kişi bacağından vuruldu.
18.01.2022 Yaşam
Ece Ronay'dan Mehmet Ali Erbil'e: Gerçekten çok korkunç!
Ece Ronay'dan Mehmet Ali Erbil'e: Gerçekten çok korkunç! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile sosyal medya fenomeni Ece Ronay arasındaki 'cinsel taciz' ve 'sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret' davası devam ediyor. Son olarak iki gün önce Çağlayan Adliyesi'nde ifade veren Mehmet Ali Erbil’in ‘dekolte giyip beni arıyordu’ iddialarına Ece Ronay'dan cevap geldi.
20.12.2021 Magazin
Çağlayan Adliyesi'nde intihar girişimi
Çağlayan Adliyesi'nde intihar girişimi Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda intihar girişimi hareketliliği yaşanıyor. Korkuluklara çıkan bir kişiyi ikna etme çabaları sürüyor.
6.12.2021 Yaşam
Nergis Kumbasar’dan ‘Ece Ronay’ sorusuna kaçamak cevap
Nergis Kumbasar’dan ‘Ece Ronay’ sorusuna kaçamak cevap Bebek'te makyajsız görüntülenince panik olan oyuncu Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil’in klibinde oynadığı şarkıcı Ece Ronay’ı taciz ettiği iddiaları sorulunca bakın nasıl tepki verdi.
8.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağlayan Adliyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağlayan adliyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.