Cafe

Cafe

Son dakika cafe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cafe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cafe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cafe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cafe gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.830 cafe haberi bulunmuştur. Tüm cafe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Yılmaz ile Bülent Ciritci Miami’de buluştular!
Zeynep Yılmaz ile Bülent Ciritci Miami’de buluştular! Zeynep Yılmaz’ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık’ın tasarımını üstlendiği Kemer Country Golf Club’ın içinde yer alan Range Cafe’nin açılışında tanıştığı iş insanı Bülent Ciritci ile Miami’de buluştular. İskoçya’nın yeşil doğasında aile yürüyüşleri yapan çiftin bir sonraki durakaları dikkat çekti.
15.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu?
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu? Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart Pazar günü AVM’ler kapalı mı, seçimde AVM’ler kaçta açılacak? Soruları seçime az bir süre kala gündeme geldi. Seçim günü AVM’lerin çalışma saatleri sorgulanıyor. İşte seçim günü AVM’lerin çalışma durumu…
29.03.2024 Gündem
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor?
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor? Seçim günü AVM'ler açık mı sorusu 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşların merak konusu oldu. Seçim yasakları kapsamında kahvehane, kıraathane ve internet cafe gibi yerler umumi eğlence işyerleri kapalı olacak. Ancak oy kullandıktan sonra AVM ziyareti yapacak olanlar için 31 Mart seçim günü AVM'ler açık mı sorusu oldukça önemli hale geldi.
26.03.2024 Gündem
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. (TABGD) halka arzı 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. TABGD toplamda 52.500.000 TL nominal değerli paylarını bireysele eşit dağıtım yöntemiyle 130 TL fiyattan halka arz olacak. Söz konusu halka arzın ardından “TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri neler? Ömer Üründül kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
18.10.2023 Ekonomi
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, gizli belgeler soruşturması kapsamında açılan davanın ilk duruşmasının sona ermesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.06.2023 Dünya
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
11.05.2023 Yaşam
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı Marketlerden gelen “fiyat sabitleme” hamlesinin ardından restoran ve lokantaların çatı örgütü TÜRES’ten de çağrı geldi. TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, son dönemde birçok girdi fiyatında gerileme yaşandığını belirterek, “Buradan tüm restoran ve lokantalara ramazanda fiyatları sabitleme çağrısında bulunuyoruz” dedi. TÜRYİD’den ise “Fiyat sabitleme Don Kişot’luk olur” yanıtı geldi.
13.01.2023 Ekonomi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi 2023’ün ilk engel atlama yarışması Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları, 6 Ocak Cuma günü Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı ve 8 Ocak’ta gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi.
9.01.2023 Diğer Sporlar
Faithless'ın solisti Maxi Jazz hayatını kaybetti
Faithless'ın solisti Maxi Jazz hayatını kaybetti Faithless grubunun solisti Maxi Jazz, 65 yaşında hayatını kaybetti. Müzisyenin Londra'daki evinde hayata veda ettiği öğrenildi. Grubun diğer üyelerinin imzasını taşıyan paylaşımda , "Herkes için zamanı ve hem derin hem de erişilebilir bir bilgeliği olan sevgi dolu bir insandı. Onunla çalışmak bir onurdu ve tabii ki gerçek bir zevkti" denildi.
25.12.2022 Magazin
Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne?
Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne? Müzisyen Onur Şener cinayeti tüm Türkiye’yi derin üzüntüye boğdu. Ankara'da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı farklı tarzda söyleyen müzisyen Onur Şener ile mekanda tartıştı. Eğlence mekanına iki kadın arkadaşlarıyla gelen kamu kuruluşlarında çalışan iş müfettişi İlker Karakaş, meslektaşı Ali Gündüz, savunma sanayi alanında elektrik mühendisi olan Semih Soyalp, Onur Şener'i mekandan çıktıktan sonra darp edip, kırdıkları şişelerle yaraladı. 1 kız çocuğu babası olan Onur Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne?
4.10.2022 Yaşam
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı Müzisyen Onur Şener (45), karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için öldürüldü. Olayla ilgili 3 kişi ile yanlarında bulunan 2 kadın adliyeye sevk edilirken şüphelilerin ilk ifadeleri de ortaya çıktı. Şüpheliler Ali G. Semih S. ve İlker K. 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3.10.2022 Gündem
Cafe ve restoranların açık alanlarını kışa hazırlayan teknolojiler
Cafe ve restoranların açık alanlarını kışa hazırlayan teknolojiler Cafe ve restoranların açık alanlarını; bazen sevdiklerimizle bir araya gelmek, bazen manzarayı izlerken huzur bulup, dinlenmek, bazen de çalışma alanı olarak değerlendirmek isteriz. Peki havaların soğumaya başladığı şu günlerde cafe ve restoranların açık alanlarında gerekli konfor şartlarını yakalamak mümkün mü?
23.09.2022 Advertorial
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığınca örgütlü şekilde mali suç işleyen gruplara yönelik sabah saatlerinde 43 ilde eş zamanlı “Dümen Operasyonu” başlatıldı. Operasyon kapsamında mali suç örgütleri üyesi 226 şahıs hakkında gözaltı kararı bulunurken, 268 şahıs ifadelerine başvurulmak üzere Emniyete davet edilecek. Operasyon kapsamında şu ana kadar 176 şüpheli gözaltına alındı.
16.06.2022 Gündem
Sönmez Yıkılmaz öldü mü, neden öldü? Yeşilçam’ın Rambo’su Sönmez Yıkılmaz kimdir, kaç kaçındaydı? Hayatı ve kariyeri…
Sönmez Yıkılmaz öldü mü, neden öldü? Yeşilçam’ın Rambo’su Sönmez Yıkılmaz kimdir, kaç kaçındaydı? Hayatı ve kariyeri… Sönmez Yıkılmaz öldü mü? Türk sinemasının ‘Rambo’su Sönmez Yıkılmaz hayatını kaybetti. Peki Yeşilçam’ın Rambo’su Sönmez Yıkılmaz neden öldü, Sönmez Yıkılmaz kimdir, kaç kaçındaydı? Hayatı ve kariyeri…
3.06.2022 Magazin
Bakan Yanık'tan down sendromlu gençlere ziyaret
Bakan Yanık'tan down sendromlu gençlere ziyaret Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bahçelievler Belediyesi’nin hizmete sunduğu down sendromlu gençlerin personel olarak çalıştığı Sempati Kafe’yi ziyaret etti.
14.05.2022 Siyaset
Gelecek için sürdürülebilir enerji çalışmaları büyük önem taşıyor
Gelecek için sürdürülebilir enerji çalışmaları büyük önem taşıyor Fosil yakıtların hızla azaldığı ifade edilirken sürdürülebilir enerji konusundaki çalışmalar büyük önem taşıyor.
12.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe Kulübü ile sosyal medya işi yürüttü sonra bir anda single çıkardı! Ege Bodur sürprizi
Fenerbahçe Kulübü ile sosyal medya işi yürüttü sonra bir anda single çıkardı! Ege Bodur sürprizi Ege Bodur 30 Haziran’da dünyaya geldi. 10 yaşından itibaren sosyal medya alanına adım attı. SEO hizmeti alanında yıllarıdır aldığı eğitimle beraber uzman bir sosyal danışman unvanını almayı başardı. Dijital dünyada yaptığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Ege Bodur kimdir? İşte biyografisi...
9.03.2022 Diğer Sporlar
İhtiyaç sahipleri için "askıda yemek" projesi başlattı
İhtiyaç sahipleri için "askıda yemek" projesi başlattı Kocaeli'de bir kafenin işletmeciliğini yapan girişimci Merve Horos, sahibi olduğu işyerinde ihtiyaç sahipleri için "askıda yemek" projesi başlattı.
30.01.2022 Yaşam
Yönetmen Jean Marc Vallee hayatını kaybetti!
Yönetmen Jean Marc Vallee hayatını kaybetti! Son olarak, başrolünde Amy Adams'ın yer aldığı ve sekiz dalda Emmy adayı olan HBO dizisi "Sharp Objects"in yönetmen koltuğunda oturan Jean-Marc Vallée, 58 yaşında öldü. Vallee'nin ölüm nedeni net olarak açıklanmadı.
27.12.2021 Magazin
Dövmesinden kurtulmak isteyenlere lazerli çözüm
Dövmesinden kurtulmak isteyenlere lazerli çözüm Dermatoloji Kliniği’nden Doç. Dr. Zennure Takcı, dövmesini sildirmek isteyenlerin pico lazer tedavisiyle daha az ağrılı ve daha konforlu şekilde sağlığına kavuşabileceğini söyledi.
16.12.2021 Sağlık
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 81 ile yazı gönderildi! Flaş gelişme
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 81 ile yazı gönderildi! Flaş gelişme Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması. Pazartesi başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi İçişleri Bakanlığı okul ve çevrelerinde güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Yeni eğitim öğretim döneminde 1.054 okul kolluk görevlisi, 22 bin 772 güvenli eğitim koordinasyon görevlisi, 6 bin 523 devriye ekibinde toplam 19 bin 569 kolluk personeli ile 10 bin özel güvenlik görevlisi okulların güvenliğinden sorumlu olacak.
4.09.2021 Gündem
81 ile genelge gönderildi! Yeni eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirler
81 ile genelge gönderildi! Yeni eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirler İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine genelge gönderdi. '2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri' konulu genelge 5 başlık altında gönderildi. Yeni dönemde okul servislerinde ve okul çevrelerinde alınacak tedbirler ile yürütülecek denetimler ve bilgilendirme/ farkındalık çalışmaları anlatıldı. Servis şoförleri, rehber personel, öğrenciler ve servisle ulaşım sağlayan öğretmen/çalışanların kişisel temizlik kurallarına uygun şekilde hareket edecek ve aracın içinde mutlaka tıbbi maske kullanılacak. Araçlarda giriş kapısının yanına el antiseptiği konulacak ve araç içinde öğrenciler için tıbbi maske bulundurulacak. Servislerde koltuklara numara verilecek ve oturma listesi oluşturulacak. Bu liste serviste görünür yerde asılı olacak, böylelikle servis kullananlar aynı yerde oturması sağlanacak. Eğitim kurumlarının açılış tarihleri esas alınarak okul servis araçlarına yönelik denetimler hafta boyunca kesintisiz yapılacak. Okul çevrelerinde yaşanan kazalara ilişkin risk analiz değerlendirilerek, bu bölgelerde ilave tedbirler planlanacak. İşte genelgede yer alan tüm kararlar...
27.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cafe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cafe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.