Burak Sergen Sağlık Durumu

Burak Sergen Sağlık Durumu

Son dakika Burak Sergen sağlık durumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Sergen sağlık durumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Sergen sağlık durumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Sergen Sağlık Durumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak sergen sağlık durumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 burak sergen sağlık durumu haberi bulunmuştur. Tüm burak sergen sağlık durumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen taburcu oldu!
Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen taburcu oldu! Sadakatsiz dizisinin yıldızı Burak Sergen, koronavirüsü yendikten sonra taburcu oldu. Zor günleri geri de bırakan ünlü oyuncu 'Bu hastalığı yendiğim için çok muyluyum' dedi.
24.05.2021 Magazin
Burak Sergen'den haber var! Günlerdir yoğun bakımdaydı
Burak Sergen'den haber var! Günlerdir yoğun bakımdaydı 'Sadakatsiz' dizisinin 'Haluk Güçlü'sü Burak Sergen, bir ay önce evinde rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Günlerdir hastanede olan bir çocuk babası Sergen'den sevindiren haber geldi.
12.05.2021 Magazin
Oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama
Oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama Ünlü oyuncu Burak Sergen'in oğlu Cansın Sergen, babasının sağlık durumu ile ilgili son bilgileri paylaştı. Ünlü oyuncunun entübeden çıkarıldığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.
4.05.2021 Magazin
Burak Sergen'in son durumunu nişanlısı açıkladı!
Burak Sergen'in son durumunu nişanlısı açıkladı! Ünlü oyuncu Burak Sergen, 3 hafta önce evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılmış, solunum güçlüğü çekince entübe edilmişti. Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal, ünlü oyuncunun hala yoğun bakımda entübe durumda olduğunu açıkladı. Ünsal, konuyla ilgili, "Durumunda bir değişiklik yok. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz" dedi
2.05.2021 Magazin
Burak Sergen'in sağlık durumuna ilişkin nişanlısından açıklama!
Burak Sergen'in sağlık durumuna ilişkin nişanlısından açıklama! Üç hafta önce evinde fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Burak Sergen, solunum güçlüğü çekince entübe edilmişti. Ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin nişanlısı Nihan Ünsal'dan son dakika açıklaması geldi.
1.05.2021 Magazin
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar'
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar' Amasya'da tiyatrocuların geçirdiği trafik kazasında tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu yaşamını yitirmişti. Kazada ağır yaralanan ve tedavi görmeye devam eden Sergen Deveci, son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
8.01.2023 Magazin
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022 'Baş Belası' tiyatro oyununda oyuncuları taşıyan minibüs Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan kurtulan isimlerden Ceyhun Fersoy, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Son durumu hakkında bilgi veren Fersoy, kaza ile ilgili gelen sorulara verdiği yanıtlarla görenleri duygulandırdı.
7.12.2022 Magazin
Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız
Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız Amasya’da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan oyuncular Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy, sosyal medya üzerinden sağlık durumları hakkında paylaşım yaptı. Ameliyat sonrası açıklama yapan Deveci, “Şu süreçte arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece” diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.11.2022 Magazin
Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı!
Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı! Amasya’da 'Baş Belası' tiyatro oyuncuları turneden dönerken feci bir kaza geçirdi. Minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle kazada ağır yaralanan Sergen Deveci, dün ambulans uçakla İstanbul'a getirilmişti. Boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilen oyuncu, ameliyata alınmıştı. Deveci’nin son durumuyla ilgili arkadaşı Ersel Dursun'dan açıklama geldi.
23.11.2022 Magazin
Kazada yeni gelişme!  Tam kusurlu bulundu
Kazada yeni gelişme! Tam kusurlu bulundu Amasya’da turnede olan “Baş Belası” oyunu ekibini taşıyan minibüsün TIR'A çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Hastanedeki tedavisi devam eden oyuncu Ceyhun Fersoy, kaybettiği dostu Tolga Güleryüz'e Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarla veda etti. Tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu kazada hayatını kaybetti. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Deveci'nin hastaneden ilk görüntüleri de geldi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz (33), Burak Topçu (42) ve Özgür Karataş'ın (32) hayatını kaybettiği kazada; TIR'a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş'ın (28), tespit tutanağına göre, 8'de 8 kusurlu olduğu ortaya çıktı. DHA'nın ulaştığı savcılık ifadesinde ise tutuklu Bektaş'ın, "110-120 gibi hızla gidiyordum. TIR aniden önüme kırınca kaza oldu. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.
22.11.2022 Magazin
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl?
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası yapan 'Baş Belası' tiyatro ekibinde yer alan Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Sergen Deveci’nin durumu ciddiyetini koruyordu. Hastaneden alınan bilgiye göre; kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık olduğu, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Peki, Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Trafik kazası geçiren tiyatrocu Sergen Deveci nasıl, sağlık durumu iyi mi? İşte Sergen Deveci ile ilgili detaylar…
21.11.2022 Magazin
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu?
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu? Sadakatsiz yılbaşı tatili ardından çekimlerine başladı anacak Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, koronavirüse yakalandı. İşte Sadakatsiz dizisinde korona olanlar…
19.01.2022 Televizyon
Burak Sergen ile ilgili yeni açıklama! Yoğun bakımdaydı...
Burak Sergen ile ilgili yeni açıklama! Yoğun bakımdaydı... "Sadakatsiz" dizisindeki başarısıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen’in tedavisi devam ediyor. Ünlü oyuncu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.
18.05.2021 Magazin
Koronavirüse yakalanan Burak Sergen’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor
Koronavirüse yakalanan Burak Sergen’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor Koronavirüse yakalanan ve solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle yoğun bakımda tedaviye alınan usta oyuncu Burak Sergen’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
20.04.2021 Magazin
Burak Sergen yoğun bakımda! Oğlundan da kötü haber geldi
Burak Sergen yoğun bakımda! Oğlundan da kötü haber geldi Yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören oyuncu Burak Sergen'in 11 yaşındaki oğlu da koronavirüse yakalandı. Oğlunun durumu hakkında bilgi veren Işıl Sergen, hastalığı hafif atlattığını söyledi. Burak Sergen'in sağlık durumuyla ilgili son bilgi de Medyapım'dan geldi.
15.04.2021 Magazin
Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! Akciğerlerindeki enfeksiyon nedeniyle tedavi altında olan ve durumu ciddiyetini koruyan oyuncu Burak Sergen ile ilgili nişanlısı Nihan Ünsal'dan açıklama geldi.
14.04.2021 Magazin
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi alarm! 6 isim sınırda...
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi alarm! 6 isim sınırda... Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında yarın BtcTurk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
12.07.2020 Beşiktaş
Arda'daki büyük gizem!
Arda'daki büyük gizem! Bir türlü sahalara dönemeyen Arda gerçekten sakat mı? Doktorlarının söylediklerine inanamayacaksınız!
8.03.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Burak Sergen Sağlık Durumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak sergen sağlık durumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.