Çağatay Kılıç

Çağatay Kılıç

Son dakika Çağatay Kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağatay Kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağatay Kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağatay Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağatay kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 639 çağatay kılıç haberi bulunmuştur. Tüm çağatay kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Görüşmede İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze’ye yeterli düzeyde ve kesintisiz ulaştırılması için yapılması gerekenler, bölgede adil ve kalıcı barış süreci ile ilgili konular ele alındı" denildi.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından bir kafeyi ziyaret ederek gençler ve vatandaşlarla sohbet etti.
2.04.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da diplomasi trafiği Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu kapsamında, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri Denis Becirovic, Zeljka Cvijanovic ve Madagaskar Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina ile görüştü.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyla ilgili kilise yetkilileriyle telefonla görüştü. Erdoğan, "Faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımlar atılmakta" dedi.
28.01.2024 Gündem
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da resmi törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de Macar mevkidaşı Katalin Novak tarafından resmi törenle karşılandı.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de düzenlenecek Dünya İklim Eylemi Zirvesi’ne katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti.
30.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'e gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'e gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un daveti üzerine Cezayir'e gitti.
21.11.2023 Gündem
Almanya'da kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derhal ateşkes sağlanmalı
Almanya'da kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derhal ateşkes sağlanmalı Resmi ziyarette bulunmak üzere Almanya’nın başkenti Berlin’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir araya geldi. Görüşmede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, Türkiye ile Almanya ikili ilişkileri ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede derhal ateşkesin sağlanması ve insani yardımların ulaştırılması gerektiğini, akan kanın durdurulmadığı her gün insanlığın kaybettiğini belirtti.
17.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan’a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan’a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a hareket etti.
11.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan İranlı mevkidaşı ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İranlı mevkidaşı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir araya geldi.
9.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan uçak Nahçıvan'a iniş yaptı.
25.09.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulunuyor. İlk olarak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Erdoğan daha sonra Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi
10.09.2023 Gündem
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenecek olan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi'ye ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Delhi'de peş peşe görüşmeler gerçekleştiriyor.
8.09.2023 Gündem
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’da Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandır Vucic ile bir araya geldi.
20.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetiyle Macaristan’a gitti.
20.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç: Rum Kesimi'nin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç: Rum Kesimi'nin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, CNN Türk'te canlı yayında soruları yanıtladı. KKTC'deki yol gerilimiyle ilgili açıklama yapan Kılıç, "KKTC vatandaşlarının temel ihtiyaçları var. Suyun ulaşımı, sağlık hizmetlerinin ulaşımın engellenmesi söz konusu. Bu askeri değil, insani bir proje, Rumlar aksini diyor. BM'ye bunun bildirimi yapılmıştı. Rum kesiminin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi. Bu asla askeri bir proje değil. Bu yol. Soydaşlarımın adadaki haklarını korumak konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı. Kılıç, "Uluslararası alandaki haklarımızı çiğnetmeyiz" diye konuştu.
19.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı resmi törenle karşıladı.
25.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çağatay Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağatay kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.