Bursa İnegöl

Bursa İnegöl

Son dakika Bursa İnegöl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bursa İnegöl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bursa İnegöl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa İnegöl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa inegöl gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.354 bursa inegöl haberi bulunmuştur. Tüm bursa inegöl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya: İnegöl Terkinler Çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya: İnegöl Terkinler Çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından İnegöl Terkinler Çetesi'nin çökertildiğini, suç örgütünün ele başının yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "6 milyar lira değerinde gayrimenkule ele konuldu" dedi.
26.09.2023 Gündem
Karısıyla ilişkisi olduğunu düşünüp yeğenini öldürdü!
Karısıyla ilişkisi olduğunu düşünüp yeğenini öldürdü! Eskişehir’de boşanma aşamasındaki eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla yeğenini öldüren ve eşinin yaşadığı Bursa’ya giderken yakalanan Nurullah Kalay’ın yargılanmasına başlandı. Sanık hakkında ‘kasten öldürme’, ‘eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘ruhsatız silah taşıma’ suçlarından müebbet ve 23 yıla kadar hapis cezası istendi.
16.03.2023 Yaşam
Bursa'da talaş makinesine düşen işçi hayatını kaybetti
Bursa'da talaş makinesine düşen işçi hayatını kaybetti Bursa, İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde orman ürünleri fabrikasında çalışan Çağdaş Tükenmez (19), talaş makinesine düşerek hayatını kaybetti.
3.10.2022 Yaşam
Festivalde faciadan dönüldü!
Festivalde faciadan dönüldü!  Bursa, İnegöl Uluslararası Kültür Sanat Festivali’nde kamyonetin çarptığı festival giriş totemi araçların üzerine devrildi. Faciadan dönülen olayda, yolda yürüyen vatandaşlar saniyelerle kurtuldu.
1.08.2022 Yaşam
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı...
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı... Yazla birlikte manav ve pazar tezgahları renklendi. Ancak yazlık meyvelere henüz yaz gelmedi, yüksek fiyatlar dikkat çekiyor. Vatandaşlar fiyatların ne zaman düşeceğini merak ediyor. Nektarin ve şeftali kilo fiyatı 35 liradan 69 liraya kadar değişiklik gösteriyor. Kayısı satış fiyatı ise kilo bazında 19-30 lira arası. Kiraz türüne göre 35-50 lira bandında satılıyor. İşte meyve fiyatlarına ilişkin son gelişmeler...
15.06.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 70...
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 70... Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürmek için seferberlik yaşanıyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle geçtiğimiz birkaç ay yaşanan ayçiçeği sorunu tarihe karışacak. Birçok şehirde belediyeler ve il tarım müdürlükleri seferberlik başlattı. Ayçiçeği üretecek çiftçilere ciddi ayçiçeği tohumu ve gübre desteği veriliyor. Belediyelerden il tarım müdürlüklerine kadar pek çok kuruluş, yüzde 50 ila yüzde 70 arasında değişen hibelerle çiftçilere ayçiçeği tohumu dağıtımı yapıyor. Üretime yönelik destekler sadece tohum desteğiyle de sınırlı değil. Üreticilere aynı zamanda gübre desteği verilen kampanyalar da gerçekleştiriliyor. Kocaeli, Sakarya, Bursa, Konya, Denizli, Samsun başta olmak üzere birçok büyükşehir belediyesi, illerindeki çiftçilerle el ele vererek ayçiçeği üretimini artıracak adımlar atıyor.
23.04.2022 Ekonomi
Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın yakalandı mı? Tosuncuk Mehmet Aydın ne zaman Türkiye'ye getirilecek?
Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın yakalandı mı? Tosuncuk Mehmet Aydın ne zaman Türkiye'ye getirilecek? Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük dolandırıcılığına imza atan Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın teslim oldu. Mehmet Aydın, yaptığı videolu açıklamada, kısa süre içinde Türk elçiliğine teslim olacağını söylemişti. Bu açıklamasının ardından, Mehmet Aydın'ın, Brezilya Sao Paulo'da teslim olduğu bildirildi. Peki, Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın kaç yaşında? Tosuncuk Mehmet Aydın ne zaman Türkiye'ye getirilecek? İşte detaylar...
1.07.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Süper güç haline geldik
Bakan Karaismailoğlu: Süper güç haline geldik Bursa'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaşım ve Lojistik Master Planımız ve 2023 Stratejik Planımız doğrultusunda inşa ettiğimiz ulaştırma ağları ile bölgemizde lojistik bir süper güç haline geldik" dedi.
2.04.2021 Siyaset
Bursa'da tekstil fabrikasında 20 kadın işçi, boyadan zehirlendi
Bursa'da tekstil fabrikasında 20 kadın işçi, boyadan zehirlendi Bursa, İnegöl Organize Sanayi bölgesindeki bir tekstil fabrikasında çalışan 20 kadın işçi boyadaki kimyasal gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
8.01.2021 Gündem
Arkadaşları şaşkına döndü! Narkozun etkisindeki genç kadın o ismi sayıkladı
Arkadaşları şaşkına döndü! Narkozun etkisindeki genç kadın o ismi sayıkladı Bursa’da burun ameliyatından sonra narkozun etkisinde olan Tülay Duran (25), İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın ismini sayıkladı. Duran'ın arkadaşları bu durumu şaşkınlıkla karşılarken, Taban ise telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
20.11.2020 Gündem
'Su' sanıp tuz ruhu içti! Hastaneye kaldırıldı
'Su' sanıp tuz ruhu içti! Hastaneye kaldırıldı Bursa’da, şişede bulunan tuz ruhunu yanlışlıkla 'su' diye içen Hayriye Kayıhan (66), iç organlarının zarar görmesi sonucu hastanede tedaviye alındı.
16.11.2020 Gündem
Devletin yardım için verdiği kömürleri sosyal medyadan satışa çıkardı
Devletin yardım için verdiği kömürleri sosyal medyadan satışa çıkardı Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan bir vatandaş, kaymakamlıktan yardım olarak aldığı odun ve kömürü, sosyal medyadan satışa çıkardı. İhbar üzerine harekete geçen inegöl Kaymakamlığı kadından verilen odun ve kömürleri geri aldı.
7.10.2020 Gündem
Skandal düğün! Çekilen video ve fotoğraflar incelenince ortaya çıktı
Skandal düğün! Çekilen video ve fotoğraflar incelenince ortaya çıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, karantina kuralını ihlal ederek düğün salonunda çalışan sanık hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
21.09.2020 Gündem
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken yakalanıp, gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alzalan’ın mahkemede verdiği ifadede, “Yangınlardan tatmin olmadığım için canlı bomba olmaya karar verdim. Yakalanmasaydım Türkiye’de polis ve askerin olduğu bir kuruma bombalı eylem düzenleyecektim” dediği öğrenildi.
21.08.2020 Yaşam
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lının bomba yaparken fotoğrafı ortaya çıktı
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lının bomba yaparken fotoğrafı ortaya çıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenleme planı yaparken yakalanan DEAŞ'lı terörist B.A.'nın bomba yaptığı sırada çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.
17.08.2020 Gündem
Akrep sokan küçük Selin, tedaviye alındı
Akrep sokan küçük Selin, tedaviye alındı Bursa'nın İnegöl ilçesinde evlerinde ayağından akrebin soktuğu 8 yaşındaki Selin Ç., hastanede tedaviye alındı.
10.08.2020 Yaşam
Vatandaşlar erken saatte Ayasofya’ya akın etti
Vatandaşlar erken saatte Ayasofya’ya akın etti Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin açılışı için gelen vatandaşlar sabah namazından sonra bölgeye akın etti. Erken olduğu için alana alınmayan vatandaşlar erken saatte yoğunluk oluşturarak, Ayasofya’ya girişi beklemeye başladı.
24.07.2020 Gündem
TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları - Bursa İnegöl TOKİ çekilişi ve 2+1 560 3+1 140 Bursa İnegöl TOKİ kura sonuçları 2020
TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları - Bursa İnegöl TOKİ çekilişi ve 2+1 560 3+1 140 Bursa İnegöl TOKİ kura sonuçları 2020 İnegöl TOKİ kura sonuçları 2020 hakkındaki araştırma sürüyor. Bursa İli İnegöl İlçesi 800 / 100000 Konut Toplu Konut Projesi (H.B.)’ne başvuru yapan vatandaşlar 2+1 560, 3+1 140 konutun hak sahibinin belirleneceği İnegöl TOKİ projesi sonuçlarının ilan edilmesini bekliyor. Bursa İnegöl TOKİ çekilişi saat 13.00’de noter huzurunda canlı olarak çekilmeye başlandı. İnegöl TOKİ kura sonuçları TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek. Peki, TOKİ İnegöl kura sonuçları 2020 sorgulaması nasıl yapılır? Bursa İnegöl TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020 sorgulama ekranı…
22.07.2020 Gündem
Bakan Kurum: 576 projemizi hayata geçireceğiz
Bakan Kurum: 576 projemizi hayata geçireceğiz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2023 yılına kadar 576 altyapı-üstyapı projesini hayata geçireceklerini belirterek, bu çalışmalar için 10 milyar liraya yakın bütçe ayırdıklarını bildirdi.
11.06.2020 Gündem
İŞKUR İnegöl'de 8 memurun koronavirüs testi pozitif çıktı
İŞKUR İnegöl'de 8 memurun koronavirüs testi pozitif çıktı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) Bursa İnegöl Hizmet Merkezi’nde görevli 8 memurun koronavirüs testi pozitif çıktı. Koronavirüs önlemleri kapsamında şubede görevli 25 kişi karantinaya alındı.
17.05.2020 Gündem
Hüseyin Özdilek kimdir? Nerelidir? Hüseyin Özdilek kaç yaşında?
Hüseyin Özdilek kimdir? Nerelidir? Hüseyin Özdilek kaç yaşında? Elazığ'daki depremzedelere 1 milyon liralık destek veren Hüseyin Özdilek birçok insan tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Hüseyin Özdilek kimdir? Nerelidir? Hüseyin Özdilek kaç yaşında? İşte detaylar…
27.01.2020 Gündem
Seçime girebilecek partiler belli oldu!
Seçime girebilecek partiler belli oldu! YSK, kanun gereği "il ve ilçe seçim kurullarının yeniden oluşturulması"na, "seçmen kütükleri verilebilecek ve seçime katılma yeterliliğine sahip siyasi partilerin tespiti"ne ve "nüfus ve seçmen sayısına göre ilçe seçim kurulları sayısının yeniden belirlenmesi"ne ilişkin üç kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bursa İnegöl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa inegöl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.