Bozkır

Bozkır

Son dakika bozkır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bozkır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bozkır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozkır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozkır gelişmeleri de dahil olmak üzere 671 bozkır haberi bulunmuştur. Tüm bozkır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
2024 Gebze yerel seçim sonuçları! (31 Mart Gebze seçim sonuçları BURADA) Gebze belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Gebze yerel seçim sonuçları! (31 Mart Gebze seçim sonuçları BURADA) Gebze belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Gebze 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Gebze belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Gebze seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Gebze seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür?
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür? Moğollar, Avrasya'nın uçsuz bucaksız bozkırlarında yaşayan birçok göçebe gruptan birisiydi. Moğollar ve diğer göçebelerin çoğu, güç için sık sık kendi aralarında savaşmışlardır. Nadiren tek bir lider altında birleşmişlerdir.
31.01.2024 Gündem
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı Ankara'da dün yakalanan Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının firari sanığı ve 'terör örgütüne silah sağlama' suçundan hakkında 21 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Nuri Gökhan Bozkır, tutuklandı.
3.01.2024 Gündem
Necip Hablemitoğlu’nun suikastının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır yakalandı
Necip Hablemitoğlu’nun suikastının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesi olayının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır’ın, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandığını duyurdu.
2.01.2024 Gündem
Ayçin Tuyun: Kanser olmama vesile olan iki kadın, bir adama teşekkür ediyorum
Ayçin Tuyun: Kanser olmama vesile olan iki kadın, bir adama teşekkür ediyorum Son olarak 'Bozkır' adlı yapımda yer alan oyuncu Ayçin Tuyun, geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kemotrapi görmeye başlayan ve ameliyat olan Tuyun, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Ünlü isim, gönderisinde görenleri şaşırtan bir ifadeye yer vererek, 'kansere yakalanma sebebi' olarak gördüğü insanlara teşekkür de etti.
25.12.2023 Magazin
Suriye Bayrağı Anlamı Nedir? Suriye Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Suriye Bayrağı Anlamı Nedir? Suriye Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Suriye, Akdeniz'in doğusundadır ve resmi ismi Suriye Arap Cumhuriyetidir. Orta doğu ülkesi olan Suriye'nin kuzey doğusunda Türkiye yer alır. 
15.09.2023 Eğitim
Kazakistan Bayrağı Anlamı Nedir? Kazakistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kazakistan Bayrağı Anlamı Nedir? Kazakistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kazakistan dünyanın en büyük ülkelerinden biridir. Uzantıya göre dünya sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyor. Asya ile Avrupa'nın ortasında duruyor. Günümüzde bilinen Kazakistan bayrağı 4 Haziran 1992'de kabul edildi. Kazakistan bayrağı, bayrağın ortasında parlayan bir güneşin altında uçan bir kartalın yer aldığı açık mavi bir arka plandan oluşur.
10.09.2023 Eğitim
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, 'reddi hakim' talebi sonrası dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verilerek, duruşma ertelendi. Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın ise davanın en kritik sanığının tahliye edilmesinin ardından firari olduğunu belirterek, "Heyet tarafsızlığını yitirmiştir. Reddi hakim talebinde bulunuyoruz" dedi.
10.07.2023 Gündem
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Füsun Arcalı karakterini canlandıran Hatice Aslan uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Kanal D'de yayınlana ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen Füsun'u kim oynuyor? Hatice Aslan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
Hablemitoğlu suikastında tutukluların hepsi serbest
Hablemitoğlu suikastında tutukluların hepsi serbest Hablemitoğlu suikastı davasında mahkeme, ‘tetikçi’ olduğu iddia edilen sanık Tarkan Mumcuoğlu’nun da aralarında bulunduğu tüm sanıkların tahliyesine karar verdi. Kararda, “cinayet olayında tetiği çeken failin sanık Tarkan Mumcuoğlu olmayabileceği” tespiti yapıldı.
20.05.2023 Gündem
Gabar petrolü müjdesi komşuda manşet oldu: Erdoğan büyük bir sahanın varlığını ortaya çıkardı
Gabar petrolü müjdesi komşuda manşet oldu: Erdoğan büyük bir sahanın varlığını ortaya çıkardı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni petrol rezervi müjdesi verdi. Erdoğan, Gabar Cudi'de günlük 100 bin varil kapasiteye sahip petrol bulunduğunu açıkladı. Erdoğan, şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın isminin verildiği petrol rezervinin çok yüksek kaliteye sahip olduğunu ifade etti. Erdoğan'ın açıklamaları komşu Yunanistan'da manşetleri süsledi.
3.05.2023 Dünya
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulduk." dedi. Güvenlik Politikları Uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK'te günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol rezervini değerlendirdi. Yarar, "Şu an Türkiye'de 80 bin varil petrol üretiyor, Türkiye günlük olarak 800 bin varil petrol tüketiyor. Türkiye'nin yüzde 20 ihtiyacını karşılacak bir miktardan bahsediyoruz. Cari açığın azalması için önemli bir keşif." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Gabar'da yeni petrol bulunduğunu duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi Gabar'da günlük 100 bin varil üretime sahip petrol bulduk. Bu ne demek ey teröristler, sizi o petrol kuyularına gömeceğiz. Cizre'ye 20 km mesafedeki rezerv güçlü kaliteye sahip. 100 kuyu ile 100 bin varil kapasitesine ulaşacağız. Günlük tüketimin 10'da 1'ini karşılayacak rezervin milletimizin hayrı olacağına şüphe yok" ifadelerini kullandı.
2.05.2023 Gündem
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti!
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti! Aile dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Yüsra Geyik ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Marka için iddialı pozları veren Geyik sütyensiz tarzıyla yine adından söz ettirdi. Yüsra Geyik geçtiğimiz günlerde Bozkır dizisi için üstsüz pozlar vererek gündeme gelmişti.
24.04.2023 Magazin
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Mehmet Narin, "Biz devletimize hizmet eden adamlarız. Liyakatim hiçbir şahsa ya da örgüte olmamıştır. Kanunsuz talimat almadım" dedi.
21.02.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık emekli Albay Levent Göktaş "Ben hiç kimseye yasa dışı bir emir vermedim" dedi.
16.02.2023 Gündem
Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili flaş gelişme!
Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili flaş gelişme! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanık hakkında açılan davayı kabul eden Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği görevsizlik kararına savcılık tarafından yapılan itiraz reddedildi. Sanıklar, dosyanın gönderildiği terörle yetkili ağır ceza mahkemesinde yargılanacak.
21.12.2022 Gündem
Konya'da 7 kişinin katili hakkında gerekçeli karar açıklandı
Konya'da 7 kişinin katili hakkında gerekçeli karar açıklandı Konya’da aynı aileden 7 kişiyi öldürmekten 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Mehmet Altun ile davada yargılanan ve haklarında beraat kararı verilen 10 sanık hakkındaki gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "Altun'un belli bir plan dahilinde hareket ederek tasarladığı eylemini yanına aldığı tabanca ve çok miktardaki mermi ile birlikte maktullerin evine giderek gerçekleştirdiği, azmettirme hususunda sanık Mehmet Altun dışında diğer sanıkların veya tespit edilemeyen başka bir kimsenin bulunmadığı, olayın milli, etnik, dini bir boyutunun bulunmadığı kanaatine ulaşılmıştır" denildi.
12.12.2022 Gündem
TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı! Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak?
TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı! Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak? Konya TOKİ kura çekilişi bugün saat 10.00 itibariyle canlı yayın ile noter huzurunda gerçekleşecek. TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile takip edilebilecek. TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak. Peki, Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak? TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı…
5.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayvan barınağındaki vahşet görüntülerine sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayvan barınağındaki vahşet görüntülerine sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Konya'daki köpeklere eziyet görüntüleri hakkında '2 vicdansızın sebep olduğu görüntüleri ne yazık ki üzüntüyle takip ettik' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Haklarında adli ve idari tahkikat başlatılan sorumlular tutuklanmış bir daha benzeri görüntülerin yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır" ifadelerini kullandı.
26.11.2022 Siyaset
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi Konya'da Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Altun (33), son kez hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme Altun hakkında, 'Canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile mala zarar vermekten 4, konut dokunulmazlığı ihlalinden 4, ruhsatsız silah bulundurmaktan da 2 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme diğer 10 sanık hakkında da azmettirme suçundan beraat kararına hükmetti.
17.11.2022 Gündem
Hablemitoğlu suikastı soruşturması 20 yıl sonra tamamlandı: Fetullah Gülen ve 9 sanık hakkında dava açıldı
Hablemitoğlu suikastı soruşturması 20 yıl sonra tamamlandı: Fetullah Gülen ve 9 sanık hakkında dava açıldı Ankara’da evinin önünde düzenlenen suikast sonucu 18 Aralık 2002’de yaşamını yitiren akademisyen Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu soruşturması tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Fetullah Gülen, Enver Altaylı, Mustafa Özcan ve Levent Göktaş’ın da bulunduğu 10 sanık hakkında dava açıldı.
11.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bozkır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozkır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.