Angelina Jolie

Angelina Jolie

Son dakika angelina jolie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan angelina jolie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını angelina jolie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Angelina Jolie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan angelina jolie gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.099 angelina jolie haberi bulunmuştur. Tüm angelina jolie haberleri aşağıda listelenmiştir.
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Magazin
Yerli Angelina Jolie Umut Akyürek son yaptırdığı estetikle şaşırttı
Yerli Angelina Jolie Umut Akyürek son yaptırdığı estetikle şaşırttı Oktay Ertuğrul İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Daha sonra TRT sınavlarına girmiş TRT sanatçısı olmuştur. 2007 yılında Lirik ve 2013 yılında Sır isimli albümleri müzik piyasasındaki yerini almıştır.
29.11.2023 Magazin
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer’in yoğun tempoya dayanamayıp Covid olduğu öne sürülmüştü. Oyun Atölyesi tarafından yapılan açıklamada sanatçının koronavirüse yakalanmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.
18.11.2023 Magazin
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi!
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi! Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer bu kez de Covid oldu. Oyunun sonraki gösterimleri yine ertelendi.
17.11.2023 Magazin
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi Oyuncu Ayşen İnci, rol arkadaşı Haluk Bilginer'e bu sözlerle takıldı. Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile birlikte kamera karşısına geçiyor.
11.11.2023 Magazin
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Maria' setinden beklenen fotoğraf geldi
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Maria' setinden beklenen fotoğraf geldi Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu başrolünde Angelia Jolie'nin yer aldığı Maria filminden ilk kare geldi. Angelia Jolie ve Haluk Bilginer'in birlikte yer aldığı kare hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.
29.10.2023 Magazin
Brad Pitt eski eşinin mesajlarını ifşaladı! 'Çocuklarınla birlikte malikaneme gel'
Brad Pitt eski eşinin mesajlarını ifşaladı! 'Çocuklarınla birlikte malikaneme gel' Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davası, yıllardır gündem olmayı sürdürüyor. İkilinin birbirlerine karşı yeni deliller sunmaya devam ederken Pitt'ten beklenmedik bir hamle geldi. Ünlü isim, eski eşine Miraval hisselerini sattığı Rus iş insanı Yuri Shefler'dan gelen bir elektronik postayı ifşa etti.
28.10.2023 Magazin
Haluk Bilginer Yunan Onassis ile 22 milyon TL kazanacak!
Haluk Bilginer Yunan Onassis ile 22 milyon TL kazanacak! Haluk Bilginer, dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Angelina Jolie’nin yeni sinema filminden teklif aldı. Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu, başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı "Maria" filminin çekimleri başladı. ‘Maria’ filminde Angelina Jolie, 'Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i canlandırıyor. Bugüne dek birçok Avrupa ve Hollywood yapımında oynayan Haluk Bilginer'in yeni filminden 22 milyon TL kazanacağı ortaya çıktı.
12.10.2023 Magazin
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı "Maria" filminden ilk kareler
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı "Maria" filminden ilk kareler Angelina Jolie'nin Callas'a hayat verdiği filmden ilk kareler geldi. Filmde Haluk Bilginer Callas'ın armatör sevgilisi Aristotle Onassis'i canlandırıyor.
11.10.2023 Magazin
Angelina Jolie'nin dövmeleri gündem oldu
Angelina Jolie'nin dövmeleri gündem oldu Ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin elinin içine yaptırdığı dövme sosyal medyada gündem oldu.
24.08.2023 Magazin
'Annem yaşasaydı yarın doğum günü olacaktı' Ünlü oyuncunun acı anısı!
'Annem yaşasaydı yarın doğum günü olacaktı' Ünlü oyuncunun acı anısı! Ünlü oyuncu Angelina Jolie annesiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isim paylaşımına şu notu düştü: 'Annem yaşasaydı yarın doğum günü olacaktı...Bundan 15 yıl önce meme ve yumurtalık kanseriyle uzun bir mücadelenin ardından vefat etti. Şimdi ben, önümüzdeki haziran ayında, anneme hastalık teşhisi konulduğu yaşa bir ay daha yaklaşmış olacağım...'
9.05.2023 Magazin
Angelina Jolie yıllar sonra biriyle randevuda! Basının ilgi odağı oldu
Angelina Jolie yıllar sonra biriyle randevuda! Basının ilgi odağı oldu Brad Pitt ile Angelina Jolie, yaklaşık altı yıl önce yollarını ayırmıştı. İkili, boşansa da gündemden düşmüyor. Angelina Jolie ve David Mayer de Rothschild yemek randevusuna çıktı. Jolie, uzun yıllar sonra biriyle görüntülenince basının ilgi odağı oldu.
26.03.2023 Magazin
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı Kahramanmaraş'ta depreme gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem, 10 ilde yıkıcı etkilere neden oldu. İki şiddetli depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor. Tek yürek olan sanat camiasından da kimi bölgede, kimi sosyal medyadan destek olmaya çalışıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da o isimlerden biri. Akçıl, depremin en yıkıcı şehirlerinden biri olan Hatay-Antakya'ya gitti. Akçıl'ın son paylaşımı ise kalpleri ısıttı.
12.02.2023 Magazin
Angelina Jolie'den depremzedelere destek çağrısı!
Angelina Jolie'den depremzedelere destek çağrısı! ABD'li oyuncu Angelina Jolie, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için bağış çağrısında bulunarak, "Kalbim Türkiye halkıyla birlikte" dedi.
12.02.2023 Magazin
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi Ünlülerin son zamanlarda en çok tercih ettiği estetiklerden biri de Bişektomi (Yanak İnceltme) operasyonu oldu. Ünlüler bu uygulama ile yeni ve dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor. Uygulamanın kısa sürede yapılması ve işlem sonrasında iyileşme sürecinin kolay olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Angelina Jolie'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlünün yaptırdığı operasyonun detaylarını sizler için araştırdık.
13.10.2022 Magazin
Brad Pitt hakkında olay iddia: Çocuğunu boğmaya çalıştı
Brad Pitt hakkında olay iddia: Çocuğunu boğmaya çalıştı Bir zamanların örnek çifti olarak görülen Brad Pitt ile Angelina Jolie arasında sular durulmuyor. Son olarak Jolie'nin eski eşi Pitt'e karşı açtığı dava dosyasındaki iddialar basına yansıdı. Gün yüzüne çıkan bu iddialar, herkesi şoke etti.
5.10.2022 Magazin
Bakan Soylu: 9 aylık Asım'ı denizin ortasında ölüme terk ettiler
Bakan Soylu: 9 aylık Asım'ı denizin ortasında ölüme terk ettiler Kırklareli'nde düzenlenen programda gençler ile bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı'nın her seferinde insan haklarından dem vurduğunu belirterek, "İnsanların canlı canlı öldürüldüklerine ses çıkarmadılar. Nasıl bugün Suriye'de milyonlarca insan yerlerini değiştirmişse ses çıkarmamışlar. Nasıl geçen gün Asım diye bir çocuk, 9 aylık, 4 yaşında Abdülvahap diye bir ağabeyi denizin ortasında Yunanistan'ın sahil güvenlik görevlilerinin onların botlarını batırıp, onları ölüme terk ettikleri gibi ses çıkarmadılar" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında sular durulmuyor!
Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında sular durulmuyor! 2016'da yollarını ayıran ve altı çocukları bulunan oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında sular durulmuyor.
18.08.2022 Magazin
Brad Pitt'ten hazine itirafı! "Oldukça aptal hissettim ama..."
Brad Pitt'ten hazine itirafı! "Oldukça aptal hissettim ama..." Hollywood yıldızı Brad Pitt bir yılını hazine bulmak için eski eşi Angelina Jolie ile hukuk savaşının sürdüğü Fransa'daki şatosunun bahçesini kazarak geçirdiğini söyledi. Pitt yaptığı açıklamada, "Oldukça aptal hissettim ama yine de itiraf edeyim hazine aramak çok heyecan vericiydi" diye konuştu.
23.06.2022 Magazin
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı Shiloh, dans videosuyla şaşırttı!
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı Shiloh, dans videosuyla şaşırttı! 2016 yılında yollarını ayıran oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızları Shiloh, Los Angeles'ta katıldığı bir dans kursunda yaptığı figürlerle yeteneğini gözler önüne serdi. Doja Cat'in şarkısı eşliğinde iki arkadaşıyla birlikte dans eden Shiloh'nun hareketlerindeki ustalık dikkat çekti.
18.06.2022 Magazin
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı!
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı! Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Rusya'dan gelen nükleer tehdit tüm dünyayı dehşete düşürdü. Rus şahinler, devlet televizyonunda infografikle Rus nükleer füzelerinin 200 saniyede Avrupa’yı yerle bir edebileceği tehdidinde bulundu. Milletler İyi Niyet Elçisi ünlü aktris Angelina Jolie, Ukrayna'nın Lviv kentini ziyaret ettiği sırada yaklaşan bir roket saldırısı nedeniyle hızla bölgeden kaçtı. Bölge Valisi Kozytsky, "Kimse onun gerçekten o olmadığına inanmadı" dedi. Rusya Devlet Başkanı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kremlin kaynaklı haberlere göre, Putin, kanser ameliyatı geçirecek. Rus lider bu süreçte koltuğunu ise adı komplo teorileri ile anılan bir isme emanet edecek. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile Kiev'de görüştü. Rus ordusunun son olarak Ukrayna'nın Donetsk bölgesine düzenlediği saldırıda, 4'ü çocuk 9 sivil yaralandı.
1.05.2022 Dünya
Dilan Çiçek Deniz'den düğün açıklaması!
Dilan Çiçek Deniz'den düğün açıklaması! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, 'Çukur' ve 'Alev Alev' dizilerinin ardından Burak Deniz'le başrolü paylaştığı 'Gidenler' filmi için imajını yenilemiş, saçlarını sarıya boyatmıştı. 27 yaşındaki güzel, yeni projesi, Angelina Jolie’ye benzetildiği imajı ve kendisinden 11 yaş büyük yönetmen aşkı Thor Saevarsson'la düğün hazırlıkları hakkında konuştu.
25.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Angelina Jolie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki angelina jolie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.