Gazete Vatan Logo
Magazin Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı

Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı

Kahramanmaraş'ta depreme gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem, 10 ilde yıkıcı etkilere neden oldu. İki şiddetli depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor. Tek yürek olan sanat camiasından da kimi bölgede, kimi sosyal medyadan destek olmaya çalışıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da o isimlerden biri. Akçıl, depremin en yıkıcı şehirlerinden biri olan Hatay-Antakya'ya gitti. Akçıl'ın son paylaşımı ise kalpleri ısıttı.

Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı

Kahramanmaraş merkez üssünde meydana gelen iki şiddetli depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor. Tek yürek olan sanat camiasından da kimi bölgede, kimi sosyal medyadan destek olmaya çalışıyor. 

O isimlerden biri olan Sinan Akçıl da depremden en çok etkilenen bölgelerden birinde, Hatay Antakya'da. Sinan Akçıl, depremden etkilenen çocuklardan biri olan Duru ile bir araya geldi, düet yaptı.

 

"YILIN DÜETİ"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Akçıl, "Çok üzgünüm ama yılın düeti konusu az önce Antakya Hatay'da Duru ile kapanmıştır" dedi. O anlar büyük ilgi gördü.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Sinan Akçıl (@sinanakcil)'in paylaştığı bir gönderi