Büyüme Açıklaması

Büyüme Açıklaması

Son dakika büyüme açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyüme açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyüme açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyüme Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyüme açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 474 büyüme açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm büyüme açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Nebati'den flaş büyüme açıklaması!
Bakan Nebati'den flaş büyüme açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ekonomimizde yapısal bir dönüşüm yaşanıyor. Alın teriyle artırdığımız milli gelirimizin büyük kısmı artık, faize değil yatırıma harcanıyor." ifadelerini kullandı.
29.01.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan kredi açıklaması
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan kredi açıklaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Başkanı Şahap Kavcıoğlu, İSO Meclis Toplantısında konuştu. Kavcıoğlu "Geçen yılın ilk yarısına kıyasla 2022 yılının ilk altı ayında reeskont kredisi kullanan firma sayısı 2199’dan 4476’ya; kredi kullanım tutarı da 9,3 milyar ABD dolarından 11,1 milyar ABD dolarına yükselmiştir. Hedefli kredi politikamızda kaynakların yatırım, istihdam, üretim ve ihracatı artıracak yönde ve uygun şartlarda sağlanması temel ilkemizdir. Bu nedenle, krediye erişimin tabana yayılmasını ve sanayicilerimizin krediye kolayca erişmesini son derece önemsiyoruz." dedi.
29.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika indirim açıklaması! Benzin, motorin, oto gaz...
Akaryakıt fiyatlarında son dakika indirim açıklaması! Benzin, motorin, oto gaz... Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine indirim, oto gaz fiyatlarına ise zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Pompa satış fiyatına yansıyacak. Duyuru EPGİS'in sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapıldı. Açıklamada, "01/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; motorinde 96, benzinde 23 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir." denildi. Ankara'da ortalama 16,88 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 16,65 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 16,79 liradan 16,56 liraya, İzmir'de 16,90 liradan 16,67 liraya inecek. Ankara'da ortalama 17,10 liradan satılan motorinin litre fiyatı 16,14 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 17,01 liradan 16,05 liraya, İzmir'de 17,10 liradan 16,14 liraya inecek.
28.02.2022 Ekonomi
Yastık altı altınlar ile ilgili yeni sistem! Adet olarak yatırılacak, kazandıran çeyrek hesap...
Yastık altı altınlar ile ilgili yeni sistem! Adet olarak yatırılacak, kazandıran çeyrek hesap... Yastık altı altınlar ile ilgili harekete geçildi. Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması için Emlak Katılım ile Darphane ve Damga Matbaası işbirliği yaptı. Emlak Katılım Bankası üzerinden açılacak 'Çeyrek Hesap' projesiyle vatandaşlar evlerindeki altınları buraya yatırabilecek ve istedikleri tarihte geri alabilecek. 'Çeyrek Hesap' açtıranlar gram değil tane olarak altınlarını yatıracak. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, "Darphane Çeyrek Altın Hesabı açtırmasıyla sistemi başlatmış olacaklar.  Daha sonra bu altınlar bize gelecek, çekileceği zaman da topluca üretimlerini yapacağız ilgili kurumlara teslim edeceğiz" dedi.
28.02.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den büyüme açıklaması!
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den büyüme açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonominin 2021 yılı son çeyreğinde yıllık bazda reel olarak yüzde 9,1 oranında büyüdüğünü belirterek, "Türkiye Ekonomi Modeli ile dengeli ve istikrarlı büyüme eğilimini önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz" dedi.
28.02.2022 Ekonomi
Bakan Yardımcısı Dönmez: 2021'i çift haneli büyümeyle kapatacağız
Bakan Yardımcısı Dönmez: 2021'i çift haneli büyümeyle kapatacağız Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, "Bu yılın ilk üç çeyreğinde büyüme rakamlarıyla inşallah 2021'i de çift haneli büyümeyle kapatacağız" dedi.
29.12.2021 Ekonomi
Bakan Muş'tan 'büyüme' açıklaması: Hedefi aşacağımıza inanıyoruz!
Bakan Muş'tan 'büyüme' açıklaması: Hedefi aşacağımıza inanıyoruz! Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "İhracatımızdaki hızlı yükseliş ve ihracatın tetiklediği üretim artışıyla ivme kazanan yeni yatırımlarla, yıl sonunda Orta Vadeli Program büyüme hedefimiz olan yüzde 9 seviyesini de aşacağımıza ve çift haneli rakamlara ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.
9.12.2021 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan büyüme açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan büyüme açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığının Kamu Maliyesi Raporu'na göre, dış talebin büyümeyi önemli ölçüde desteklemesi beklenen bu yıl, büyüme kompozisyonunun dengeli bir görünüm arz etmesi ve yıl genelinde yüzde 9 seviyesinde gerçekleşmesi bekleniyor.
28.09.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon ve büyüme açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon ve büyüme açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’taki toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız." dedi.
10.09.2021 Siyaset
Fuat Oktay: Büyüme yaklaşımımız devam edecek
Fuat Oktay: Büyüme yaklaşımımız devam edecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye ekonomisi 2021'in ikinci çeyreğinde yüzde 21,7 büyüdüğünü belirterek, "Büyüme yaklaşımımız bundan sonra da devam edecek" dedi.
1.09.2021 Siyaset
Ticaret Bakanı Muş'tan büyüme açıklaması
Ticaret Bakanı Muş'tan büyüme açıklaması Ticaret Bakanı Mehmet Muş büyüme rakamlarını değerlendirdi. Muş, "Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor. 2.çeyrekte yüzde 21,7 ile rekor bir büyüme kaydedildi. Mal ve hizmet ihracatımızın büyümeye katkısı 10,8 puan oldu. Bu değer 1998'den bu yana kaydedilen en yüksek katkıdır. Büyümenin yarısı mal ve hizmet ihracatı kaynaklı gerçekleşti." ifadelerini kullandı
1.09.2021 Ekonomi
Bakan Elvan'dan büyüme açıklaması
Bakan Elvan'dan büyüme açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Salgınla ilgili dışsal bir şok olmaması durumunda, 2021 için yüzde 8'in üzerinde bir büyüme bekliyoruz." dedi.
20.08.2021 Ekonomi
Bakan Elvan'dan büyüme açıklaması!
Bakan Elvan'dan büyüme açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Elvan büyüme verilerinin açıklanmasının ardından konuşarak, "Üçüncü çeyrek büyümesinde yurt içi talep artışı etkili oldu. Oluşabilecek riskleri göz ardı etmiyoruz." dedi.
30.11.2020 Ekonomi
Bakan Varank'tan 'büyüme' açıklaması
Bakan Varank'tan 'büyüme' açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Türkiye yılın son iki çeyreğinde güçlü bir büyüme performansı gösterip 2020 yılını en asgari hasarla atlatacak. Bütçemiz geçen seneye göre yüzde 50 artmış durumda. Yani yatırım teşviklerine, KOBİ'lere, sanayi bölgelerine, özetle Milli Teknoloji Hamlesi doğrultusundaki tüm hedeflerimize daha fazla kaynak aktarabileceğiz." dedi.
26.10.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyüme açıklaması: Herkesi şaşırtacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyüme açıklaması: Herkesi şaşırtacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşma yapıyor. Erdoğan, "Haziran ayı ile ilgili ilk veriler, bu doğrultuda ümit verici gelişmelere işaret ediyor. Temmuz ile birlikte çok daha büyük bir sıçrama içine gireceğimizden şüphe duymuyoruz. Yıl sonuna ulaştığımızda kayıp olarak görülen 2020'yi herkesi şaşırtan bir büyüme oranıyla kapatacağız." dedi. Öte yandan Erdoğan talimat verdi, sosyal medyaya yeni düzenleme geliyor. "Bir an önce düzenlemeyi Meclis'e getirip sosyal medya mecralarının kontrol edilmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.
1.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan pozitif büyüme açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan pozitif büyüme açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Bütün dünyada pozitif büyüme olmasa bile biz yılı pozitif büyümeyle tamamlayacağız azmiyle yolumuza devam etmek zorundayız ve göreceksiniz yılsonunda bunu da hep birlikte başaracağız" dedi.
17.06.2020 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş büyüme açıklaması
Merkez Bankası'ndan flaş büyüme açıklaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Oğuzhan Özbaş, Türkiye ekonomisinin dinamik yapısıyla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecini göreceli olarak en az hasarla ve kısa sürede atlatan ekonomilerden biri olacağını belirterek, "Dengelenme sürecinde elde edilen kazanımlar sayesinde Türkiye ekonomisi bu sürece dirençli bir şekilde girdi." dedi.
29.03.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan flaş büyüme açıklaması
Bakan Albayrak'tan flaş büyüme açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye küçülecek diyorlardı, son bir yılda yaşanan tüm gelişmeler rağmen 2019 yılını son çeyreğinde yüzde 6 büyüme ile kapattık." dedi.
9.03.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan flaş 'büyüme' açıklaması
Bakan Albayrak'tan flaş 'büyüme' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulunarak, "Çeyreklik bazda büyümelerin ardından 3. çeyrekte ekonomimiz, yıllık bazda da büyümeye geçti." dedi.
2.12.2019 Ekonomi
Yunanistan`dan büyüme açıklaması
Yunanistan`dan büyüme açıklaması Yunanistan Merkez Bankası`ndan yapılan açıklamada "Ekonomi bu yıl yüzde 1,9 ve 2020`de yüzde 2,1 büyüyecek" denildi.
1.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş büyüme açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş büyüme açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de halka hitap etti. Erdoğan, büyüme rakamlarıyla ilgili "2018'in büyümesi 2,6. Bu noktaya geldik. Devamlılığı, bu istikrarı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
12.03.2019 Siyaset
Başbakan Yardımcısı'ndan büyüme açıklaması
Başbakan Yardımcısı'ndan büyüme açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı Mehmet Şimşek, darbe girişimi ve terör olaylarına rağmen ülkenin menfaatlerini korumaya gayret ettiklerini belirterek, "Bu sene ülkemiz yüzde 3'ün biraz üzerinde büyüyecek" dedi.
18.10.2016 Ekonomi
Babacan'dan büyüme açıklaması
Babacan'dan büyüme açıklaması Başbakan Yardımcısı Babacan: Yüzde 3.5’lik 2010 büyüme tahmini yukarı revize edilecek
7.04.2010 Ekonomi
Şölen Çikolata’dan büyüme açıklaması
Şölen Çikolata’dan büyüme açıklaması ‘Kriz teğet geçmiş olsaydı yüzde 40 büyüyecektik’
5.01.2010 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Büyüme Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyüme açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.