Büyük Zafer

Büyük Zafer

Son dakika büyük zafer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük zafer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük zafer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Zafer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük zafer gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.016 büyük zafer haberi bulunmuştur. Tüm büyük zafer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çukurova’da en düşük kadrolu işçi maaşı 47 bin TL oldu! "İşçilerimiz için ne yapsak azdır"
Çukurova’da en düşük kadrolu işçi maaşı 47 bin TL oldu! "İşçilerimiz için ne yapsak azdır" Şirket işçilerinin ardından Çukurova Belediyesi’nde kadrolu işçiler de rekor oranda zam almanın sevincini yaşıyor. Çukurova Belediyesi imzaladığı toplu sözleşmeye göre ücretlere yüzde yüz zam yapılarak en düşük kadro işçi maaşları 47 bin liraya çıkarıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “İşçilerimiz için ne yapsak azdır” dedi.
29.02.2024 Adana
Atatürk'ün büyük zafer sonrası görüntüleri paylaşıldı
Atatürk'ün büyük zafer sonrası görüntüleri paylaşıldı  Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün, 30 Ağustos Zaferi'nin ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelişine ilişkin görüntüler, restore edilerek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Film Mirasım' web sitesinde yayınlandı.
30.08.2023 Gündem
Atatürk'ün büyük zafer sonrası görüntüleri paylaşıldı
Atatürk'ün büyük zafer sonrası görüntüleri paylaşıldı Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün, 30 Ağustos Zaferi'nin ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelişine ilişkin görüntüler, restore edilerek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Film Mirasım' web sitesinde yayınlandı.
30.08.2023 Haber
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu devlet-millet el ele vererek büyük bir azim ve kararlılık içinde hayata geçiriyoruz. Ülkemizi hedefleri, milletimizi de asırlık hayalleri ile buluşturuncaya kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
30.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük Zafer'in 101'inci yıl dönümüne ulaştığımız bu gurur günümüzde, aziz milletimizin, Kıbrıs Türkü'nün ve dünyanın dört bir yanındaki 7 milyonu aşkın vatandaşımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum.
30.08.2023 Gündem
Büyük destan: 30 Ağustos! Bir millet küllerinden yeniden doğdu
Büyük destan: 30 Ağustos! Bir millet küllerinden yeniden doğdu 26 Ağustos’ta başlayan ve 5 gün 5 gece süren Büyük Taarruz, Türk ordusunun Yunan’a karşı kesin zaferiyle sonuçlandı. Türk milleti 30 Ağustos’ta Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde makus talihini yendi ve dünyanın en güçlü devletleri tarafından desteklenen Yunan işgal güçlerini topraklarından attı. 101 yıl önce bugün kazanılan zaferle bir millet küllerinden yeniden doğdu, Anadolu'nun işgal edilemeyeceği tüm dünyaya gösterildi.
30.08.2023 Gündem
Zafer Bayramı'nın kaçıncı yılı 2023? Bu yıl 30 Ağustos’un kaçıncı yılı kutlanacak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kaçıncı yılını kutluyoruz?
Zafer Bayramı'nın kaçıncı yılı 2023? Bu yıl 30 Ağustos’un kaçıncı yılı kutlanacak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kaçıncı yılını kutluyoruz? 30 Ağustos Zafer Bayramı kaçıncı yılı 2023, Zafer Bayramı'nın tarihi nedir? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak isteyenler anma alanlarına akın edecek. Peki, Zafer Bayramı'nın Türk devleti için önemi nedir ve bu yıl zaferin kaçıncı yılı kutlanacak? Zafer Bayramı'nın kaçıncı yılı 2023?
29.08.2023 Gündem
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük zafer sonrası kendilerini mavi sulara bıraktı.
22.07.2023 Magazin
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla aynı gün 287 üyeli Meclis’te Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı seçildi. Bugün ise 13. Cumhurbaşkanı üçüncü kez doğrudan halkın vereceği oylarla seçilecek.
14.05.2023 Gündem
Alec Baldwin'in ölümle sonuçlanan set kazası davasında yeni bir gelişme yaşandı!
Alec Baldwin'in ölümle sonuçlanan set kazası davasında yeni bir gelişme yaşandı! ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlanmıştı. Baldwin'in hukuk savaşında yeni bir gelişme daha yaşandı.
21.02.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Seyahat süresi 12 dakikaya düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Seyahat süresi 12 dakikaya düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantıyla Afyonkarahisar-Şuhut Yolu'nun açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, "Afyonkarahisar-Şuhut arasındaki seyahat 27 dakika yerine 12 dakika sürecek." dedi.
2.02.2023 Gündem
Ukrayna'da 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli! Selçuk ve Haluk Bayraktar'la söyleşi yapıldı
Ukrayna'da 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli! Selçuk ve Haluk Bayraktar'la söyleşi yapıldı Ukrayna'nın en büyük televizyon kanallarından olan 1+1'de Bayraktar TB2 SİHA'lar hakkında belgesel hazırlanıp yayına sunuldu. Belgeselde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile yapılan söyleşiler de yer aldı.
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde “30 Ağustos - Büyük Zafer’in 100. Yılı Özel Programı”nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bir asır önce kendi halklarını ve ülkelerini felakete sürükleyen Yunanistanlı siyasetçilerin bugünde aynı yanlışta ısrar ettiklerini görüyoruz. Yunanistan bizim ne siyasi, ne ekonomik, ne de askeri olarak dengimiz ve muhatabımız değildir. Yunanistan’ın hava sahamızı ihlal, uçaklarımızı tacizle başlayan hasmane tavırlarını S-300 radar kilidi atma seviyesine çıkararak aslında bize değil NATO’ya ve müttefiklere meydan okumuştur” dedi.
30.08.2022 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı! Türkiye asırlık gururu büyük coşkuyla kutladı
30 Ağustos Zafer Bayramı! Türkiye asırlık gururu büyük coşkuyla kutladı Türkiye, Büyük Zafer'in 100'üncü yıl dönümünü tüm şehirlerde coşkuyla kutluyor. 81 ilde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla törenler düzenleniyor.
30.08.2022 Yaşam
Aliyev'den Erdoğan'a 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriği
Aliyev'den Erdoğan'a 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriği Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mektubu gönderdi.
30.08.2022 Dünya
PTT'den "Büyük Zafer'in 100. Yılı" konulu anma pulu ve ilk gün zarfı
PTT'den "Büyük Zafer'in 100. Yılı" konulu anma pulu ve ilk gün zarfı PTT AŞ, "Büyük Zafer'in 100. Yılı" konulu anma pulu ve ilk gün zarfını bugün tedavüle sundu.
30.08.2022 Gündem
Büyük Zafer böyle geldi! 5'inci Süvari Kolordusu Yunan cephesine sızıp savaşın kaderini değiştirdi
Büyük Zafer böyle geldi! 5'inci Süvari Kolordusu Yunan cephesine sızıp savaşın kaderini değiştirdi 26 Ağustos’ta başlayan ve 5 gün 5 gece süren Büyük Taarruz, Türk ordusunun Yunan’a karşı kesin zaferiyle sonuçlandı. 30 Ağustos’ta Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde makus talihini yendi ve dünyanın en güçlü devletleri tarafından desteklenen Yunan işgal güçlerini topraklarından attı. Zafere giden yolda ise kritik anlarda yaptığı önemli hamlelerle Fahrettin Altay ve komuta ettiği 5. Süvari Kolordusu’nun rolü çok büyüktü.
30.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları ve toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak. Burada tek millet diyor muyuz? Biz yola AK Parti olarak buradan yola çıktık." dedi.
29.08.2022 Siyaset
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Yunanistan'ın son dönemde yaptığı hava ihlalleri ve tacizlerine ilişkin, "Bir asır önceki trajedinizi unutmayın. Eğer unutursanız, bugün de akıbetiniz aynı ve belki daha kötü olacaktır. Biz, komşularımızla barış içinde yaşamak istiyoruz; sorunlarımızı uluslararası hukuk çerçevesinde, diplomatik yollarla çözme taraftarıyız ama bunu zayıflık olarak kabul ediyorlarsa, bilsinler ki vatanımız için yapabileceklerimizin sınırı yoktur" dedi.
29.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayılarını 3 bine çıkartacağız ve vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayılarını 3 bine çıkartacağız ve vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyük Zafer’in 100. yıl etkinlikleri kapsamında Kütahya'da toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin, uyguladığımız politikaların vatandaşlarımızın günlük hayatlarındaki olumlu yansımalarını daha iyi göreceğiz. İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız" diye konuştu.
29.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, "Büyük Zafer'in 100. yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlayacağımız 2023, inşallah büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını müjdeleyeceğimiz yenir bir milat olacaktır." ifadelerini kullandı.
29.08.2022 Siyaset
30 Ağustos noterler açık mı, yarım gün mü? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda noterler çalışıyor mu, resmi tatil mi?
30 Ağustos noterler açık mı, yarım gün mü? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda noterler çalışıyor mu, resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı noterler açık mı, resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Salı günü yani hafta içine denk gelmesi vatandaşların resmi kurumların açık olup olmamasını sorgulamaya başladı. Noterlerde işi olanlar da arama motorlarına yönelerek “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda noterler çalışıyor mu, yarım gün mü açık?
29.08.2022 Gündem
TÜBİTAK: Herhangi bir vakfa bağış ya da ödeme yapılması mümkün değil
TÜBİTAK: Herhangi bir vakfa bağış ya da ödeme yapılması mümkün değil TÜBİTAK, bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, TÜBİTAK tarafından herhangi bir vakfa, derneğe veya kuruluşa, bağış ya da ödeme yapılmasının mümkün olmadığı belirtildi. 
1.08.2022 Gündem
Aliyev, 15 Temmuz vesilesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderdi
Aliyev, 15 Temmuz vesilesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderdi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup gönderdi. Aliyev, “‘Bir millet, iki devlet’ ilkesine dayanarak hem mutlu hem de acı günlerde birbirlerine destek olan halklarımız, özellikle zor zamanlarda karşılıklı destek vererek kardeşliklerini ispat ediyor. Biz bundan sonra da bütün konularda Türkiye'nin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
15.07.2022 Dünya
Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yılı! Tarih boyunca unutulmayacak bir kahramanlık destanı...
Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yılı! Tarih boyunca unutulmayacak bir kahramanlık destanı... Üzerinden 107 yıl geçmesine rağmen hikâyeleri, menkıbeleri, türküleri ve efsaneleri ile kolektif hafızadaki yerini ilk günkü gibi koruyan, büyük toplumsal izler bırakan 18 Mart Çanakkale Zaferi, vatan savunmasının, fedakârlığın, kahramanlığın ve şehitliğin timsalidir. Kahraman Mehmetçiğin dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermediği, “Çanakkale Geçilmez” diyerek yazdığı Çanakkale Destanı’nın 107’nci yılı bugün törenlerle kutlanıyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi, Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerine “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir” dediği unutulmaz zaferdir.
18.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Zafer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük zafer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.