Buse Terim

Buse Terim

Son dakika BUSE TERİM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BUSE TERİM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BUSE TERİM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buse Terim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buse terim gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 buse terim haberi bulunmuştur. Tüm buse terim haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 yıllık evlilik bitiyor! Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanıyor
10 yıllık evlilik bitiyor! Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanıyor ÜNLÜ teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile yollarını ayırıyor.
26.03.2024 Magazin
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı "Özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, 'bankacılık zimmeti' yönünden takipsizlik kararı verdi. Seçil Erzan'ın "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu" kapsamında ve alıkonulduğu iddiasına yönelik soruşturmalar ise devam ediyor.
21.10.2023 Gündem
Buse Terim zayıflama sırrını açıkladı! Takipçilerine de kilo verdiriyor
Buse Terim zayıflama sırrını açıkladı! Takipçilerine de kilo verdiriyor Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in, uzun yıllardır fazla kilolarıyla başı dertteydi! İlk zamanlar yanlış uyguladığı beslenme programlarıyla istediği sonuca ulaşamayan Buse Terim, birkaç yıl önce 25 kiloya veda ederek fit bir görüntüye kavuşmuştu. Buse Terim, kilo sorunu yaşayan gençlere tavsiye verdi. İşte değişimi ile dudak uçuklatan Buse Terim'in zayıflama sırrı...
24.09.2023 Magazin
Her gün bu manzaralara uyanıyorlar: İşte ünlülerin lüks evleri
Her gün bu manzaralara uyanıyorlar: İşte ünlülerin lüks evleri Ünlü isimlerin kimi zaman doğayla iç içe yaşamayı tercih etmesi nedeniyle çiftlik evleri, dağ evleri ve yazlık aldığı biliniyor. İşte ünlülerin merak edilen o evleri...
10.08.2023 Magazin
Terim, Muslera ve Belözoğlu ifade verdi! 'Bizi de dolandırdı'
Terim, Muslera ve Belözoğlu ifade verdi! 'Bizi de dolandırdı' Bir bankanın şube müdürü tarafından dolandırıldıklarını öne süren Fatih Terim, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera dün müşteki olarak ifade verdi.
4.05.2023 Gündem
Banka müdürü ünlü isimleri böyle dolandırmış! Tek tek itiraf etti: Parayı döndüremedim
Banka müdürü ünlü isimleri böyle dolandırmış! Tek tek itiraf etti: Parayı döndüremedim Bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde "özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcu ve teknik direktörlerin bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada, tutuklanan banka müdürü Seçil E.'nin ifadesi ortaya çıktı. Seçil E. ifadesinde olayı nasıl patlak verdiğini itiraf etti. Seçil E'nin ifadesinde, borsa ve hisse senedinde kayıp yaşaması üzerine zararının büyüdüğünü, güvendiği insanlardan yatırım vaadinde bulunarak para almaya başladığını ve 2021 yılından sonra çıkmaza girdiğini söyledi. İşte detaylar...
28.04.2023 Gündem
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar! Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022 Magazin
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç Hareketsiz yaşam tarzı, hazır gıdalar, çeşitli rahatsızlıklar kilo artışına neden oluyor. Dünya genelinde obezite giderek artarken, fazla kilo kişilerin yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle kilo kontrolü birçok kişinin gündeme. Ünlü isimler de kilo vermek için pek çok yöntemi deniyor. Ünlülerin yeni favorisi ise 'İntermittent Fasting. Aralıklı oruç olarak bilinen İntermittent Fasting beslenme şeklini hangi ünlüler uyguluyor? İF diyeti gerçekten sağlıklı mı? İşte aralıklı oruç ile ilgili merak edilen tüm detaylar…
16.09.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı.
21.07.2022 Televizyon
Buse Terim'in 3 yıl hapsi istenmişti! Karşı atak geldi...
Buse Terim'in 3 yıl hapsi istenmişti! Karşı atak geldi... Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, geçen günlerde iş insanı İbrahim Salman ile mahkemelik olmuştu. Buse Terim hakkında 3 sene hapis istemiyle dava açıldı. Moda dünyasında ismini duyuran Buse Terim Bahçekapılı'nın önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor. Terim'in yargılanma sebebi de merak edildi. Peki Buse Terim hapse mi girecek? İşte detaylar...
23.03.2022 Magazin
Fatih Terim ve kızına hakaret eden sanığa para cezası
Fatih Terim ve kızına hakaret eden sanığa para cezası Fatih Terim ve kızı Buse Terim Bahçekapılı’ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddia edilen şahıs, bin 800 lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
11.02.2022 Gündem
Fatih Terim Galatasaray’dan ayrıldı kızları Merve Terim ve Buse Terim'den destek mesajları geldi...
Fatih Terim Galatasaray’dan ayrıldı kızları Merve Terim ve Buse Terim'den destek mesajları geldi... Galatasaray'da bir Fatih Terim dönemi daha sona erdi. Teknik direktör Terim'in sarı-kırmızılılar ile yollarının ayrılmasının ardından kızları Merve ve Buse Terim'den babalarına destek mesajları geldi.
11.01.2022 Yaşam
Ünlü isimlerin yılbaşı paylaşımları...
Ünlü isimlerin yılbaşı paylaşımları... 2022'ye saatler kala ünlüler art arda yeni yıl paylaşımları yaptılar.
31.12.2021 Magazin
Fatih Terim'e yakın olmak için taşınıyorlar!
Fatih Terim'e yakın olmak için taşınıyorlar! Buse Terim-Volkan Bahçekapılı çifti, kızları Nil ve Naz, her gün dedeleri Fatih Terim’i görmek istediği için Etiler’den Tarabya’ya taşınıyor.
13.12.2021 Magazin
Merve Terim ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor!
Merve Terim ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim ilk çocuğu Yaman'ı 6,5 aylık hamileyken erken doğum yaparak dünyaya getirmişti. Merve Terim, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi duyuran ve hamilelik sürecindeki risklerinin farkında olduğunu dile getiren Terim, "Korkularım gerçek, endişelerim yoğun ama her şeye rağmen bu sefer sonunu sağlıkla görebileceğime çok içten inanıyorum." şeklinde konuştu.
7.09.2021 Magazin
Buse Terim'in hayatını değiştiren fotoğraf
Buse Terim'in hayatını değiştiren fotoğraf Aralıklı oruç sistemiyle 25 kilo veren Buse Terim, bir takipçisinin, "Aynaya bakıp, değişmeye karar verdiğiniz fotoğraf hangisi?" sorusuna bu fotoğrafla yanıt verdi.
28.12.2020 Magazin
Buse Bahçekapılı'dan öncesi-sonrası paylaşımı
Buse Bahçekapılı'dan öncesi-sonrası paylaşımı Buse Terim Bahçekapılı, doğumdan sonra kilo almış, Eylül 2019’da diyete girmişti. Bahçekapılı, o günden beri diyetini hiç bozmadı ve 25 kilo verdi.
22.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buse Terim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buse terim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.