Gazete Vatan Logo
Magazin George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı!

George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı!

Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.

George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı!

Merkezinde George Clooney'nin yer aldığı, Brad Pitt (Rusty Ryan), Julia Roberts (Tess Ocean) ve Matt Damon (Linus) gibi yıldız isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, Steven Soderbergh imzalı Ocean's Eleven filmi, 2001 yılında vizyona girmişti.

1960 yapımı aynı adlı yapımın yeniden çevrimi olan film; Dany Ocean'ın, hapisten çıktıktan sonra kurduğu çeteyle yaptığı kumarhane soygununu ve eski eşini (Tess Ocean) geri kazanmaya çalışmasını konu alıyordu.

1.1 MİLYAR DOLAR HASILAT!

85 milyon dolar bütçeli yapım, küresel çapta 450 milyon dolarlık hasılat ile gişede büyük başarı elde etmişti. 2004 ve 2007 yıllarındaki iki devam filmi de eklenince, Ocean's serisinin hasılatı bir milyar doları aşmıştı. 110 milyon dolar bütçeyle çekilen Ocean's Twelve 360 milyon dolar, 85 milyon dolar harcanan Ocean's Thirteen ise 310 milyon dolar hasılat yapmıştı.