Burun Estetiği

Burun Estetiği

Son dakika burun estetiği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burun estetiği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burun estetiği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burun Estetiği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burun estetiği gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 burun estetiği haberi bulunmuştur. Tüm burun estetiği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul'da özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı.Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Devlet hastanesinde kayıt dışı estetik skandalı
Devlet hastanesinde kayıt dışı estetik skandalı Diyarbakır'da Bismil Devlet Hastanesi'nde kayıt dışı burun estetiği yapıp hastalardan para aldığı belirlenen 2'si doktor, 4 kişi gözaltına alındı.
21.11.2023 Gündem
Sadece güzel görünmek için estetik yaptırmıyorlar! İşte gerçek sebebi….
Sadece güzel görünmek için estetik yaptırmıyorlar! İşte gerçek sebebi…. Günümüzde burun estetiği yaptıranların sayısı bir hayli arttı. Çoğu kişi burnunun görüntüsünden rahatsız olduğu için bıçak altına yatıyor. Belirli bir kesim de sadece güzel görünmek için değil sağlık için ameliyat oluyor. Doğru nefes alamıyorsak, nefes alırken zorlanıyorsak, gün içinde iyi uyuyamadığımız için yorgun uyanıyorsak bir doktora görünmeniz gerekebilir.
5.08.2023 Sağlık
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme Filistin kökenli iş insanı Mohamed Hadid'in Hollandalı model Yolanda Hadid ile evliliğinden dünyaya gelen Bella Hadid, hastalığıyla ilgili bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Kusursuz bir hayat yaşıyor gibi görünen ünlü modelin sağlık sorunları hayatını kararttı. Peki Bella Hadid'in hastalığı olan Lyme hastalığı nedir? Belirtileri neler? İşte yanıtları...
13.05.2023 Magazin
Priyanka Chopra'dan estetik itirafı geldi! 'Yaptırdıktan sonra 3 filmden kovuldum'
Priyanka Chopra'dan estetik itirafı geldi! 'Yaptırdıktan sonra 3 filmden kovuldum' 2000 Dünya Güzellik Yarışması'nın kraliçesi Priyanka Chopra, yıllar önce yanlış yapılan burun estetiği ameliyatının ardından yaşadıklarını anlattı
4.05.2023 Magazin
Estetik işlem yaptıranlar dikkat! Onay formlarını okumadan imzalamayın
Estetik işlem yaptıranlar dikkat! Onay formlarını okumadan imzalamayın Estetik operasyonlar ülkemizde oldukça yaygınlaşmış durumda. Öncesinde doktorla yapılan görüşmelerin ardından işlem belirlenen tarihte gerçekleştiriliyor. Ancak sonrasında kişiler ortaya çıkan sonuçtan memnun kalmayabiliyor, işlem sağlıksal anlamda daha kötü sonuçlara sebep olabiliyor ve bu durumlar hukuki sorunları da beraberinde getirebiliyor. Peki sonuçtan memnun kalmayan kişiler nasıl bir yol izleyebilir? İşte uzman isimlerden önemli detaylar...
20.04.2023 Gündem
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde Yargıtay, estetik ameliyatı mağdurlarını sevindiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 6. Hukuk Dairesi, "ameliyat sonrası ortaya çıkan komplikasyon ve görüntü bozukluğuna sebebiyet verilmesi hekim için kusurlu bir davranıştır" dedi.
4.03.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde burun estetiği sonrası ölüm! Ameliyat öncesi fotoğrafları ortaya çıktı
Beylikdüzü'nde burun estetiği sonrası ölüm! Ameliyat öncesi fotoğrafları ortaya çıktı Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı (26) hayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Baba Cezmi Kılıçcı, "Kızım ablasına, 'Abla benim kalbim sıkışıyor' demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor 'Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz' demiş" dedi. Genç kadının ameliyattan dakikalar önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
4.02.2023 Gündem
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu Dünyaca ünlü model Bella Hadid'in, gün içerisinde bir şey yemeyip sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tükettiği iddia edilmişti. Ünlü model son olarak Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Yoğun tempoda çalışan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor. Yatakta paylaşım yapıp sırtını gösteren modelin son hali hayranlarını üzdü.
8.11.2022 Magazin
Filtrelerdeki görünümünüz yüz hatlarınıza uygun olmayabilir
Filtrelerdeki görünümünüz yüz hatlarınıza uygun olmayabilir Sosyal medya filtrelerini kullanarak yaptırmayı düşündüğü estetik cerrahisinde uygulamanın da buna benzemesini isteyen hastalar olduğunu belirten Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Mahmut Özyılmaz, “Kişinin yüz hatları, burnunun kullandığı filtreler doğrultusunda yapılması çok uygun olmayabilir. Estetik de kişiye özeldir ve güzellik algısı kişinin yapısına uygun olmalıdır” dedi.
9.10.2022 Sağlık
Oyunculuk hayali için 12 ameliyat geçirdi
Oyunculuk hayali için 12 ameliyat geçirdi Kahramanmaraş'ta yaşayan Şamil Berk (17), hayali olan oyunculuk için 12 ameliyat geçirdi. İlk ameliyatını geçen yıl kulaklarından olan Berk'in operasyonlarına, bugüne kadar yaklaşık 300 bin TL harcandı. Oyunculuk eğitimi de aldığını belirten Berk, ilerleyen zamanlarda da burun estetiği olacağını söyledi.
8.10.2022 Dünya
Burun eğriliği tedavisi cerrahi gerektirir mi?
Burun eğriliği tedavisi cerrahi gerektirir mi? Dr. Noyan Süalp, günümüzde sıklıkla tercih edilen burun dolgusunun tüm merak edilenlerini sizler için anlatıyor.
17.08.2022 Sağlık
Rinoplasti uygulamasında nelere dikkat edilmelidir?
Rinoplasti uygulamasında nelere dikkat edilmelidir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk; rinoplasti yani "burun estetiği", burun kemiğini veya kıkırdağını modifiye ederek burnunuzun şeklini değiştirmek için yapılan ameliyattır. Estetik cerrahinin en fazla talep edilen ve uygulanan yöntemlerinden biridir.
8.08.2022 Sağlık
Bella Hadid göğüslerinin yarısını elleriyle kapatıp poz verdi!
Bella Hadid göğüslerinin yarısını elleriyle kapatıp poz verdi! Bella Hadid,14 yaşında burun estetiği yaptırdığını ve şimdi pişman olduğunu açıklayan son dönemin en çok aranan modellerinden. Ablası Gigi’ye göre kendisini hep çirkin bulduğunu söyleyen Bella Hadid göğüslerinin yarısını elleriyle kapatıp ayna karşısında poz verdi.
24.07.2022 Magazin
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, iyileşme süreci olmaksızın sonuçların hemen görünür olmasını sağlayan ameliyatsız estetikleri sizler için anlattı.
8.06.2022 Sağlık
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır?
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, burun estetiği olarak da bilinen rinoplasti ve ameliyat sonrasındaki bakımının nasıl olması gerektiğini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır?
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, burun estetiği olarak da bilinen rinoplasti ve ameliyat sonrasındaki bakımının nasıl olması gerektiğini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Aslıhan Doğan Turan estetik sonrası ilk kez görüntülendi!
Aslıhan Doğan Turan estetik sonrası ilk kez görüntülendi! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan burun estetiği sonrası ilk kez görüntülendi. Doğan acelesi olduğunu söyleyerek jet hızıyla arabasına bindi.
11.05.2022 Magazin
Jennifer Grey'den estetik itirafı! Yıllar sonra konuştu
Jennifer Grey'den estetik itirafı! Yıllar sonra konuştu İlk Aşk, İlk Dans (Dirty Dancing) filmiyle bir döneme damga vuran ve sinema tarihine geçen Jennifer Grey, annesinin ısrarlarına dayanamayıp burun estetiği yaptırınca hayatı değişti. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili pişmanlığını yıllar sonra dile getirdi.
20.04.2022 Magazin
Profil estetiği nedir?
Profil estetiği nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, profil estetiği hakkında merak edilenleri anlattı.
21.03.2022 Sağlık
Bella Hadid'in estetiksiz hali ortaya çıktı!
Bella Hadid'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Bella Hadid estetiksiz hali ünlü modelin açıklaması sonrası merak edildi. Podyumların en çok aranan modeli Bella Hadid "14 yaşında burun estetiği olduğu için pişmanım" itirafında bulundu.
15.03.2022 Magazin
Burun estetiğinde doğal burun dönemi
Burun estetiğinde doğal burun dönemi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tolga Oğuzhan, hastaların öncelikle sağlıklı nefes alan bir burun istediğini, estetiğin ikinci planda tuttuğunu belirterek, "Burun estetiğinde 2000’li yıllardan 2015 yılına kadar çok kalkık burunlar özellikle bayanlar tarafından tercih ediliyordu, son dönemlerde ise herkes doğal burun istiyor" dedi.
27.02.2022 Sağlık
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Gözlerini kapatamıyor
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Gözlerini kapatamıyor Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabusa döndü! Estetik ameliyatından sonra gözlerini kapatamayan ve gülümseyemeyen ünlü model, ameliyatlardan sonra yaşadığı bu durum nedeniyle “tüm yüzünün bozulduğunu” anlattı. Ameliyatların ardından dehşet verici bir sonuçla karşılaşan eski güzellik kraliçesi, yaşadığı süreç nedeniyle zor günler geçiriyor.
23.02.2022 Dünya
Erkekler de kadınlar kadar estetiğe önem veriyor
Erkekler de kadınlar kadar estetiğe önem veriyor Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. Cemal Cingi, “Günümüzde erkekler ve kadınların burun estetiğine rağbeti eşitlendi” dedi.
19.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Burun Estetiği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burun estetiği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.