Bülent Tüfenkci

Bülent Tüfenkci

Son dakika Bülent Tüfenkci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Tüfenkci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Tüfenkci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Tüfenkci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent tüfenkci gelişmeleri de dahil olmak üzere 393 bülent tüfenkci haberi bulunmuştur. Tüm bülent tüfenkci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı'nın 2. gününde Malatya'da depremzedeler ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
29.06.2023 Gündem
Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş, Malatya'da toprağa verildi
Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş, Malatya'da toprağa verildi Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş (28), memleketi Malatya'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
24.09.2022 Gündem
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 2023'ün artık görünür hale geldiğini belirterek, "Birkaç yıl öne hedeflerimizden bahsediyorduk, artık yapacaklarımızı anlatıyoruz. Önümüzde önemli bir sınav var. İktidarı milli iradeye karşı vesayetle, darbeyle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan kurdukları ittifakla 2023’te bir değişiklik yapacaklarını düşünüyorlar ve bir de buna inanıyorlar. AK kadrolar buna izin verir mi? Hayır" dedi.
21.07.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 2023'ün artık görünür hale geldiğini belirterek, "Birkaç yıl öne hedeflerimizden bahsediyorduk, artık yapacaklarımızı anlatıyoruz. Önümüzde önemli bir sınav var. İktidarı milli iradeye karşı vesayetle, darbeyle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan kurdukları ittifakla 2023’te bir değişiklik yapacaklarını düşünüyorlar ve bir de buna inanıyorlar. AK kadrolar buna izin verir mi? Hayır" dedi.
21.07.2022 Siyaset
'Vergi ve ekonomi paketi' görüşmeleri başladı
'Vergi ve ekonomi paketi' görüşmeleri başladı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda muhtarların maaşlarının artırılmasını da öngören 'vergi ve ekonomi paketi'ne ilişkin kanun teklifinin görüşmeleri başladı.
29.03.2022 Ekonomi
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Rekor üstüne rekor kırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Rekor üstüne rekor kırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da köprü açılışı törenine canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "Bu sıkıntılı süreçte bile tarım üretimimiz sanayi üretimimiz rekor üstüne rekor kırıyor. Tüm alanlardaki yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz." dedi.
6.02.2021 Siyaset
Kömürhan Köprüsü ne zaman bitecek? Kömürhan Köprüsü son durum…
Kömürhan Köprüsü ne zaman bitecek? Kömürhan Köprüsü son durum… Kömürhan Köprüsü’nün son hali ve ne zaman biteceği merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeni Kömürhan Köprüsü'ne ilişkin açıklamalarda bulunarak köprünün ne zaman açılacağını duyurdu.
30.09.2020 Gündem
Malatya'nın sevilen yüzü "Mercedes Kadir" yaşamını yitirdi
Malatya'nın sevilen yüzü "Mercedes Kadir" yaşamını yitirdi Malatya'da akli dengesi yerinde olmayan, araba zannettiği sopasıyla gezen ve "Mercedes Kadir" olarak tanınan Fatih Kaydı, hayatını kaybetti.
18.04.2020 Gündem
Elazığ ve Malatya'da depremde hayatını kaybedenlere veda
Elazığ ve Malatya'da depremde hayatını kaybedenlere veda Elazığ'da dün akşam meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazından cansız bedenleri çıkarılan Fatma Yıldız (31) ile oğlu Doruk Abbas Yıldız (2), toprağa verildi. Malatya'nın Doğanyol ilçesinde hayatını kaybeden Ayşe Fatma Türkmen ile Mustafa Kara da son yolculuğa uğurlandı.
25.01.2020 Gündem
TBMM'de kabul edildi! Merkez Bankası'na devrediliyor
TBMM'de kabul edildi! Merkez Bankası'na devrediliyor TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanunla Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) 6493 Sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamındaki görev ve yetkileri, Merkez Bankasına devredilecek, Merkez Bankası ödemeler alanındaki yetkili otorite olacak.
13.11.2019 Ekonomi
Merkez Bankası harekete geçti! Test çalışmaları başlıyor
Merkez Bankası harekete geçti! Test çalışmaları başlıyor Merkez Bankası'nın blokzincir tabanlı dijital para uygulamasına ilişkin bilgiler 2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nda yer aldı.
4.11.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin oğlu Melih ile Seray Kayan'ın düğününe katıldı.
8.09.2019 Siyaset
MEB’e yapay zekaya dayalı yeni yönetim sistemi
MEB’e yapay zekaya dayalı yeni yönetim sistemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Türkiye’nin ilk yapay zekaya dayalı, veriye dayalı yönetim sistemini kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
17.03.2019 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlediği mitingde müjdelerini sıraladı. Türkiye, tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz’de doğal gazın arandığını belirten Erdoğan, "CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar" dedi. Erdoğan ayrıca Kılıçdaroğlu için "Bu adam korkak, ürkek, pısırık. Şimdi de terör örgütünün başındakileri yanına aldı." diye konuştu.
6.03.2019 Siyaset
Doğu Anadolu ile İran arasında seyahat çilesi son buldu
Doğu Anadolu ile İran arasında seyahat çilesi son buldu İran ile en uzun sınır hattına sahip Van’da yaklaşık 2 yıl önce temeli atılan ve proje maliyeti 100 milyon TL olan Kapıköy Gümrük Kapısı’ndaki modernizasyon çalışmalarının sona ermesiyle birlikte İran’a seyahat çilesi sona erdi.
16.02.2019 Gündem
Bakan Kurum'dan önemli açıklama
Bakan Kurum'dan önemli açıklama Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Daha önce bizden konut almış vatandaşlarımızla alakalı Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız çalışıyor. Borçların güncellenmesi noktasında, enflasyonun daha altında güncellemeyi meydana getirecek bir düzenleme yapılıyor." dedi.
28.09.2018 Gündem
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan ilk mesaj
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan ilk mesaj Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Rabb'im, yeni sistemin ve hükümetin, ülkemizi ve milletimizi 'Büyük ve Güçlü Türkiye' idealine ulaştırmasını nasip eylesin." ifadesini kullandı.
10.07.2018 Siyaset
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Kabinede 16 Bakan ve 1 Cumhurbaşkanı yardımcısı yer alırken önceki kabinede yer alan 23 isme ise yer verilmedi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte 26 olan bakanlık sayısı 16'ya inmişti.
10.07.2018 Gündem
Yerinde saymamak için 10 maddelik talep
Yerinde saymamak için 10 maddelik talep TİM dün yeni yönetimini ve başkanını seçerken, 71 bin olan ihracatçı sayısının 120 bine çıkabilmesi ve ihracatta yerimizde saymamamız için Hükümet’e de 10 yeni talep iletildi
30.06.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! Artık tamamını devlet ödeyecek
Bakan açıkladı! Artık tamamını devlet ödeyecek Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, seçimlerden sonra ilk müjdeyi verdi.
26.06.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! 'Kiranın tamamını karşılayacağız'
Bakan açıkladı! 'Kiranın tamamını karşılayacağız' Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ekonominin önemli bir parçası olan ticaret borsalarının, etkin ve işleyen piyasa mekanizmasının oluşmasında ve fiyat hareketlerinde istikrarın sağlanmasında en önemli aktör olduğunu belirtti. Tüfekci, "Artık teşvikleri sadeleştireceğiz. 10 kalemden 3-4 kaleme indireceğiz. Lisanslı depolara hükümet olarak ciddi destekler verildi. Ayrıca depo kiralarının bugüne kadar yarısını veriyorduk, bundan sonra hükümet olarak tamamını karşılayacağız" dedi.
26.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Tüfenkci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent tüfenkci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.