Buzlar Eridi

Buzlar Eridi

Son dakika buzlar eridi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buzlar eridi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buzlar eridi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buzlar Eridi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buzlar eridi gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 buzlar eridi haberi bulunmuştur. Tüm buzlar eridi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi Cansu Tosun, Ümran Seyhan’la aşkı uğruna annesi Serpil Tosun’dan boşanan babası Kenan Tosun’la barıştı. Baba-kız Nişantaşı’nda görüntülendi.
11.03.2024 Magazin
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı Kamuoyunda 'CZN Burak' olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir, kendisini dolandırıldığını iddia ettiği babası ile mahkemelik olmuştu. Fenomen işletmeci ile babasını iş insanı Rizgar Sak'ın barıştırdığı öğrenildi
15.08.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi!
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi! Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, sundukları program sırasında mahkemelik olmuştu. İkili arasındaki buzlar eridi ve barıştılar.
27.05.2023 Magazin
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi!
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi! Ünlü popçu Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğinin ortaya çıkmasının ardından kardeşi Derya Açıkgöz ve ablası Hülya Açıkgöz'le sorunlar yaşamıştı. Hülya Açıkgöz ile Hadise arasındaki buzlar eridi.
13.12.2022 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler arasındaki buzlar eridi mi? Gizemli paylaşım sonrası flaş iddia
Hadise ve Mehmet Dinçerler arasındaki buzlar eridi mi? Gizemli paylaşım sonrası flaş iddia Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinde kafaları karıştıran gelişme! Evliliklerinde kriz yaşadıkları iddia edilen çiftten gelen, doğum günü paylaşımı, yaşananların reklam olduğu iddiasını gündeme getirdi.
14.09.2022 Magazin
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu çifti tekrar birlikte! Aradaki buzlar eridi...
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu çifti tekrar birlikte! Aradaki buzlar eridi... TRT1'in sevilen dizisi 'Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu Berk Atan ve influencer Selin Yağcıoğlu bir dargın bir barışık aşklarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine bir şans daha veren ünlü çift, uzun süre sonra Nişantaşı'nda el ele görüntülendi.
30.05.2022 Magazin
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu!
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu! Boşanmanın eşiğinden dönen Buse Varol ve Alişan çifti sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak oğullarının kendisini çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
27.04.2022 Magazin
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı!
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı! Şarkıcı Deha Bilimlier ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karşılıklı açıklamaların ardından Demet Akalın da tartışmaya dahil olmuştu. Tavrı merak konusu olan Ası Bilimlier, eşini evden kovmuştu. İki kız ve bir oğulları olan çiftin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
16.03.2022 Magazin
Buse Varol ile Alişan'dan yeni paylaşım! Buzlar tamamen eridi...
Buse Varol ile Alişan'dan yeni paylaşım! Buzlar tamamen eridi... Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Buse Varol ve Alişan çiftinden güzel haber geldi. Varol, eşi Alişan ile fotoğrafını kalp emojisi ile birlikte Instagram'dan paylaşarak, 'Her şey yolunda' mesajı verdi.
28.02.2022 Magazin
Alişan ve Buse Varol arasındaki buzlar eridi mi? Flaş paylaşım...
Alişan ve Buse Varol arasındaki buzlar eridi mi? Flaş paylaşım... Alişan ve Buse Varol'un evliliğindeki kara bulutlar dağılıyor. Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmenin acısıyla mücadele eden Alişan, Buse Varol'la olan evliliğinde de yaşadığı kriz ile son dönemde dikkatleri üzerine toplamıştı. Buse Varol eşini etiketleyerek yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Bu paylaşımı görenler ikilinin arasındaki buzları eridiğine dair yorumlarda bulundu.
27.02.2022 Magazin
Özer Hurmacı-Mihriban Hurmacı arasındaki buzlar eridi! Boşanmaktan vazgeçtiler...
Özer Hurmacı-Mihriban Hurmacı arasındaki buzlar eridi! Boşanmaktan vazgeçtiler... Futbolcu Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle ‘çekişmeli’ olarak boşanma davası açmıştı.Eşinin sürekli Astroloji ile ilgilendiğini öne süren Hurmacı, “Astroloji haritasına bakıp onu aldattığımı söylüyor” iddiasında bulunmuştu. Çiftler aralarındaki buzları eritti ve boşanmaktan vazgeçtiler...
5.01.2022 Magazin
Hadise ile Kaan Yıldırım'ın ayrılığı kısa sürdü! Buzlar eridi...
Hadise ile Kaan Yıldırım'ın ayrılığı kısa sürdü! Buzlar eridi... Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde 10 aylık aşklarını bitiren şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım'dan güzel haber geldi.
19.12.2020 Magazin
Aradaki buzlar eridi! Pazar keyfi...
Aradaki buzlar eridi! Pazar keyfi... Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Polonezköy’de pazar keyfi yaptı.
28.09.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz böyle görüntülendi!
Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz böyle görüntülendi! Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz arasındaki buzlar eridi. Geçen ay kısa süreli ayrılık yaşayan çift Bodrum'da teknede görüntülendi.
11.08.2020 Magazin
Aralarındaki buzlar eridi!
Aralarındaki buzlar eridi! Geçtiğimiz haftalarda eşini sosyal medya hesabından silen oyuncu Damla Ersubaşı, "Küsmedik ama sıkıntılarımız var" demişti. Bu açıklamadan günler sonra ikili, birbirlerini yeniden takibe aldı.
22.05.2020 Magazin
Arda Turan Galatasaray'a dönüyor!
Arda Turan Galatasaray'a dönüyor! Medipol Başakşehir'in 32 yaşındaki yıldızı Arda Turan, sezonun ikinci yarısından itibaren yeniden Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor.
27.11.2019 Galatasaray
Ünlü oyuncu Cemal Hünal çekiçle ev bastı
Ünlü oyuncu Cemal Hünal çekiçle ev bastı İstanbul Sarıyer'de at biniciliği ve okçuluk eğitimi veren ünlü oyuncu Cemal Hünal, çalıştığı spor merkezinde antrenör Ufuk Tunca ile kavga etti.
11.11.2019 Magazin
Altınordu kalecisi Erce Trabzonspor'da
Altınordu kalecisi Erce Trabzonspor'da SPOR Toto 1. Lig kulübü Altınordu'da forma giyen kaleci Erce Kardeşler, Süper Lig ekibi Trabzonspor'la anlaştı.
17.07.2019 Trabzonspor
Ve Arda Turan Galatasaray'a dönüyor!
Ve Arda Turan Galatasaray'a dönüyor! Cimbom’da adını duyuran Arda Turan ile Terim arasında buzlar eridi. Yönetim de yıldız oyuncunun geri dönmesine onay verdi. Başakşehir ve Barcelona ile görüşüldükten sonra bu transferin mutlu sonla bitmesi bekleniyor.
9.07.2019 Galatasaray
Buzlar eridi! Trump ve Huawei...
Buzlar eridi! Trump ve Huawei... Google lisansının iptal edilmesiyle sıkıntılı günler geçiren Huawei için bugün çok önemli bir gelişme oldu. ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı açıklamayla Huawei'ye resmen 'yeşil ışık' yaktı.
30.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Survivor'da flaş gelişme! Sabriye-Okay barıştı
Survivor'da flaş gelişme! Sabriye-Okay barıştı 'Survivor Türkiye-Yunanistan'da büyük bir tartışma yaşayan Sabriye ve Okay, birlikte eleme potasına girdi. Tartışma sırasında takım arkadaşının yüzüne tüküren Sabriye, eleme öncesi küs ayrılmak istemediğini belirterek Okay'la barıştı.
7.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buzlar Eridi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buzlar eridi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.