Büyük Ödül

Büyük Ödül

Son dakika büyük ödül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük ödül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük ödül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Ödül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük ödül gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.374 büyük ödül haberi bulunmuştur. Tüm büyük ödül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor. Yarışmaya bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek.
5.02.2024 Yaşam
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, önceki gün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen Mr Lebanon 2024 Ödül Töreni'ne damga vurdu.
11.01.2024 Künye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Take Off İstanbul için geri sayım başladı
Take Off İstanbul için geri sayım başladı Uluslararası bir startup zirvesi olan Take Off, bu yıl 6.kez girişimcileri, yatırımcıları, mentorları ve girişim ekosisteminin tüm oyuncularını bir araya getirecek. 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenecek zirveye katılmak isteyenler için kayıtlar da devam ediyor.
2.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluşacak
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluşacak Uluslararası girişim ekosisteminin buluşma noktası Take Off Girişim Zirvesi 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek.
24.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Lingo Türkiye sunucusu kim? Lingo Türkiye başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru formu...
Lingo Türkiye sunucusu kim? Lingo Türkiye başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru formu... Hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında yayınlanan Lingo Türkiye hakkında izleyicinin araştırmaları devam ediyor. Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran Lingo Türkiye, tıpkı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında olduğu gibi kelimeler, harfler ödüle dönüşüyor. Peki Lingo Türkiye sunucusu kim? Lingo Türkiye başvurusu nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.
21.11.2023 Televizyon
Süper Loto çekilişinde 52 Milyon sahibini buldu!
Süper Loto çekilişinde 52 Milyon sahibini buldu! Süper Loto çekiliş sonucuna göre büyük ödül sahibini buldu. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. 19 Ekim Süper Loto çekilişinde büyük ödül ise 52 milyon 287 bin 766 TL oldu!
20.10.2023 Ekonomi
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ana yürütücülüğünde gerçekleştirilen Take Off Girişim Zirvesi için başvurularının süresi 15 Ağustos tarihine kadar uzatıldı.
14.08.2023 Bilim ve Teknoloji
25 Temmuz 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto sonuç nasıl sorgulanır?
25 Temmuz 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto sonuç nasıl sorgulanır? Süper Loto çekiliş sonuçları bu akşam belli oluyor. 25 Temmuz Süper loto sonuçları açıklandı mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Milli Piyango Tv'den canlı yayınlanacak çekiliş birkaç dakika içinde sonuçlanacak ve ikramiyeler sorgulanacak. Peki Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır?
25.07.2023 Ekonomi
Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin 481 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu
Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin 481 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin 481 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu. Büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı numaralar 5 30 55 62 66 78 Joker-79 SüperStar-16 oldu.
18.07.2023 Gündem
Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 26 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazanan kim?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 26 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazanan kim? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hafta içi her gün yayınlanan birincisi cuma günleri açıklanıyor. Birinci olan isim ise büyük ödül olan 50 bin TL'yi kazanıyor. Peki 26 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı?
26.05.2023 Gündem
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Teşhisi kolaylaştıran yazılımlarıyla TEKNOFEST'te birinci oldular
Teşhisi kolaylaştıran yazılımlarıyla TEKNOFEST'te birinci oldular TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 'Sağlıkta yapay zeka' yarışmasında derece alan öğrencilere ödüllerini Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci takdim etti.
29.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Hucurat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hucurat suresi okumanın yararları ve faziletleri
Hucurat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hucurat suresi okumanın yararları ve faziletleri Arapça'da hücre kelimesi oda anlamına gelir. Bu kelimeden türetilen hucurat ise odalar demektir. Mekke'de nazil olan Hucurat Suresinde Müslümanların birbirleriyle ve Hz. Muhammed ile konuşurken nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatılır. Kuran'ı Kerim'de Fetih Suresinden sonra gelen Hucurat Suresi, 18 ayetten oluşur. 
16.03.2023 Dini Bilgiler
Yılbaşı çekilişi sonuçları 2024 Milli Piyango sorgulama ekranı | Milli Piyango sonuçları sıralı tam liste gazetevatan.com’da!
Yılbaşı çekilişi sonuçları 2024 Milli Piyango sorgulama ekranı | Milli Piyango sonuçları sıralı tam liste gazetevatan.com’da! Milli Piyango çekilişi sona erdi. Heyecan dolu anlar 18:30'da başladı ve canlı yayın ile takip edildi. Bu yılki Milli Piyango çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye miktarı tam 400 milyon TL oldu. Büyük ödül sahibini bulana kadar devam eden çekilişte, toplamda 2 milyar 355 milyon 650 bin TL değerinde ödül dağıtıldı. Sonuçları öğrenmek için sabırsızlananlar için, gazetevatan.com üzerinden sonuçları sorgulayabilecek. Ayrıca, bilet numaranızla sonuç sorgulama yapabileceğiniz sorgulama ekranı da olacak. Şisal Şans, Milli Piyango İdaresi ve noter huzurunda büyük ikramiye ve diğer ikramiyelerin çıktığı numaralar belli oldu.
1.01.2024 Gündem
AFAD'dan 'Sermaye Transferleri' iddialarına ilişkin açıklama
AFAD'dan 'Sermaye Transferleri' iddialarına ilişkin açıklama Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), sosyal medyada yayılan 'Sermaye Transferleri' iddiaları hakkında, "Kamudan kamuya yapılan kaynak aktarımının muhasebe işlemleri ve mevzuat çerçevesinde yapıldığının bilinmesine rağmen çarpıtılmasının, en hafif deyimiyle cehalet ve kasıttan kaynaklandığını düşünüyor, kamuoyunun takdirlerine arz ediyoruz" açıklamasında bulundu.
12.10.2022 Gündem
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! Geçtiğimiz gün gerçekleşen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri ve Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
4.10.2022 Televizyon
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’nü Ela ile Hilmi ve Ali filmi aldı. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü Çilingir Sofrası filmindeki performansıyla Ahmet Rıfat Şungar ile Barış Gönenen alırken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ise Ela ile Hilmi ve Ali filmiyle Aslıhan Gürbüz ve Ece Yüksel aldı. Ela ile Hilmi ve Ali filmi geceye 7 ödül alarak geceye damga vurdu.
17.09.2022 Magazin
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi?
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi? Prof. Dr. Celal Şengör, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerlere alenen aşağılama" suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı. Peki, Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir?
1.09.2022 Gündem
Oyuncu Charlbi Dean hayatını kaybetti!
Oyuncu Charlbi Dean hayatını kaybetti! Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'yi kazanan 'Triangle Of Sadness' (Hüzün Üçgeni) adlı filmin yıldızı Güney Afrikalı aktris Charlbi Dean, yaşamını yitirdi.
31.08.2022 Magazin
Survivor şampiyon ödülü nedir? 2022 Survivor All Star'da birincilik ödülü nedir? İşte survivor para ödülü...
Survivor şampiyon ödülü nedir? 2022 Survivor All Star'da birincilik ödülü nedir? İşte survivor para ödülü... Survivor şampiyon ödülü nedir? Survivor All Star şampiyonuna büyük ödül ne? Survivor All Star 2022 sezonunda final heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz akşam SMS oylarıyla finalistler belirlenmiş bu kişiler ise Adem ve Nisa olmuştu. Şampiyonluğa adım adım yaklaşan ikiliden biri ödülün de sahibi olacak. Bu noktada ise “Survivor büyük ödül ne, şampiyonluk ödülü ne kadar, kaç para TL?” soruları yanıt aramaya başladı. Acun Ilıcalı açıkladı. Peki, Survivor büyük ödül ne, şampiyonluk ödülü ne kadar, kaç para TL? 022 Survivor All Star'da birincilik ödülü nedir? Survivor şampiyon ödülü nedir? İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2022 Magazin
Survivor 1. ödülü nedir 2022, birincilik ödülü ne kadar? Survivor birincisine verilen ödül ne 2022?
Survivor 1. ödülü nedir 2022, birincilik ödülü ne kadar? Survivor birincisine verilen ödül ne 2022? Survivor 1. ödülü nedir 2022, Survivor birincilik ödülü ne kadar? Survivor All Star, dün akşam İstanbul'da yapılan yarı finalle ekrana geldi. Ayşe, Nisa, Batuhan ve Adem arasında yapılan SMS oylamasında finale yükselen isimler Adem ve Nisa oldu. Peki, Survivor büyük ödül ne, Survivor 1. ödülü nedir 2022, Survivor birincisine verilen ödül ne? İşte, Survivor birincisi ödülü detayları…
30.06.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Ödül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük ödül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.