Bozkurt

Bozkurt

Son dakika bozkurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bozkurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bozkurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozkurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozkurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.753 bozkurt haberi bulunmuştur. Tüm bozkurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak Adana'da 12.'si düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi Başkanı Ali Haydar Bozkurt, "Hayal edebilir miydik diye bazen kendi kendime soruyorum. Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak. Konuştuğumuz esnaf karnaval sayesinde hafta sonu elde ettikleri gelir ile birkaç aylık kiralarını ödediklerini söylüyor. Adana halkından ya da Türkiye'nin değişik şehirlerinden, başka ülkelerden gelen insanlar da geldikleri için mutlu olduklarını söylüyorlar" dedi.
20.04.2024 Adana
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri
Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri Kadir Suresi, mübarek Ramazan ayı içerisinde en fazla araştırılan surelerde biri oldu. Kuran-ı Kerim'de 97. sure olarak yer alır ve içeriğinde Kadir Gecesi'nin önemi ile Kuran'ın bu gece indirilmeye başlandığı vurgulanır. Kadir Suresi, beş ayetten oluşur. İlk ayette, "Gerçekten biz, onu (Kuran'ı), Kadir Gecesi'nde indirdik." ifadesi yer alır. İşte Kadir Suresi'nin Türkçe mealini, Arapça okunuşunu, Diyanet Tefsiri'ni ve faziletini detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz. Pek, Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri
5.04.2024 Yaşam
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Esenyurt ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Esenyurt belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Esenyurt ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Esenyurt ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları 31 Mart 2024 Güngören seçim sonuçları cnnturk.com seçim 2024 sayfasında yer alacak. 31 Mart’ta sandık başına gidecek binlerce seçmen tercihleri ile Güngören oy oranları sıralamasını belirleyecekler. "Güngören Belediyesi’ni kim kazandı?" sorusu da yanıt bulmuş olacak. Peki Güngören Belediyesi kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
İzmir yerel seçim sonucu! Hamza Dağ mı? Cemil Tugay mı?
İzmir yerel seçim sonucu! Hamza Dağ mı? Cemil Tugay mı? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Seçim sonucu en merak edilen İzmir'de de sonuçlar merak ediliyor. İzmir yerel seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
31.03.2024 Gündem
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kastamonu geldi. Kastamonu yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kastamonu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kastamonu'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kastamonu yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Ünlü şarkıcının kızı Türkiye'ye döndü! Havalimanında duygusal anlar
Ünlü şarkıcının kızı Türkiye'ye döndü! Havalimanında duygusal anlar Ceylan’ın Toronto’da yaşayan kızı Melodi, Türkiye’ye geldi. Anne-kızın kavuşmasında duygusal anlar yaşandı.
25.03.2024 Magazin
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları İstanbul'un 39 ilçesinin 24'ünde AK Parti, CHP ilçede 14'ünde CHP birinci oldu. MHP ise İstanbul'da ilk kez bir belediye kazandı. Peki, 2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı?
21.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı: Fotoğraf yarışması yapılacak
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı: Fotoğraf yarışması yapılacak Adana’nın ve Portakal Çiçeği Karnavalı’nın uluslararası alanda tanıtımına çok değerli katkılar sağlayacak olan yarışma Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenleniyor.
6.03.2024 Adana
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal karar!
Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal karar! Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşlerin birbirlerine “Alo” demesi boşanma sebebi sayılabilecek. Kararı değerlendiren Av. Fatih Karamercan, “Şaka amaçlı ‘Alo’ demenin boşanma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bunun bir süreklilik arz etmesi ve üçüncü şahısların da bunu duyup eşin buna karşı küçük düşürülmesi gerekiyor” dedi. Kararı şaşkınlıkla karşılayan bir vatandaş ise, “Graham Bell bunu duysa icattan vazgeçerdi” şeklinde ilginç bir tepki verdi.
22.02.2024 Gündem
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı İstanbul'da ofis kira bedelli arttı. Ekonomik dalgalanmaların, döviz kurunun, deprem risklerinin, küresel enflasyonun ve çalışma alışkanlıklarındaki değişimin İstanbul ofis piyasasına etkilerini ortaya koyan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek Raporu yayımlandı. Gayrimenkul şirketi Propin tarafından 19 yıldır hazırlanan raporun son sayısında, güvenli ofis ihtiyacına yönelik talebin ofis boşluk oranlarını dip noktaya taşıdığı belirtildi.
8.02.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi Maltepe'de tarihi kıraathanenin çatısı alev alev yandı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sırasında çatıda kısmı çökme yaşanırken, 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Büyük çapta hasar meydana gelen tarihi kıraathanenin dizilere de ev sahipliği yaptığı öğrenildi.
3.02.2024 Gündem
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var Şanlıurfa’nın Bozova ilçe kırsalındaki 2 katlı bir evin çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.
1.02.2024 Gündem
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık"
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık" Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararına avukatı itiraz etti. Avukat Ahmet Bozkurt, dilekçesinde, söz konusu delillerin hukuka aykırı olduğunu ve davanın zaman aşımına uğradığını öne sürerek, müvekkiline ceza verilmemesi gerektiğini belirtti.
24.01.2024 Gündem
Bozkurt Destanı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Bozkurt Destanı Ne Anlatır, Özellikleri Nelerdir?
Bozkurt Destanı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Bozkurt Destanı Ne Anlatır, Özellikleri Nelerdir? Edebiyatta bulunan birçok farklı destan olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Destanlar genel olarak doğal destan ve yapay destan olarak iki farklı kategoride incelenmektedir. Bozkurt destanı aynı zamanda türeyiş destanı olarak da bilinmektedir. Bozkurt destanının bilinmekte olan bir diğer ismi ise Göktürk destanı olarak ifade edilebilir. 
23.01.2024 Eğitim
Bir ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü! Korkunç olay
Bir ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü! Korkunç olay İzmir'in Bornova ilçesinde Şirin Bozkurt (47), 1 ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt'u (43), göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli kadın ile 18 yaşındaki oğlu, gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı Adıyaman'da, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel'e ilişkin 5'i tutuklu, 11 sanığın yargılandığı dava, 4'üncü gününde devam etti. Duruşmada dinlenen otel sahibi tutuklu sanık Ahmet Bozkurt, kendisinin suçsuz olduğunu ileri sürerek, "Eğer deprem 7.7 yerine 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı" dedi.
6.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bozkurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozkurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.