Bronz Madalya

Bronz Madalya

Son dakika bronz madalya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bronz madalya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bronz madalya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bronz Madalya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bronz madalya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.257 bronz madalya haberi bulunmuştur. Tüm bronz madalya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı. 
17.02.2024 Diğer Sporlar
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti!
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti! 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City, Brezilya takımı Fluminense'yi 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Maviler, 2023 yılını 5 kupayla tamamladı. Karşılaşmanın ardından ise Jack Grealish'in tavırlarından rahatsız olan Fluminense'nin oyuncusu Felipe Melo, İngiliz futbolcuyu itti. O sırada araya Kyle Walker girdi. Kyle Walker'a da kafa tutan Melo'nun maç sonundaki açıklaması ise dikkat çekti.
23.12.2023 Futbol
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023 Voleybol
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu 20-23 Temmuz tarihleri arasında Kronberg Almanya’da düzenlenen At Terbiyesi Yıldız ve Genç Biniciler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Kemer Atlı Spor Kulübü Sporcusu Lal Mira Gürgen, Yıldızlar Kategorisinde Avrupa 3‘sü olarak Bronz Madalya aldı.
23.07.2023 Diğer Sporlar
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporcuların Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda elde ettiği sonucu “Gurur duyulacak bir tablo” olarak değerlendirirken, elde edilen bu başarının önümüzdeki süreçte başta 2024 Paris Olimpiyat Oyunları olmak üzere artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.
3.07.2023 Gündem
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi Polonya'da düzenlenen 3’üncü Avrupa Oyunları'nda (Krakow-Malopolska 2023) milli sporcular Nafia Kuş ve Sude Yaren Uzunçavdar altın madalya kazandı.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu Grekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
23.04.2023 Diğer Sporlar
Süper Lig'de Beşiktaş,  İstanbulspor  karşısında 3 puanı 3 gole aldı
Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbulspor karşısında 3 puanı 3 gole aldı Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Beşiktaş sahasında İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 42’nci dakikada Cenk Tosun, 56’ncı dakikada Aboubakar ve 90+3’üncü dakikada Redmond kaydetti. İstanbulspor’un karşılaşmadaki tek golü 70’inci dakikada Lokilo’dan geldi.
18.03.2023 Beşiktaş
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya Milli atlet Tuğba Danışmaz, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar üç adım atlama finalinde 14.31’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak altın madalya kazandı.
4.03.2023 Diğer Sporlar
'Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nda Türkiye ilk kez altın madalyanın sahibi oldu
'Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nda Türkiye ilk kez altın madalyanın sahibi oldu İlk kez yüz yüze formatta Türkiye’de düzenlenen Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı, büyük bir zaferle taçlandı. Türk milli takımında yer alan 11’nci sınıf öğrencisi Duru Özer, olimpiyatta en yüksek puanı alarak birinciliğe ulaştı ve altın madalyanın sahibi oldu. TÜBİTAK ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen olimpiyat Avrupa’nın sınırlarını aştı. Japonya’dan ABD’ye 45 ülkeden 164 kız öğrenci madalya için mücadele etti.
23.10.2022 Bilim ve Teknoloji
İşletmelerin yatırım alması kolaylaşacak
İşletmelerin yatırım alması kolaylaşacak Bilişim Vadisi’nde yer alan 50 start-up, marka değerleme hizmeti alacak. Değerleme çalışmasıyla firmaların yatırım alması kolaylaşacak, satın alma ve birleşme gibi süreçlerde işletmelere büyük avantajlar sağlanacak.
21.10.2022 Ekonomi
Tam 1800 yıllık, Adıyaman'da bulundu! Orduda başarılı olan askerlere ve birliklere veriliyormuş
Tam 1800 yıllık, Adıyaman'da bulundu! Orduda başarılı olan askerlere ve birliklere veriliyormuş Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında, Roma ordusunda başarılı olmuş askerlere ve birliklere verilen 1800 yıllık bronz madalya bulundu.
5.10.2022 Kültür Sanat
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler… Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Sırbistan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazandı. Beşinci kez dünya şampiyonu olan Rıza Kayaalp, Türk güreş tarihine geçti. Peki, Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Şampiy10
Taleh Mammadov Ermeni rakibini yerden yere vurdu 33 yaşındaki güreşçi sosyal medyada 'TT' oldu
Taleh Mammadov Ermeni rakibini yerden yere vurdu 33 yaşındaki güreşçi sosyal medyada 'TT' oldu Belgrad'ta düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda Ermeni rakibi Hrachya Poghosyan ile karşı karşıya gelen 33 yaşındaki güreşçi Taleh Mammadov 63 kilo bronz madalya maçında Poghosyan'ı mindere çakınca görüntüler sosyal medyada 'TT' oldu.
13.09.2022 Gündem
Dünya Şampiyonası’nda bir bronz da Ali Cengiz’den!
Dünya Şampiyonası’nda bir bronz da Ali Cengiz’den! Sırbistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 87 kiloda Ali Cengiz, İranlı Naser Ghasem Alizadeh’i mağlup ederek, bronz madalya kazandı.
11.09.2022 Şampiy10
Milli güreşçi Selçuk Can'dan Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya
Milli güreşçi Selçuk Can'dan Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya Milli güreşçi Selçuk Can, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stil 72 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu.
11.09.2022 Şampiy10
Yunus Emre Başar’dan Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya! "Türkiyeme armağan olsun"
Yunus Emre Başar’dan Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya! "Türkiyeme armağan olsun" Sırbistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 77 kiloda Yunus Emre Başar, bronz madalya kazandı.
11.09.2022 Şampiy10
TÜBİTAK'ın yetiştirdiği gençler, bilim olimpiyatlarından madalyalarla döndü
TÜBİTAK'ın yetiştirdiği gençler, bilim olimpiyatlarından madalyalarla döndü TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı'nın (BİDEB) yetiştirdiği gençler, uluslararası matematik, fizik, kimya ve biyoloji yarışmalarından altın, gümüş, bronz ve mansiyon ödülleri ile döndü.
19.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya oldu
Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya oldu FIVB Milletler Ligi final maçında altın madalya için İtalya ve Brezilya karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasında İtalya, rakibi Brezilya’yı 3-0 yenerek şampiyon oldu ve altın madalya kazandı.
17.07.2022 Voleybol
Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nde yarı finale çıktı! İşte dev rakibimiz
Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nde yarı finale çıktı! İşte dev rakibimiz Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi çeyrek final maçında Tayland'ı 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Millilerin yarı finaldeki rakibi İtalya oldu.
14.07.2022 Voleybol
Okul Sporları'nda 92 madalya
Okul Sporları'nda 92 madalya Uluslararası Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen bir diğer müsabaka olan Okul Sporları Olimpiyatları’nda da (Gymnasiade) 174 sporcumuz, Atletizm, Eskrim, Okçuluk, Cimnastik, Judo, Yüzme, Tekvando, Güreş, Boks, Ragbi gibi spor dallarında yarışarak, 25’i altın, 25’i gümüş ve 42’si bronz olmak üzere toplam 92 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Bronz Madalya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bronz madalya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.