Brad Pitt

Brad Pitt

Son dakika Brad Pitt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brad Pitt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brad Pitt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brad Pitt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brad pitt gelişmeleri de dahil olmak üzere 902 brad pitt haberi bulunmuştur. Tüm brad pitt haberleri aşağıda listelenmiştir.
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Brad Pitt eski eşinin mesajlarını ifşaladı! 'Çocuklarınla birlikte malikaneme gel'
Brad Pitt eski eşinin mesajlarını ifşaladı! 'Çocuklarınla birlikte malikaneme gel' Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davası, yıllardır gündem olmayı sürdürüyor. İkilinin birbirlerine karşı yeni deliller sunmaya devam ederken Pitt'ten beklenmedik bir hamle geldi. Ünlü isim, eski eşine Miraval hisselerini sattığı Rus iş insanı Yuri Shefler'dan gelen bir elektronik postayı ifşa etti.
28.10.2023 Magazin
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Magazin
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini savundu. 54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.
11.06.2023 Magazin
Angelina Jolie yıllar sonra biriyle randevuda! Basının ilgi odağı oldu
Angelina Jolie yıllar sonra biriyle randevuda! Basının ilgi odağı oldu Brad Pitt ile Angelina Jolie, yaklaşık altı yıl önce yollarını ayırmıştı. İkili, boşansa da gündemden düşmüyor. Angelina Jolie ve David Mayer de Rothschild yemek randevusuna çıktı. Jolie, uzun yıllar sonra biriyle görüntülenince basının ilgi odağı oldu.
26.03.2023 Magazin
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı!
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak 'Babylon'un galasında eski bir okul arkadaşının kendisine Maggot (Kurtçuk) diye seslenmesiyle adından söz ettirdi. Oyuncu, bu lakabın nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
18.01.2023 Magazin
Emily Ratajkowski frikik verdi! "Eteği hiç giymesen de olurmuş"
Emily Ratajkowski frikik verdi! "Eteği hiç giymesen de olurmuş" Emily Ratajkowski, yeni yıla arkadaşlarıyla sahilde parti yaparak girerken gümüş payetli bir elbiseyle resmen tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzel model poz verirken minicik eteğinin yukarı kalkıp kalçasının görünmesini de umursamadı.
2.01.2023 Magazin
Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi
Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky, 13 Mayıs'ta ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Rihanna doğumdan sonra merak edilen bebeğini paylaşmamıştı. Ünlü çift merakları giderdi ve sonunda bebeklerini TikTok'ta gösterdi. Rihanna'nın bebeği sosyal medyada gündem oldu.
18.12.2022 Magazin
Brad Pitt yeni yılı yeni aşkıyla kutluyor!
Brad Pitt yeni yılı yeni aşkıyla kutluyor! Hollywood’un en beğenilen isimlerinden olan Brad Pitt sadece yakışıklılığıyla değil oyunculuğuyla da herkesi büyülemiş durumda. Bugün doğum gününü kutlayan ve 59 yaşına basan Brad Pitt, olgunluk dönemini kariyerinde büyük başarılarla ve yeni aşkıyla kutluyor.
18.12.2022 Magazin
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim"
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim" Senarist ve yönetmen Onur Ünlü 'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü ile yaklaşık dört yıldır aşk yaşıyor. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça magazin gündemine gelen ikiliden Onur Ünlü, bu konudaki eleştirileri değerlendirdi.
8.12.2022 Magazin
Margot Robbie'den öpüşme itirafı!
Margot Robbie'den öpüşme itirafı! Dünyaca ünlü isim Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' fimiyle ilgili açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlattı.
6.12.2022 Magazin
Emily Ratajkowski: Kötü olduğumda çok fazla kilo veriyorum
Emily Ratajkowski: Kötü olduğumda çok fazla kilo veriyorum ABD'li model Emily Ratajkowski'nin dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.Ayrılıktan sonra Brad Pitt ile anılmış ve bu iddialara da nokta koymuştu. Geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde yeni sevgilisiyle gündemde olan ünlü model, 'korkutucu' bir şekilde kilo kaybettiğini açıkladı.
1.12.2022 Magazin
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası!
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
15.11.2022 Magazin
Jennifer Aniston o iddialar hakkında konuştu: Zorlu bir yoldu!
Jennifer Aniston o iddialar hakkında konuştu: Zorlu bir yoldu! ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, Allure dergisine konuşarak bir dönem çocuk sahibi olmak için uğraştığını itiraf etti. Tüp bebek tedavisi alan ve yapabileceği her şeyi yaptığını açıklayan Jennifer Aniston , eski eşi Brad Pitt'in kendisini çocuk sahibi olamadıkları için terk ettiği yönündeki iddialarla ilgili de ilk kez konuştu.
11.11.2022 Magazin
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı!
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı! Ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra ise Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuş; ancak Ratajkowski yaptığı bir açıklamayla bu söylentilere noktayı koymuştu. Güzel model, son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla gündeme geldi. Cadılar Bayramı kostümünü takipçilerinin beğenisine sunan Emily, şarkıcı Halsey'nin yorumu üzerine fit halinin sırrını açıkladı.
1.11.2022 Magazin
Brad Pitt hakkında olay iddia: Çocuğunu boğmaya çalıştı
Brad Pitt hakkında olay iddia: Çocuğunu boğmaya çalıştı Bir zamanların örnek çifti olarak görülen Brad Pitt ile Angelina Jolie arasında sular durulmuyor. Son olarak Jolie'nin eski eşi Pitt'e karşı açtığı dava dosyasındaki iddialar basına yansıdı. Gün yüzüne çıkan bu iddialar, herkesi şoke etti.
5.10.2022 Magazin
Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında sular durulmuyor!
Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında sular durulmuyor! 2016'da yollarını ayıran ve altı çocukları bulunan oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında sular durulmuyor.
18.08.2022 Magazin
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi!
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi! Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Babacan dünyaca ünlü birçok aktöre sesiyle hayat vermişti. 63 yaşında hayatını kaybeden Babacan Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt, Tom Cruise, Alec Baldwin gibi oyuncuların seslendirmelerini yapmıştı. Peki, Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungun Babacan hastalığı neydi? Sungun Babacan neden öldü? İşte Sungur Babacan’ın biyografisi!
Ünlülerin gizlediği hastalıklar! Yakışıklı oyuncu 'kimse bana inanmıyor' deyip korkutan haberi verdi
Ünlülerin gizlediği hastalıklar! Yakışıklı oyuncu 'kimse bana inanmıyor' deyip korkutan haberi verdi Hollywood yıldızı Bruce Willis, beyninde meydana gelen işlev bozukluğu yani ‘afazi’ hastalığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde kariyerini noktalamak zorunda kaldığını duyurdu. Bu açıklamadan sonra dünyaca ünlü bir yıldızdan daha korkutan haber geldi. ‘Egoist değilim sadece hastayım’ açıklaması yapan yakışıklı oyuncu Brad Pitt de ‘yüz körlüğü’ne yakalandığını duyurdu. Hastalığın ünlü oyuncunun kariyerini nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, daha önce yerli ve yabancı ünlü birçok ünlü ismin geçirdiği hastalık gündeme geldi. Türkiye’de bu ünlü isimlerin başında Arda Kural geliyor. Kural şu sıralar yeniden sektöre dönerken, yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle uzun süre gündemden düşmedi. İşte Mehmet Ali Erbil’den Kıvanç Tatlıtuğ’a, Beren Saat’ten Sezen Aksu’ya kadar ünlülerin gizli hastalıkları...
6.07.2022 Magazin
Brad Pitt'ten hazine itirafı! "Oldukça aptal hissettim ama..."
Brad Pitt'ten hazine itirafı! "Oldukça aptal hissettim ama..." Hollywood yıldızı Brad Pitt bir yılını hazine bulmak için eski eşi Angelina Jolie ile hukuk savaşının sürdüğü Fransa'daki şatosunun bahçesini kazarak geçirdiğini söyledi. Pitt yaptığı açıklamada, "Oldukça aptal hissettim ama yine de itiraf edeyim hazine aramak çok heyecan vericiydi" diye konuştu.
23.06.2022 Magazin
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı Shiloh, dans videosuyla şaşırttı!
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı Shiloh, dans videosuyla şaşırttı! 2016 yılında yollarını ayıran oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızları Shiloh, Los Angeles'ta katıldığı bir dans kursunda yaptığı figürlerle yeteneğini gözler önüne serdi. Doja Cat'in şarkısı eşliğinde iki arkadaşıyla birlikte dans eden Shiloh'nun hareketlerindeki ustalık dikkat çekti.
18.06.2022 Magazin
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti Kanadalı rock-western grubu The Sadies'in vokalisti ve gitaristi Dallas Good 49 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü müzisyenin hayranları yasa boğuldu.
19.02.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
Edvina Sponza'dan İbrahim Kutluay cevabı! Buluşacaklardı ama...
Edvina Sponza'dan İbrahim Kutluay cevabı! Buluşacaklardı ama... Sosyetik güzel Edvina Sponza İbrahim Kutluay ile buluşacaktı. Ancak gazetecileri görünce Kutluay'ı uyardı, ardından evine döndü. Sponza, “İbrahim Kutluay’la yeniden birlikte misiniz?” sorusuna da yanıt verdi.
19.02.2022 Magazin
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu'
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu' Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise hakkında bilinmeyenlerini eski menajeri Eileen Berlin anlattı. Tom Cruise'un oyunculuk kariyerine ilk başladığı dönemlerini anlatan Eileen Berlin, "çok hırslı ve güvensiz" olduğunu söyledi.
19.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Brad Pitt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brad pitt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.