Volkan Bahçekapılı

Volkan Bahçekapılı

Son dakika Volkan Bahçekapılı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Volkan Bahçekapılı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Volkan Bahçekapılı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Volkan Bahçekapılı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan volkan bahçekapılı gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 volkan bahçekapılı haberi bulunmuştur. Tüm volkan bahçekapılı haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 yıllık evlilik bitiyor! Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanıyor
10 yıllık evlilik bitiyor! Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanıyor ÜNLÜ teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile yollarını ayırıyor.
26.03.2024 Magazin
Fatih Terim'in yardımcısının eşi nasıl dolandırıldığını anlattı
Fatih Terim'in yardımcısının eşi nasıl dolandırıldığını anlattı Fon dolandırıcılığında Seçil Erzan'a 450 bin dolar veren Fatih Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap açıklamalarda bulundu. Erkasap, dolandırıldığını Erzan’ın telefonunun kapalı olduğu gün anladığını belirtti. Erkasap, dolandırıldığını anladıktan sonra yaşadığı hayal kırıklığından da bahsederken, muhatap aldığı kişinin banka müdürü olması sebebiyle güven duyduğunu ve bütün birikimlerini bankada tek seferde elden teslim ettiğini söyledi.
5.12.2023 Gündem
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı "Özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, 'bankacılık zimmeti' yönünden takipsizlik kararı verdi. Seçil Erzan'ın "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu" kapsamında ve alıkonulduğu iddiasına yönelik soruşturmalar ise devam ediyor.
21.10.2023 Gündem
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan hakkındaki BDDK raporu ortaya çıktı.
11.10.2023 Gündem
Banka müdürü ünlü isimleri böyle dolandırmış! Tek tek itiraf etti: Parayı döndüremedim
Banka müdürü ünlü isimleri böyle dolandırmış! Tek tek itiraf etti: Parayı döndüremedim Bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde "özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcu ve teknik direktörlerin bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada, tutuklanan banka müdürü Seçil E.'nin ifadesi ortaya çıktı. Seçil E. ifadesinde olayı nasıl patlak verdiğini itiraf etti. Seçil E'nin ifadesinde, borsa ve hisse senedinde kayıp yaşaması üzerine zararının büyüdüğünü, güvendiği insanlardan yatırım vaadinde bulunarak para almaya başladığını ve 2021 yılından sonra çıkmaza girdiğini söyledi. İşte detaylar...
28.04.2023 Gündem
Fatih Terim'e yakın olmak için taşınıyorlar!
Fatih Terim'e yakın olmak için taşınıyorlar! Buse Terim-Volkan Bahçekapılı çifti, kızları Nil ve Naz, her gün dedeleri Fatih Terim’i görmek istediği için Etiler’den Tarabya’ya taşınıyor.
13.12.2021 Magazin
Fatih Terim tanık olarak dinlendi: Damatlarım dokunmadı Selahattin’i ben tokatladım
Fatih Terim tanık olarak dinlendi: Damatlarım dokunmadı Selahattin’i ben tokatladım Teknik direktör Fatih Terim, iki damadının silahla basit yaralama suçundan ceza almasının istendiği davada tanık olarak ifade verdi. Terim, damatlarının kavgaya karışmadığını, işletmeci Selahattin Aydoğdu’yu kendisinin tokatladığını söyledi
13.10.2020 Gündem
Fulya Terim kimdir? Fulya Terim kaç yaşında ve nereli? Fulya Terim Survivor'da Cemal Can hayranı çıktı!
Fulya Terim kimdir? Fulya Terim kaç yaşında ve nereli? Fulya Terim Survivor'da Cemal Can hayranı çıktı! Fulya Terim, Survivor ile gündeme geliyor. Fulya Terim Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Cemal Can Canseven hayranı çıktı. Geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı'nın Survivor Konseyi'nde Survivor Cemal Can'a "Fulya Terim ve Demet Akbağ'dan selam var" demesi üzerine programında takipçileri Fulya Terim'i merak etti. Peki, Fulya Terim kimdir? Fulya Terim kaç yaşında nereli? İşte Fulya Terim hakkında merak edilenler...
6.05.2020 Gündem
Buse Terim: İyi ki kocam oldun
Buse Terim: İyi ki kocam oldun Fatih Terim'in kızı Buse Terim eşi Volkan Bahçekapılı ile 5. evlilik yıldönümlerini böyle kutladı.
15.05.2019 Magazin
Aydoğdu, "Fatih Terim'i dövdüm" dedi ancak...
Aydoğdu, "Fatih Terim'i dövdüm" dedi ancak... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i dövdüğünü iddia eden kebapçı Selahattin Aydoğdu'nun Fatih Terim'den tokat ve yumruk yedikten sonra adli rapor alarak şikayetçi olduğu ortaya çıktı.
14.07.2018 Spor Magazin
Fatih Terim'in mutlu günü!
Fatih Terim'in mutlu günü! Fatih Terim, torunu Naz ile buluştu. Buse Terim o anları sosyal medya hesabından "2 aydır hayal ettiğim an, canım babam, kızlarımın canı" notuyla duyurdu.
29.04.2018 Galatasaray
Fatih Terim'in mutlu günü
Fatih Terim'in mutlu günü Fatih Terim'in en mutlu günü! Terim, üçüncü kez dede oldu. Kızı Buse Terim, dün Miami'de doğum yaptı, torununa Naz adı verildi.
18.04.2018 Galatasaray
Kazanın ardından flaş gelişme! Alkol...
Kazanın ardından flaş gelişme! Alkol... Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, geçirdiği kazayla yürekleri ağıza getirdi. Kazayla ilgili çarpıcı ayrıntılar da ortaya çıktı...
12.12.2017 Trabzonspor
Burak Yılmaz'a ağır fatura!
Burak Yılmaz'a ağır fatura! Sarıyer'de lüks Ferrari ile bir araca çarpıp kaçan Burak Yılmaz'dan geriye 1 buçuk milyonluk bir fatura kaldı. Çünkü Burak'ın kaza esnasında alkollü olup olmadığı bilinmediğinden sigorta şirketi bu parayı karşılamayacak.
11.12.2017 Trabzonspor
Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu araç takla atarak park halindeki araca çarptı
Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu araç takla atarak park halindeki araca çarptı Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu lüks araç takla atarak park halindeki cipe çarptı. Polis, ilk incelemede kaza yerindeki sürücüyü bulamadı. Görgü tanığı, Burak Yılmaz'ın iyi durumda olduğunu ve Selçuk İnan'la Olcan Adın olduğunu tahmin ettiği kişinin tecrübeli futbolcuyu götürdüğünü belirtti
10.12.2017 Trabzonspor
Terim'in damatları o restoranı kapattı
Terim'in damatları o restoranı kapattı İZMİR'in Çeşme ilçesinde, dönemin Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in milli takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan mekan basma olayından yaklaşık 4 ay sonra Terim'in 2 damadı, kavgaya neden olan restoranı kapatma kararı aldı.
9.11.2017 Futbol
Fatih Terim ve damatları Çeşme’yi terk etti
Fatih Terim ve damatları Çeşme’yi terk etti Fatih Terim’le birlikte iş yerlerinin yan tarafında bulunan kebapçıyı basan damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, restoranı boşalttı. Terim'in Alaçatı'da bulunan evi kiraya verildi.
9.11.2017 Spor Magazin
Buse Terim bir kez daha anne oluyor!
Buse Terim bir kez daha anne oluyor! Fatih Terim'in kızı Buse, 2014'te Volkan Bahçekapılı ile evlenmiş, 21 Ekim 2016'da kızı Nil'i dünyaya getirmişti.
23.10.2017 Magazin
Uzlaşma kabul edilmedi dava açıldı!
Uzlaşma kabul edilmedi dava açıldı! Fatih Terim'e, kızına ve damadına hakarete dava açıldı...
12.03.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Volkan Bahçekapılı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki volkan bahçekapılı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.