Bursa Konut Projeleri

Bursa Konut Projeleri

Son dakika Bursa konut projeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bursa konut projeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bursa konut projeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa Konut Projeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa konut projeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 bursa konut projeleri haberi bulunmuştur. Tüm bursa konut projeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hem orman hem deniz manzarası
Hem orman hem deniz manzarası Mudanya'da yükselen Myrlea projesi hem deniz hem orman manzarasına sahip.
4.09.2015 Arşiv
AVM konseptinde
AVM konseptinde Bursa’da yükselen Endülüs Park projesi konut ve AVM konseptinde inşa ediliyor
20.08.2015 Arşiv
Tamamı beyaz eşyalı
Tamamı beyaz eşyalı Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinde daireler beyaz eşyalı olarak teslim ediliyor.
3.07.2015 Arşiv
Yatırımlar devam edecek
Yatırımlar devam edecek Tugay İnşaat yatırımlarına devam edecek.
3.07.2015 Arşiv
Bursa'ya yeni proje
Bursa'ya yeni proje Bursa'da hayat bulan Biaport Özlüce projesi 222 daireden oluşuyor.
25.06.2015 Arşiv
500 milyon dolarlık yatırım
500 milyon dolarlık yatırım Beyttürk İnşaat Bursa'ya 500 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor
29.05.2015 Arşiv
Sur Yapı'dan milyarlık yatırım
Sur Yapı'dan milyarlık yatırım Sur Yapı Bursa'da milyarlık bir projeye imza atıyor
2.06.2015 Arşiv
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Bakan Varank: İş dünyamızın taleplerini ortak akılla çözeceğiz
Bakan Varank: İş dünyamızın taleplerini ortak akılla çözeceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Bursa’nın bulunduğu konumdan çok daha ileri gitme potansiyeline sahip bir kent olduğunu belirten Mustafa Varank, “Bakanlık olarak Bursa’yı güçlü bir şekilde destekledik ve bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum açıkladı! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi
Bakan Kurum açıkladı! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Gönlümüz, kulağımız, kalbimiz deprem bölgesinde" diyen Bakan Kurum, bölgedeki çalışmaları aktardı. Kurum, "Bayramda sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla ilk başlattığımız konutlarımız teslim edilecek. Köylerde konutlarımızı bitireceğiz. Bunlar tek katlı konutlar. Bir köyün tamamı bitecek, bayrama yetişecek" ifadelerini kullandı.
10.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda yaptığı sunumda, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattık. Bu kapsamda 83 bin köy evini de illerimizdeki tespitler çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmaları büyük bir hassasiyetle; sahadaki zemin etüt ekiplerimizce hocalarımızla eş güdüm içinde onların görüşleriyle birlikte yapıyoruz… Toplam 1 milyon 582 bin binada tespit yapıldı. Bu çerçevede 4 milyon 859 bin bağımsız bölüm incelendi ve bu bağımsız bölümlerden 214 bin 577 tanesinin acil yıkılacak, ağır hasarlı veya yıkık olduğunun tespitini yaptık. Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 96.69’unun, 1999 öncesi yapılan yapılar olduğunu görüyoruz… Yaklaşık 1 milyon yeni konutun yapımı ve 1 milyon konut amaçlı arsa tahsislerimizi de hesap ettiğinizde son 1 yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız… İstanbul’da bugüne kadar 695 bin konutun dönüşümünü sağladık. 93 bin konutun dönüşümün fiilen sahada devam ediyor…” şeklinde konuştu.  
4.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da gençlerle buluştuğu İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a programına katıldı. Seçim tarihiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Devlet Bey'le bir görüşme yaptık ve dedik ki 'zaman kaybına tahammül yok.' Bütün değerlendirmeleri yaparak adımı da buna göre atalım dedik. Öğrencilerimizin durumları bizim için çok önemli. Resmi olarak Cumhurbaşkanın burada bir yetkisi var. 10 Mart'ta bu yetkimizi kullanacağız. 60 gün süre var. O süreyi de YSK değerlendirecek." dedi.
22.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gemlik Büyükkumla Barajı, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Hizmet Binası, Dağyenice Doğal Yaşam Turizm Kompleksi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, kuraklık yaşandığını belirterek ''Çare bizim de yaptığımız gibi baraj. Eğer barajlarınız olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz.'' dedi. Erdoğan, "Bandırma-Bursa-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı 2025 yılında hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.
21.01.2023 Gündem
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva'
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Roman vatandaşların yaşadığı bölgelere yönelik TOKİ eliyle yapılan konut uygulamalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
21.01.2023 Ekonomi
Romanlara özel konut projesi! Romanlara konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi ne zaman başlıyor?
Romanlara özel konut projesi! Romanlara konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Roman Buluşması'nda yaptığı açıklamada, 12 ilde Roman vatandaşlara özel sosyal konut projesi başlatacaklarını söyledi. Erdoğan, "Hedefimiz her Romana bir yuva. Sizlere uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından “Romanlara konut projesi” hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki, Romanlara özel konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi başvurusu ne zaman başlıyor?
21.01.2023 Ekonomi
Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, hangi illere yapılacak?
Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, hangi illere yapılacak? Orta gelirli vatandaşlara yeni TOKİ projesi sunuldu. Ekonomi Bakanı Nureddin Nebatı yaptığı açıklamada “Programımız kapsamında vatandaşlarımız 3 farklı aşamadaki konutlar için kredi kullanabilecektir. Birincisi, tamamlanmış konutlar. İkincisi, belirli bir oranda tamamlanmış ve bankaların kredi verme kriterlerine uygun konutlar, Üçüncüsü ise yapımına başlanacak olan konutlar” diyerek “İlk iki durumda, konuta ve başvuru sahibine dair şartların ilgili banka tarafından kredilendirme için uygun olarak değerlendirilmesi halinde, Program kapsamında finansman imkânı ve Bakanlığımız katkısı sağlanacaktır.” İfadesini kullandı. Bakanın açıklaması sonrası Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
4.01.2023 Ekonomi
Orta gelirliye konut kampanyası 2023! Yeni evim konut kredisinde detayları belli oldu! İşte başvuru şartları ve tarihi
Orta gelirliye konut kampanyası 2023! Yeni evim konut kredisinde detayları belli oldu! İşte başvuru şartları ve tarihi Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası ile ilgili detaylar belli oldu.. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Bakan Nebati detayları açıkladı.
4.01.2023 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum canlı yayında duyurdu
Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum canlı yayında duyurdu Son dakika haberi... Bakan Kurum, Sosyal Konut Projesi'ne saat 10.30 itibarıyla 92 bin başvuru olduğunu ve saat 11.15'te sayının 141 bine yükseldiğini ardından öğlen saatlerinde 224 bin rakamının aşıldığını açıkladı. Kurum ayrıca konutlarda fiyat sınırının 2+1 dairelerde 770 bin TL ve 3+1'lerde de 950 bin TL olarak belirlendiğini duyurdu.
14.09.2022 Ekonomi
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesi olma özelliği taşıyan projenin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada 250 bin konut inşa edilecek, 2 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik oluşturacak. 100 bin ek istihdam ortaya çıkaracak olan projeyle gençler, emekliler, şehit yakını, gaziler ve engelliler küçük miktarlarda ev sahibi olacak. İşte 13 Eylül TOKİ açıklaması…
13.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtımını yaparak, 81 il ve tüm ilçelerde 2023-2028'i kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ile 50 bin iş yeri yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vade ile sahip olabilecektir. Aynı şekilde toplamda 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile yapılabilecektir" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak...
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak... Hükümet harekete geçti, 81 ilde uygulanacak. Kredi ve faiz kararını Bakan Kurum resmen duyurdu. Kentsel dönüşümü hızlandıracak hamle geliyor. Kentsel dönüşümün hızlanması ve belediyelerin daha aktif rol alması için önemli bir adım atıldı. Bakan Murat Kurum, “Şimdi kentsel dönüşümde yeni bir döneme giriyor; belediyelerimizin İller Bankası’ndan aldıkları kredilerin faizinin yarısını biz karşılıyoruz” dedi. İşte yeni kararın ayrıntıları...
30.07.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar Bitlis'te yatırım değeri 1 milyar 232 milyon lira olan 21 ayrı yatırımın toplu açılış töreninde konuşan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet, bir türlü iktidara gelemeyince son 20 yıldır da milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza iktidarı verince adeta siyasi bir buhrana yakalandılar. Tabiri caizse raydan çıktılar, zaten bozuk olan ayarları, sinirleri, dengeleri daha da bozuldu" dedi.
22.07.2022 Siyaset
Babacan: Bir işi yaparken önce mahalleliye soracağız
Babacan: Bir işi yaparken önce mahalleliye soracağız DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bursa'daki tanıtım toplantısında, partisinin 'Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planı'nı açıkladı. Yerel yönetimlerde üretecekleri projeleri, E-Devlet üzerinden vatandaşın oylamasına sunacaklarını söyleyen Babacan, "Yerelde doğrudan demokrasi mekanizmalarını işleteceğiz. Bir işi yaparken önce mahalleliye soracağız" dedi.
14.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bursa Konut Projeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa konut projeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.