Tahtı olacağına bahtı olsaydı... Hayat onu hep sevdiği kadınlarla sınıyor

22 Mart 2024

Bütün bunlar ilk anda kulağa güzel gelebilir elbette. Ama işin iç yüzü gerçekten öyle mi? Bir tek gün bile insan içine bakımsız çıkma şansınız yoktur, ya da birazcık kilo alıp verseniz hemen eleştiri okları size yönelir... Yüzünüz biraz asık olsa iddialar birbirini kovalar.

Bütün bunlar sadece gösteri dünyasının ünlüleri için geçerli değil elbette. Eğer dünyaya ayrıcalıklı olarak gelen biriyseniz de bunlarla karşılaşırsınız.

Milyonların merakla takip ettiği bir ailenin üyesi olarak doğan Prens William gibi.

AYRICALIKLI DOĞMAK ONU ACILARDAN KORUMADI

Ona da dışarıdan bakıldığında hayatına özenen bir sürü insan vardır elbette. Nasıl olmasın ki zaten! Büyük bir ayrıcalık ve varlık içinde doğdu, daha dünyaya bile gelmeden, annesinin karnındayken ülkesinin kralı olacağı belliydi. Bütün hayatı ona göre şekillendi.

Yeni delikanlı olduğunda sadece ülkesindeki değil tüm dünyadaki kızlar ona aşık oldu... Utangaç gülümsemesini görenler sokaklarda çığlıklar atarak kendinden geçti. Onun kalbini kazanmak isteyenler peşine düştü.

Üstelik sadece ailesinde dünyaya geldiği için parmağını bile oynatmadan yani sıradan insanlar gibi düzenli biçimde çalışmadan büyük bir varlığın mirasçısı oldu.

Kulağa güzel geliyor... Peki ama gerçekten öyle mi? Yani siz onun yerinde olmak ister miydiniz? Çocukluğundan beri uyması gereken protokol kurallarını saymıyoruz bile... Sadece insani açıdan düşünüyoruz.

Devamını Oku

 Otoparkta güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu... Ünlü sunucunun arabasında uyuyakaldı... Kendini bir TV yıldızı olarak buldu

21 Mart 2024

Tek amaçları hayatlarını sürdürüp ailelerini geçindirecek kadar para kazanmaktı. Ama işte ister "sihirli bir değnek" deyin isterseniz "kader" onlar bir anda kendilerini parlak spot ışıklarının altında buldu. Bununla da kalmadı başlangıçta hayal bile etmedikleri bir noktada geldiler.

OTOPARKTA GÜVENLİK GÖREVLİSİYDİ

İşte bunlardan birinin öyküsünü anlatacağız şimdi size... Ekranda milyonları güldüren bu ünlü, bir zamanlar ünlü bir sohbet programının çekildiği stüdyonun otoparkında güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu.

Hatta oradan kazandığı para yetmediği için bir de ek işi vardı. Büyük bir şans eseri o ünlü TV programcısı onu kamera karşısına çıkardı ve ondan sonra da hayatı değişti.

Bu sözünü ettiğimiz kişi geçen hafta düzenlenen 96'ncı Oscar Ödülleri töreninde şakalarıyla herkesi güldüren Guillermo Rodriguez. Onun kimin sayesinde bugün bulunduğu noktaya geldiğine bakarsak.. Elbette o ödül töreninin ana sunucusu Jimmy Kimmel.

Guillermo Rodriguez, Jimmy Kimmel'ın programının çekildiği stüdyonun otoparkında güvenlik görevlisiydi. Oradan aldığı para yetersiz kaldığı için de arta kalan zamanlarında bir otelde kat görevlisi olarak çalışıyordu aynı zamanda. Hatta hafta sonları bir üçüncü işi daha vardı.

ÜNLÜ SUNUCUNUN ARABASINDA UYURKEN YAKALANINCA KADERİ DEĞİŞTİ

1971 Meksika doğumlu olan Rodriguez, günün birinde sunucu Dicy Barrett'ın arabasında uyurken "yakalandı."

Devamını Oku

Masal prensesi bir anda skandal kraliçesi oldu.. 'Kocası sevgilisini hamile bıraktı... 'Kate'in yasak aşkı canına kıydı'... Sessizlik uzadıkça söylentiler yön değiştiriyor

17 Mart 2024

Aksi olması da düşünülemezdi zaten. Çünkü "40 yılda bir" gerçekleşecek bir olay yaşanıyordu. Bunu kaçırmak olmazdı.

Bütün dünyanın en çok takip edilen kraliyet ailesinin, en gözde bekar üyesi, hayatının aşkıyla  evleniyordu.

Üstelik o gün koluna takıp "ölüm onları ayırıncaya kadar" birlikte olma sözü verdiği genç kız öyle soylu bir aileden gelmiyordu... Sıradan bir ailenin kızıydı.

PERİ MASALININ GERÇEĞE DÖNMÜŞ HALİ OLARAK TARİHE GEÇTİ

Aslında orada olup biten kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının gerçeğe dönüşmüş haliydi.

İşte İngiliz kraliyet ailesinin bir numaralı veliahtı Prens William ile orta üst sınıf bir aileden gelen, hiçbir soyluluk unvanı taşımayan Catherine Elizabeth Middleton'ın milyonlarca kişinin ilgi odağı haline gelen yuvası böyle kuruldu...

William ile Kate'in düğününün bunca ilgi çekmesinin bir başka nedeni daha vardı. Ondan tam 30 yıl önce, 1981 yılında babası Charles ile annesi Diana da tıpkı böyle dünyanın TV ekranlarından izlediği bir törenle evlenmişti. Kısacası 29 Nisan 2011 günü yapılan o tören tarihe geçecek türdendi.

Zaten öyle de oldu... Düğün o dönemde çeşitli kitle iletişim araçları üzerinden izlenme rekorları kırdı.

Devamını Oku

Kate Yenge'nin iyileşeceği yok... Kral Amca kanser oldu... Haydi 'İngiliz gülü' şimdi sıra sende!

9 Mart 2024

Üstelik sadece ailesi için de geçerli değildi bu durum... Onlar annelerini, büyükannelerini, akrabalarını kaybetmenin şokunu ve acısını yaşarken bütün dünya da hiç bulunduğu yerden ayrılmayacakmış gibi görünen Kraliçe'nin kaybını sindirmeye çalıştı.

Daha sağlığının kötüye gittiği ilk duyulduğunda bile Elizabeth sonrası monarşiye ne olacağı tartışılmaya başlanmıştı aslında.

Birçok kişiye göre "şirket" diye tanımlanan aileyi bir arada tutan kişi Elizabeth'in ta kendisiydi... Onun ölümüyle de monarşi tökezleyecekti.

Elbette başta öyle olmadı. Yıllarca veliaht olarak anılan Charles tahta geçti. Karısı Camilla, "kraliçe" unvanını aldı. Zaten ilk sıradaki veliaht William karısı Kate Middleton ile birlikte çok iyi bir takımdı.

Yani bu manzaraya bakan kraliyet yanlıları monarşinin daha çok uzun süre dimdik ayakta duracağına inandı. Zaten sonrasında da Kate ile William'ın üç tane çocuğu da vardı sırada...

BEKLENMEDİK GELİŞMELER AİLEYİ SARSTI : HARRY İLE MEGHAN'DA ARTIK YOK

Görünüşte işler iyi gidiyordu ama bu yılın başlarında beklenmedik gelişmeler oldu. Önce Galler Prensesi Kate'in karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği ve nisan ayına kadar bütün programlarının iptal edildiği açıklandı.

Hemen ardından da Charles'ın kansere yakalandığı duyuruldu.

Devamını Oku